Doğuma Hazırlık Bebeğim erkekmiş, bana modern bir isim önerir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben oğlum olursa "doğukan" koyucam adını, her yaşa uyuo yerimseniben

kızım olursada "eylül"
:Saruboceq:

canım bizimde 2 haftaya kadar oğluşumuz geliyo..ablam doğum yapıcak isim seçmek gerçekten zormuş bir gün buldum diyosun ertesi gün kararsız kalıp değiştiriyosun :) ama biz bulduk Rüzgar Efe olucak...sana önerilerim de ; emir , rüzgar , ege , kuzey , emre , kerem , efe olucak bunlar arsında kararsız kaldık biz ama sonunda seçtik...bide kuzenim doğum yapıcak ekim sonunda kız ı olucak onun ki ilk baştan belliydi Nil...bebeğinin sağlıklı mutlu olmasını diliyorum

Utku
Çınar
Tuna
Tibet

biz sanırım Tibet koyacağız... Babası istiyor.. Bende alıştım sanki..

modern olması yanısıra, isimler çocuğun karakterini etkiler.. biraz bunu düşünerek isim koymanızı öneririm. koyulacak ismin anne-baba isimlerine uygun olması gerekir..

ayaz ismi anlamı soğuk geliyor bana,ama Aras ismi daha karizmatik bence.

hayırlı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah....eymen_hayırlı kutlu,cennet kapısı....orkun_kentin hanı,,,,,sayhan _adaletli hükümdar.....benm oğlumun adı emir _peygamber efendimizn soyundan gelenlere verilen ünvan.....

benim oğlumun adı TUFAN ama sana önermem acayip yaramaz:)geçtiği yerden belli oluyo :)isim seçerken biraz da bu yönden düşün derim :)) " ÖMÜR" >>>>favorim bu
BARIŞ
FIRAT
EGE

berk onur göktuğ eymen erge doruk utku tuna arman ilker ilk aklıma gelenler bunlar

Bende emir ismini düşünüyorum, asil bir isim gibi geliyor bana.. Ayaz ismi arkadaşım yeni doğum yaptı onun oğlunun ismi.. Bir sürü güzel isim önerilmiş. Herkezten Allah razı olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…