çok teşekkür ederim allah razı olsunTamam üzülmeyin , kendinizi üzüp strese sokmayın. Sakın olun kafanızı dağıtın . İyi düşünün iyi olsun . Dua edin
Ozaman bol bol dua edin uzanın sakın kalkmayın rabbim yar ve yardımcınız olsunbulunduğumuz yer güzenli deil daha dün şehit verdik düşünün ne kadar kötü bi yer olduğunu allahım yardım etsin bebeğim benimle kalsın
Canım Allah büyüktür bütün gece stres içinde olucaksın ama sakin kalmaya çalış.
Belki bebeğin yerleşme kanamasıdır korkma Allahın izniyle birşeyçik olmuyacak,9ay kanamalı hamilelik geçiren bi çok kişi var canım.
Bende 2 defa oldu biri 6.haftada diğeri 12.haftada Allaha emanet yavrularımız.
Ayaklarını dik yukarı yat canım bugün hiç kalkmamaya çalış,senin gibi eşi uzman doğuda bi arkadaşım var bian aklıma o geldi. Anlatır bilirim ondan oraların zorluğunu Rabbim yar ve yardımcın olsun evladını sana bağışlasın inşallah[/QUOT
inşallah canım çok endişelendim bapcamı bilemiyorum komşu desen kimseye güvenilmiyo inşallah bizimle kalır bebişimCanım Allah büyüktür bütün gece stres içinde olucaksın ama sakin kalmaya çalış.
Belki bebeğin yerleşme kanamasıdır korkma Allahın izniyle birşeyçik olmuyacak,9ay kanamalı hamilelik geçiren bi çok kişi var canım.
Bende 2 defa oldu biri 6.haftada diğeri 12.haftada Allaha emanet yavrularımız.
Ayaklarını dik yukarı yat canım bugün hiç kalkmamaya çalış,senin gibi eşi uzman doğuda bi arkadaşım var bian aklıma o geldi. Anlatır bilirim ondan oraların zorluğunu Rabbim yar ve yardımcın olsun evladını sana bağışlasın inşallah
çok teşekkür ederim az bişey de peçeteye kan geldi lavaboya gitmeye korkuyorum napcam bilemiyorumHastaneye gidemiyorsanız yatın dinlenin. Abartmadan su için. Kırmızı kan gelmedikçe korkmayın. Allah korusun düşük tehlikesi varsa da 3 saatlik hastaneye gitmek tehlikeli değil mi. Allah yardımcınız olsun.
canım eminol berbat biyerdeyiz komşular bile bizi tanımıyo dahaParca gelmedi demi yat uzan ozaman taksi vs çağırma imkanım yokmu bi komşu falan
Bilirim canım heleki oranın yerlileri uzman eşi olduğunuzu öğrenince daha bi ters oluyolarmış.inşallah canım çok endişelendim bapcamı bilemiyorum komşu desen kimseye güvenilmiyo inşallah bizimle kalır bebişim
Offf canm desene sıkıştım kaldım diye rabbim yar yardımcın olsun bol bol dua et nolur dualarim seninle bebeğin seninle olsun insallah kuzumcanım eminol berbat biyerdeyiz komşular bile bizi tanımıyo daha
allah razı olsunOzaman bol bol dua edin uzanın sakın kalkmayın rabbim yar ve yardımcınız olsun
ewet öyle canım kimse bilmiyo zaten allah razı olsunBilirim canım heleki oranın yerlileri uzman eşi olduğunuzu öğrenince daha bi ters oluyolarmış.
Allah yardımcınız olsun korkmayın bol bol dua edip uzanın
çok teşekkür ederim dua edin nolurOfff canm desene sıkıştım kaldım diye rabbim yar yardımcın olsun bol bol dua et nolur dualarim seninle bebeğin seninle olsun insallah kuzum
daha o hapın ne olduğunu bimiyorım gerçekten çok korkuyorumProgestan varsa icebilirsin
Uzanip dinlenmekten baska caren yok
Bebegin seninle kalsin ins
Canim normal adet kanaması gibi şakir şakir kanamadiktab sonra korkma. Öyle bile olsa korkma bisey olmaz. Ayaklarının altına yastık koyup yukselt ve yat. Bol dua et. Gebelikte böyle alıntılar artabiliyor endiselenme.çok teşekkür ederim dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?