BEBEĞİM DÜŞTÜ MÜ NOLURRRRR CEVAP VERİR MİSİNİZ

kanamam oldu biraz önce wc de çok korkuyorum

İgrencsiniz..
Burda kadın kadınayiz diye her haltinizi paylaşmak zorunda değilsiniz...

Acile gidin bir zahmet

Sizde her açılan konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz.
İğrenç bir şey varsa ortada bir zahmet pis dusuncelerinizi sorgulayin.
Ayıp yahu burada endişelenen bir kadın var verdigin cevaba bak.
Fikrin yoksa yorumda yapma.

Canım benim 6 haftalık bildiğin ayaklarimdan aşağıya kanlar içinde kaldım ve adet kanının 2 katıydı diyebilirim progestan ve iğne yaptılar bir hafta hic kalkmadim hep uzandim geçti cok şükür sende ayaklarını uzat ve dinlen bol bol RABBİM şifa versin inşallah

Hamileligimde keseyi gordukten sonra baslayip 12. Haftaya kadar devam eden kanamalarim oldu. Hemde az falan degil bacaklarimdan akiyordu adet kanamasinin kac kat fazlasi ve pihtili parcalar dusuyordu surekli. Doktor duser bu cocuk bu kadar kanamaya devam edemez dedi ona kizginligimdan hastanede de yatmadim ilaclarimi duzenli kullandim Rabbime emanet dedim ve hic kalkmadan yattim suan 2 aylik oglum kucagimda cok sukur. Eger dusuk onleyici ilac verdiyse duzenli kullanin sakin olun sirt üstu yatin hic kalkmadan saglikli bir gebelik ise hicbirsey olmaz korkmayin ama bebeginiz saglikli degil ise vucut gebeligi sonlandirmak istiyor hayirlisi diyip pozitif düsunun..

Eczane varsa progeston alin ve bi.igne.yapiolar eczaciya sorun yaptirin herhangi.bi ozel.hastaneyi.arayim bilgi.alin

Allah korusun kanama doktor gorme imkani hicmi yok.ozmn igne yaptirmaniz lazim benimde kanamm oluyodu igne.yapildi

canım evde tekim mecburen hap kullandığım için yemek yemem gerekiyo o yüzden kalkıyorum çok korkuyorum kanamam oldu biraz kendimi kastım lavaboda ve dün eşim sürtünme yoluyla anladınız siz ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum çok korkuyorum gerçekten

Progestanınız kaçlık
Bide sürtünmeylede olsa ilk 3 ay doktorlar heleki kanamalı(lekelenmeli) hamilelik geçiren bayanlara ilişkiyi yasaklıyolar rahim kasılmasından dolayı

Cinsel iliskininyasak olmasi rahim kasilmalari sebebiyledir, birlesme olmasi ya da olmamasi cok fark etmez.

Riskli gebeliklerde iliski son derece tehlikelidir. Derhal hastaneye gidin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…