Mal varlığına deyinmemim nedeni durumlarının iyi olmasini ifafe etmek icinİnsanlarım mal varlığını uzun uzadıya anlatmışsıniz ne gereği var ki. Almadılarsa kendi ayıpları ama şurda evi burda yazlığı var deyip konuyuda buna bağlamanız çok saçma.
Kimseden birşey beklemeyin bence.
Sağlıkla büyütün bebeginizi bu arada.
Anliyorumda onların ayıbıdır bu. Sizin bu konuda eşinize söylemeniz , dile getirmeniz yanlış bence. Kendi aileniz hediye getirmese aynı mı düşünürdünüz yoksa empati yapıp daha sonra alırlar, imkanları yoktur mu derdiniz.Mal varlığına deyinmemim nedeni durumlarının iyi olmasini ifafe etmek icin
Yani ekonomik durumu olmayan bir aile değil onu ifade etmek
Yoksa cam sakızı coban armağanıdır.
Insan elinde ne varsa evladina toruna yapmaz mi afamin bir üzüm bahçesi olur hediyesi 2 kilo uzum olur olursa
Var da yapmiyorsa bu durum tuhaf degil midir
Gelmemesi lazım. Yani bizim adetlerimiz öyle olduğu için gelememesi lazım diyorum. Yoksa hediye manyağı insanlar değiliz.Merhaba hanımlar kisa bir süre önce ikinci evladimiza Kavuştuk cok şükür allahım herkese nasip etsin. ....
2. Dogumum oldugu icin midir nedir kv ve kp bebeğe hiçbir şey getir me diler.
Cok şükür onların getirecegi hrdiyeye muhtac degiliz ..
ama insan 2. Toruna eli bos gelir mi?
Rabbim size de tez zaman da annelik duygusunu yasatsin hayirlisiylaVallahi doktorlari gezmekten biktim rabbim bana hayirli saglikli evlat versinde kimsede birsey getirmesin ben raziyim
Esime söylemedim zaten o kendisi konuyu acti soyledi bende sağolun lar gelmeleri yeter kizimizi nereye birakacaktik yoksa dedim sadece...Anliyorumda onların ayıbıdır bu. Sizin bu konuda eşinize söylemeniz , dile getirmeniz yanlış bence. Kendi aileniz hediye getirmese aynı mı düşünürdünüz yoksa empati yapıp daha sonra alırlar, imkanları yoktur mu derdiniz.
Ayrıca insanların malına mülküne göre yorum yapmanız yanlış yani. Ayıp etmişler onlar utansın deyip geçin, hediye insanın içinden gelir, olmuyorsa uzatmanın alemi yok maalesef.
Eşime birşey demedim o da gelmeleri bizim büyüğü n yaninda kalmalari yeter biz hastanedeyken kizi kime birakacaktik dedi bende sağolun lar dedim. Bir de yaylaları var orda bahceden cikan elma armut biraz da konserve domates fasulye getirmişler.
Nasilsa bir sürü erzak götürüyor uz bir de ayrica hediye mi alalim mi diye düşün duler
Ekonomik durumları olmayan bir aile de değiller .yazliklari kisliklari kira da 2 dükkanlari var bir de yeni deniz evi de almışlar.
Yani ekonomik durumu da bu sekil olan bir kv kp her ikisinin de emeklisi de var ama toruna 1 corap bile yok .......
Mal varlığına deyinmemim nedeni durumlarının iyi olmasini ifafe etmek icin
Yani ekonomik durumu olmayan bir aile değil onu ifade etmek
Yoksa cam sakızı coban armağanıdır.
Insan elinde ne varsa evladina toruna yapmaz mi afamin bir üzüm bahçesi olur hediyesi 2 kilo uzum olur olursa
Var da yapmiyorsa bu durum tuhaf degil midir
Durmlarinin iyi olduğunu biliyorumVallahi benim bildiğim 5. çocuk bile olsa eli boş gidilmez. Sonuçta hediyeleşmek önemlidir islamda yeri bile vardır, karşındakini ne kadar önemsediğini ve mutlu olduğunu gösterir. Ama belki durumları yoktur, geçerli bir sebepleri vardır bilemedimki.. Size karşı tavırlarında gizli aslında cevabı. Bir iticilik falan hissettiniz mi kendinize karşı, yada sizi sevmediklerini düşünür müsünüz hiç ?
Beni sevmeseler bile ogullarini da mi sevmezler ben kendim ivin demiyorum zaten yeni dogan bebek icin diyorumVallahi benim bildiğim 5. çocuk bile olsa eli boş gidilmez. Sonuçta hediyeleşmek önemlidir islamda yeri bile vardır, karşındakini ne kadar önemsediğini ve mutlu olduğunu gösterir. Ama belki durumları yoktur, geçerli bir sebepleri vardır bilemedimki.. Size karşı tavırlarında gizli aslında cevabı. Bir iticilik falan hissettiniz mi kendinize karşı, yada sizi sevmediklerini düşünür müsünüz hiç ?
hediye almadı diye kv ve kp le görüşmeyi mi kesecek?bundan sonra görüşmezsin olur biter.
Canım benim bazı insanlar (benim babannem gibi) öyle bir karaktere sahip oluyorlar ki gelinini sevmiyor diye torunlarınıda sevmiyor. Babannem mesela annemi hiç sevmemiş diye bizi de ömrü boyunca hiç sevmedi. O yüzden sordum size karşı itici tavırları varmıdır sizi sevmez mi diye. Ayy bu kaynanalarının hepsinin köküne kibrit suyu valla, iyiki bir oğulları var, sevmem hiçbirini, en iyisinide sevmemBeni sevmeseler bile ogullarini da mi sevmezler ben kendim ivin demiyorum zaten yeni dogan bebek icin diyorum
kraker bayat diye bahane ediliyor,pek ala hediye alınmadı diye de bahane edilip görüşülmeyebilir.hediye almadı diye kv ve kp le görüşmeyi mi kesecek?
tebrik ederim
benim babannemde saolsun yolda görse yüzünü çevirir giderdi. karakter meselesi işteCanım benim bazı insanlar (benim babannem gibi) öyle bir karaktere sahip oluyorlar ki gelinini sevmiyor diye torunlarınıda sevmiyor. Babannem mesela annemi hiç sevmemiş diye bizi de ömrü boyunca hiç sevmedi. O yüzden sordum size karşı itici tavırları varmıdır sizi sevmez mi diye. Ayy bu kaynanalarının hepsinin köküne kibrit suyu valla, iyiki bir oğulları var, sevmem hiçbirini, en iyisinide sevmem
krakeri bilmemde ben eşime kıyamazdım. onun suçu yok sonuçta. ortada irtibatı koparacak kadar bi mevzu yok çünkü.kraker bayat diye bahane ediliyor,pek ala hediye alınmadı diye de bahane edilip görüşülmeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?