biraz önce kanamam oldu çok korkuyorumdoguma kadar sürdü lekelerim hep ilaç kullandım iki kere de ciddi kanamam oldu Allah büyük dogdu büyüyo sen de sağlıcakla kucağına al inşallah
akıntım geçmişti ama bugün kanamam oldu çok korkuyorummmmmDusuk olmasin diye hap vermeyi anladim da igne yapmayi anlamadim ve kafami bulandirdi biraz acikcasi. Gorsel sanirim kaldirilmis goremiyorum ama sakin olun saglikli bie gebelikse zaren sizinle kalacaktir
kanamam oldu bugün çok korkuyorum napıcamAllah size bağışlasın.
Kasmayın kendinizi yavrunuz da iyiymiş madem hiç üzülmeyin sadece dua edin.
İlaçlarınızı aksatmayın bolca dinlenin.
Kolaylıklar....
kanamam oldu biraz önce wc de çok korkuyorumPardon ya simdi gordum gittiginiz icin vermis ilaclari doktor sorun yok yani. Kanama evet istenmeyen bir durum gebelikte, ama benim de kanamalarim olmustu 10 haftaya kadar, hatta sonra 27 haftada olmustu erken dogum riskim vardi. Sakin olun siz stres cok fazla etkiler bebegi
Siz çok telaş etmeyin.kanamam oldu bugün çok korkuyorum napıcam
İgrencsiniz..
Burda kadın kadınayiz diye her haltinizi paylaşmak zorunda değilsiniz...
Acile gidin bir zahmet
2 gündür kullanıyorum progestanı doktorum telini vermediSiz çok telaş etmeyin.
Doktorunuzun teli yok mu ?
Progestan kulllansanız dr nuza sorarak.
zaten kullanıyorum psogestanı korkuyorıö bebeğime bişey olcakk diyeEczane varsa progeston alin ve bi.igne.yapiolar eczaciya sorun yaptirin herhangi.bi ozel.hastaneyi.arayim bilgi.alin
canım evde tekim mecburen hap kullandığım için yemek yemem gerekiyo o yüzden kalkıyorum çok korkuyorum kanamam oldu biraz kendimi kastım lavaboda ve dün eşim sürtünme yoluyla anladınız siz ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum çok korkuyorum gerçektenHamileligimde keseyi gordukten sonra baslayip 12. Haftaya kadar devam eden kanamalarim oldu. Hemde az falan degil bacaklarimdan akiyordu adet kanamasinin kac kat fazlasi ve pihtili parcalar dusuyordu surekli. Doktor duser bu cocuk bu kadar kanamaya devam edemez dedi ona kizginligimdan hastanede de yatmadim ilaclarimi duzenli kullandim Rabbime emanet dedim ve hic kalkmadan yattim suan 2 aylik oglum kucagimda cok sukur. Eger dusuk onleyici ilac verdiyse duzenli kullanin sakin olun sirt üstu yatin hic kalkmadan saglikli bir gebelik ise hicbirsey olmaz korkmayin ama bebeginiz saglikli degil ise vucut gebeligi sonlandirmak istiyor hayirlisi diyip pozitif düsunun..
2 gün önce iğne yapıldı canım o zaman kahve akıntım vardı bugün kanama olduAllah korusun kanama doktor gorme imkani hicmi yok.ozmn igne yaptirmaniz lazim benimde kanamm oluyodu igne.yapildi
Ozamn uzanin progestonu hap degil fitil olaral kullanin dio doktorlar2 gün önce iğne yapıldı canım o zaman kahve akıntım vardı bugün kanama oldu
doktorum bana öyle bişey söylemdi ki sadece günde 3 kere dediOzamn uzanin progestonu hap degil fitil olaral kullanin dio doktorlar
Tamam .Sizde her açılan konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz.
İğrenç bir şey varsa ortada bir zahmet pis dusuncelerinizi sorgulayin.
Ayıp yahu burada endişelenen bir kadın var verdigin cevaba bak.
Fikrin yoksa yorumda yapma.
Tamam .
Progestanınız kaçlıkcanım evde tekim mecburen hap kullandığım için yemek yemem gerekiyo o yüzden kalkıyorum çok korkuyorum kanamam oldu biraz kendimi kastım lavaboda ve dün eşim sürtünme yoluyla anladınız siz ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum çok korkuyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?