Doğuma Hazırlık Bebeğim erkekmiş, bana modern bir isim önerir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
emir gerçekten çok güzel ve çokta yaygın olmayan bi isim....tavsiye edrim kayrada düşünebilirsin:)

benim oğlumun adıda kayra ben çok beyeniyorum çok severek koydum. herkese değişik geliyor

slmm engüzel erkek isimlerinden biri eren kulağa hoş geliyo çok güzel anlamı olan bi isim...eremiş kiş demek...bende oğuluma eren adını koydum hiç düşünmeden başka isimler.
Az duyulmuş modern bir erkek ismi olsun istiyorum. Ben araştırdım ama bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum..

benım ogluşun adıda ayaz olacak olacak nasıpse ama ben ERİM ismini çok begendim eşim istemedi:lepi:

benimde oğlan olucak nisan annesi olucam kısmetse.benim düşündüğüm isimler:çınar,ekin,üstün,dora...sağlıklı yaşamlar

kubilay kürşat alperen köksal bunları begenıyorum.köksal esımın ısmı onu daha cok sevıyorumopuyorumnanaktan

benim ooğlumun ismi doruk. arda,mercan,dağhanda,bulut güzel olabilir...biz çok zorlanmıştık isim komusunda:)

ben ata ismini çok beğeniyorum. ataberk atacandaş atabey gibi...
birde ruhi çok klas geliyor gözüme:))

ben Leon ismini çok beğeniyorum,çok güçlü geliyor kulağa.eğer bir oğlum daha olursa Leon Ada koyucam,şuan odasında uyuyan meleğimin ismi de Daniel Deniz :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…