Bebeğim emmek istemiyor

Oluruna mi biraksam

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Black3541

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
15
3
6
41
Arkadaşlar 4 aylık kızım 2 aydır emmek istemiyor bu surecte uyku haliyle vermeye calistim bircok yazi okudum bircok dr a gittik bu ise bir cozum bulamadik isin aksi yanı mama da istemiyor biberon da tutmuyor .az kaldi ek gidalara diye kendimi kandiriyorum psikolojik olarak cokuntudeyim cok uzuluyorum ailelerimiz de yanimizda olmadi biz onlara tasinmak zorunda kaldik iyice duzenimiz de bozuldu ne olacak bu is bilemiyorum

sıkma canını 4. ayda bu şekilde reddetme yaşayan çok anne var sen pes etme :)

Konu açayım da, oku bakalım. Araştırdım tarştırdım ve sonunda buldum :)

Merhaba. Benim bebeğim doğduğundan beri aşırı gazlı. Gaz sancısını daha yoğun hissettiği için de doğduğundan beri asla yatar pozisyonda durmaz kucağımda. Doğduğundan beri dik tutuyorum, bir kere bile yatmadı kucağımda diğer bebekler gibi. Çok obur olduğu için bir tek emeceğini anlayınca yatıyor tombulum. Acaba sizin bebeğinizin de gazı mı var? Belki gazla baş edemediği için yatmak istemiyordur. Ayrıca bebeklerin ıkınma hissi emerken geliyor nedense. Gazı ya da kakası emerken onu çok gerdiği için emmek istemiyor da olabilir. Bebeği biri etrafı izleyeceği şekilde dik tutarken emzirmeyi deneyin ya da yüzü koyun üzerinize yatırıp emzirin. Bunu dediğime inanamıyorum ama anne olmak bizatihi çılgınlık zaten, dedim gitti:deli: Böyle böyle emmenin tadını alıp tekrar ister belki.

Back
X