BEBEĞİM DÜŞTÜ MÜ NOLURRRRR CEVAP VERİR MİSİNİZ

Sakin olun uzanın ani hareketler yapmayın bu kadarcık bişiyi kanamadan bile saymıyor doktorlar önemsiz olabilir ama kırmızı kanama tehlikeli düşme riski var demektir. Kırmızı kanama olursa şartları zorlayıp acile gidin. Allah yardımcınız olsun inş

Hastaneye gidemiyorsanız yatın dinlenin. Abartmadan su için. Kırmızı kan gelmedikçe korkmayın. Allah korusun düşük tehlikesi varsa da 3 saatlik hastaneye gitmek tehlikeli değil mi. Allah yardımcınız olsun.

inşallah canım çok endişelendim bapcamı bilemiyorum komşu desen kimseye güvenilmiyo inşallah bizimle kalır bebişim

Hastaneye gidemiyorsanız yatın dinlenin. Abartmadan su için. Kırmızı kan gelmedikçe korkmayın. Allah korusun düşük tehlikesi varsa da 3 saatlik hastaneye gitmek tehlikeli değil mi. Allah yardımcınız olsun.
çok teşekkür ederim az bişey de peçeteye kan geldi lavaboya gitmeye korkuyorum napcam bilemiyorum

inşallah canım çok endişelendim bapcamı bilemiyorum komşu desen kimseye güvenilmiyo inşallah bizimle kalır bebişim
Bilirim canım heleki oranın yerlileri uzman eşi olduğunuzu öğrenince daha bi ters oluyolarmış.
Allah yardımcınız olsun korkmayın bol bol dua edip uzanın

Progestan varsa icebilirsin
Uzanip dinlenmekten baska caren yok
Bebegin seninle kalsin ins

çok teşekkür ederim dua edin nolur
Canim normal adet kanaması gibi şakir şakir kanamadiktab sonra korkma. Öyle bile olsa korkma bisey olmaz. Ayaklarının altına yastık koyup yukselt ve yat. Bol dua et. Gebelikte böyle alıntılar artabiliyor endiselenme.

Korkma canım, lekelenmeyle düşük olmaz. Benim ilk hamileliğim düşükle sonlandı, adet kanı gibi kan gelir. Bugün fazla hareket etme, dinlen, yarın da hastaneye gitmeye çalışın.

Normal bence canım her iki gebeliğimde de öyle oldu hatta kanamalarım bile oldu Allah istedikten sonra bir şey olmadı doktora gidemiyorsan uzan dinlen ama bir ara git muayene ol muhtemelen Progestan verecek ve stres ağır iş yapma diyecek sağlıklı gebelik diliyorum

Canım çok üzüldüm gerçekten.. Allah yardımcın olsun. Elinden geldiğince uzan dinlen. Ve yarın imkanın varsa mutlaka bir hastaneye git. Rabbim bebeğini korusun inşallah..

Benimde iki kez böyle olmuştu.. sakin ol hiç bişey olmaz Allahın izniyle sadece lavabo ihtiyacı dışında ayağa kalkma..
Rabbim hem senin hemde eşinin yardımcısı olsun korkma bişey olmayacak.. bütün askerimiz polisimiz Allaha emanet olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…