Doğuma Hazırlık Bebeğim erkekmiş, bana modern bir isim önerir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
leon yerine neden türkçesini düşünmüyorsunuz?
ben olsam leon yerine aslan koymayı tercih ederdim kesinlikle..

benım ogluşun adıda ayaz olacak olacak nasıpse ama ben ERİM ismini çok begendim eşim istemedi:lepi:

nihat erim,erim erim eriyesin sürüm sürüm sürünesin diye bir türkü var.nihat erimin kim olduğunu ve türkünün yazılma sebebini yazmayayım siyasi olur,sen araştır.eşin haklı bence,çok bed bir isim.

arkadaşlar çocuğun isimnin anlamlarını üzerinde taşıdığı bir gerçek bence..ağırlıklı yüzde böyle en azından..
söylemesi duyması güzel ama anlamı güzel değil bence AYAZ isminin..çünkü soğuk demek..düşünsenize çok soğuk,buz gibi duran gülümsemeyen bir çocuğunuz olduğunu...

eren
kerem
emir
mert
çağrı(eski türk komutanı,oğlum olursa koymayı düşünüyorum)
eymen
kaan
oğuz

ay hep türk isimleri yazmışım
Allahtan kültigin tonyukuk falan yazmamışımkaydirigubbakcemile3

Kuzey
Ateş
Deniz
Toprak
Güney
Çınar
Dağhan

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3
Bamsı Beğrek gibi de..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende 6 aylık hamileyim erkek bebiş bekliyorum.
sizede fikir olur belki..
ben yaman , eşim tolga , kızımda emre istiyor.. :)

benimde oğlum olacak allah nasip ederse biz şuan eymen eren isminde karar verdik kocişimle ama değişebilir ruh halime göre eymen hem çok farklı duyulmamış bi isim hemde kitapta geçiyo erende eymenin yanına çok yakıştı bence şimdilik bu 2sini düşünüyoruz 2 isimli olcak oluşum ama doruk kayra özgür isimleride çok hoşuma gidiyo

benimde bebişim erkek bende isim konusunda karar veremedim henüz aklımdaki isimler
demirhan
doruk
tuğra
atakan
ama heran gene değişebilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…