- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
İroni vardı o cevapta. Yani ciddi değildi Egem abla.krakeri bilmemde ben eşime kıyamazdım. onun suçu yok sonuçta. ortada irtibatı koparacak kadar bi mevzu yok çünkü.
konu sahibinin eşide yeterince mahçup olmuş zaten ailesinin düşüncesizliği nedeniyle. kimi cezalandırıyoruz
offf ironi yaptım zaten.krakeri bilmemde ben eşime kıyamazdım. onun suçu yok sonuçta. ortada irtibatı koparacak kadar bi mevzu yok çünkü.
konu sahibinin eşide yeterince mahçup olmuş zaten ailesinin düşüncesizliği nedeniyle. kimi cezalandırıyoruz
elbette ki bu konudan görüşmek kesilmez (ironiyi farkettim, egemi tanıyorum). ama insanlar kendilerine gösterilen özeni bu günlerde görür. olup da yapmamak cok manidar. eşi durumu farkedince toparlayabilirmiş. bir defasında bizim hediye abimin gözünden kacmişti da eşi kırılır diye abim annemlere hatırlatmıştı. biz de bir kez daha altın takmıştık. üstelik de yaş günüydü yeğenimin . ilişkiler özen ister, hele aile ilişkileri daha cok özen ister. varken yapmamak kabul edilemez bence.krakeri bilmemde ben eşime kıyamazdım. onun suçu yok sonuçta. ortada irtibatı koparacak kadar bi mevzu yok çünkü.
şu toplu alıntı işini beceremiyorum bi türlüelbette ki bu konudan görüşmek kesilmez (ironiyi farkettim, egemi tanıyorum). ama insanlar kendilerine gösterilen özeni bu günlerde görür. olup da yapmamak cok manidar. eşi durumu farkedince toparlayabilirmiş. bir defasında bizim hediye abimin gözünden kacmişti da eşi kırılır diye abim annemlere hatırlatmıştı. biz de bir kez daha altın takmıştık. üstelik de yaş günüydü yeğenimin . ilişkiler özen ister, hele aile ilişkileri daha cok özen ister. varken yapmamak kabul edilemez bence.
evet ne olsa da ilişkiyi kessem tayfası ne olsa da boşansam tayfası. herkes her konuya boşan diyor:)şu toplu alıntı işini beceremiyorum bi türlü
neyse. valla ben egemi tanımıyorum :) ama onun doğrultusunda bi sürü mesaj görünce içlerinden birini seçip yorum yapacaktım illaki. kısmet egem'eymiş :) ironiyse yaptığı sevindim açıkcası çünkü malesef görüldüğü üzere pire için yorgan yakan sağlam bi kitle var burda :)
Teşekkür ederimKirilmakta haklisiniz. Sanki boyle onemsemez gibi olmus. Insan boyle buyuk ve ozel gunlerde bir ilgi, alaka bekler haliyle aile buyuklerinden. Ama bence konuyu uzatip kendinizi de esinizi de uzmeyin yok yere. Belki sonra getirirler. Allah anali babali buyutsun bu arada. :)
Sen onlara ne aldin?
Bir aybenim babannemde saolsun yolda görse yüzünü çevirir giderdi. karakter meselesi işte
siz doğum yapalı ne kadar oldu konu sahibesi arkadaşım?
Hahahaha bunu begendim...Ne alayim ?,
ogullarini aldim ya başlarından daha ne istiyorlar ?
Tek derdimiz bu degil iştetek derdiniz bu olsun
bebeginizi saglıkla büyütün
Eşime birşey demedim o da gelmeleri bizim büyüğü n yaninda kalmalari yeter biz hastanedeyken kizi kime birakacaktik dedi bende sağolun lar dedim. Bir de yaylaları var orda bahceden cikan elma armut biraz da konserve domates fasulye getirmişler.
Nasilsa bir sürü erzak götürüyor uz bir de ayrica hediye mi alalim mi diye düşün duler
Ekonomik durumları olmayan bir aile de değiller .yazliklari kisliklari kira da 2 dükkanlari var bir de yeni deniz evi de almışlar.
Yani ekonomik durumu da bu sekil olan bir kv kp her ikisinin de emeklisi de var ama toruna 1 corap bile yok .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?