Yalniz değil misimBenim eşimin ailesi hamileligimi duyunca hayırlı olsun bıle demedi,kendi annem çarşıda beğendiği bir şey görse hemen heves edip alıyor,gün sayıyor. Kayinvalidem bir patik bile örmedi.Bal gibi de bekliyor insan.Torun bu heves edilmez mi?Arkadaş kendine bir şey beklese haksiz diyecegim ama torun bu yani evlat sayılır...
Ne alayim ?,
ogullarini aldim ya başlarından daha ne istiyorlar ?
ay xogumuz bacim cogumuz :)Benle ayni kaderi yasayanlardda varmis
Hediye vermeyi degil almayi seviyorsun hıımm
Teşekkür ederimHayirli olsun bebeginiz
Daha sonra alacaklardir diye dusundum ben inanin onemli olan sevip bagirlarina basmalari takilmayin taktikca hirslanirsiniz
Boyle inceliklere bizim yukledigimiz anlami yuklemiyor bazilari ozellikle eski insanlar
Me lut yapmicaz kiBurda "niye getirsinler mecburlar mı"diye ahkam eksenlere deli oluyorum!! Kendi baslarına gelse evlilikleri boyunca bir iğne görmeseler yine de böyle poolyanacılık onarlarmı cok merak ediyorum. Getirecekler efendim borç alacaklar yine getirecekler kızmakta cok haklısınız. Durumları da gayet iyiymiş ne zaman doğum yaptınız belki Mevlüt'ün olmasını bekliyırlardır bazıları Mevlütte takat
evet kesinlikle zorunluluk olarak gormuyorum ben de bu bir kibarlik incelik deger göstergesidir. .diye dusunuyorumHediye getirme zorunluluğu elbette yok ama en yakınınız onlar, getirseler hoş olurdu tabi...
evet kesinlikle zorunluluk olarak gormuyorum ben de bu bir kibarlik incelik deger göstergesidir. .diye dusunuyorum
Aslinda en yakinimiz olmadiklari sonucu da ortaya çıkıyor
Senede bir evine gelen insan ne kadar6 yakinin olabilir ki?
Evet bende sizin gibi beklenti icinde degilim cok şükür muhtaç da değilimHayatımda hıc kimseden hiç bişey için beklenti içine girmem.bu yüzden de ne hayal kırıklığı ne üzüntü olur.hep mutlu kalmanın formülü bu.ha beklemediğim bişey yapılırsa da beklemediğim için 2 kat mutlu olurum.deneyin gerçekten en güzeli bu
☺oyle yaptim zaten deÖyle bile olsa eşinin ailesi. Kan bağı da bir yakınlık göstergesidir.
Bunu görgüsüzlüklerine ver gitsin...
Ama bu konuyu düşünmeniz beklenti içinde olduğunuzu gösterir. Diğer türlü olsaydı aklınıza bile gelmezdi niye bişey getirmedi sorusu.benim demek istediğimde buEvet bende sizin gibi beklenti icinde degilim cok şükür muhtaç da değilim
Sanki onlarin derdinden çürümüş de değilim
bu tarz durm lar da oluyor mus diye paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?