BEBEĞİM DÜŞTÜ MÜ NOLURRRRR CEVAP VERİR MİSİNİZ

Progestanınız kaçlık
Bide sürtünmeylede olsa ilk 3 ay doktorlar heleki kanamalı(lekelenmeli) hamilelik geçiren bayanlara ilişkiyi yasaklıyolar rahim kasılmasından dolayı
canım progestanım 100 mg günde 3 defa alıyorum ağız yoluyla burda makattan alınması gerektiğini de söylüyorlar benim doktorum herhangi bişey söylemedi hide benim kahverengi lekelenmem olmuştı bugün ise kan geldi baya ben başta wajinamdan geldi sandım üzüldüm hiç ayağa kalkmadım ama sonra farkettim makatımdan geldiğini kabızlık yaşıyorum zorladığım için çatlama olmuş olabilir inşallah bebeğim iyidir iyi düşünüp dua etnekten başka bi seçeneğim yok sizlerde dua edin olur mu

Cinsel iliskininyasak olmasi rahim kasilmalari sebebiyledir, birlesme olmasi ya da olmamasi cok fark etmez.

Riskli gebeliklerde iliski son derece tehlikelidir. Derhal hastaneye gidin lutfen
benim doktorum hiç bi şekilde açıklama yapmadıki bende ilişkiye girince bişey olur sandım sürütnmeden olmaz diye düşündüm çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

Canım senin şu an yapman gerekenler progestana devam etmek oral yolla kullan çünkü kanaman ve düşük tehliken olduğu için vajinal yolla günde 3 defa kullanamazsın.benimde kanamam vardı vajinal muayene,ilişki ve vajinal yoldan ilaç kullanman son derece sakıncalı...iliski esnasındaki kasılma ve spermler bile düşüğü tetikliyormuş...surekli sırt üstü yat ayaklarını uzat altına yastık koy tuvalet ihtiyacın dışında kalkma hic.makina tutmak bile bir kas hareketidir demişti doktorum bana bı 15 gün en az bunları uygula yiyecek ekmeği varsa zaten tutunacaktır...12.haftaya kadar en riskli sürec...rabbim yardımcın olsun...

doktorum o kadar ilgisiz ki bana hiç bir şekilde açıklama yapmıyo daha kalbinin sesini bile duymadım attığını gösterdi başka bişey demedi gebeliğin normal ama tedbir amaçlı progestan ve iğne verdi içerde bi kanaman yok dedi herşey normal dedi ondan sonra kahverengi akıntım kesildi bi kaç gün sonra yani dün ben kabız yani basür gibi çok afedersin makatımdan kan geldi halâ yapamadım onun acısı ve sancısı var daha doktor kontrolüme de var zaten memleketetaşıncaz ay başında burda hastaneye gitmek çok zor oluyo güzel cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…