Bebek Beslenmesi Bebegim emmiyo:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Batil seyler bunlar ona bakarsan benim kardesim hic emmedi ama annem icin canini verir acayip bagli. Benim bebegimde emmiyo fazla. biraz emip birakio 1 dk surmuyo. Ama ben pompayla sagip biberonla iciriom.

canım ben de hiç emziremedim. hastanede almadı memeyi. hemşireler hemen mama verdi. sonrasında denedim. ama benim oğlumun açlığa hiç tahammülü yok. ona ragmen emmedi. ağlamaktan mosmor oldu emmemek için. verdim mamayı. öyle ağlayınca nasıl vermem. herkes verme zorla memeye dedi. çocuk mosmor oluyor almıyor diyorum olsun yine de dene diyorlardı. sağdım verdim ben de. öyle 2 saatte br sağamadım ama bebeğim çünkü gündüz hiç uyumamaya başladı.sürekli onunla ilgilenmek zorunda kaldım. benim de sütüm kesildi. 1 ay ancak anne sütü aldı. delirecektim artık. her önüne gelen alır alır zorla sen dedikçe ben strese girdim. en sonunda herkese kulaklarımı tıkadım. ne yapayım yani çocuk emmedi. sağabildiğim kadar verdim. zaten azdı kesilince de bişey yapamadım. sıkma canını. ben de annemi 20 gün zor emmişim. ama anneme 3 yasına kadar emen kardeşimden daha baglıyım. anne bebek arasındaki bağ bilmem ne diyenleri de anlayamıyorum. emzirsem anlardım belki ama ben bebegmle aramızdaki o sevgiyi bagı çok net hissedebiliyorum şahsen.

Back
X