İkiside bebeği sevmek için oraya gittiğinde söylemiş eşim o kıza gorumcemle senelerdir arkadaşız yalan söylemez bu konuda özellikleGörümcen uydurmuş olabilir mi? Kızla nasıl bir ortamda buluşmuşlar da, kardeşi de yanındayken, benim bebeğim sana benziyor demiş olabilir eşin? Niye desin?
Niye dediğini bende anlamadım sormak istemiyorumGörümcen uydurmuş olabilir mi? Kızla nasıl bir ortamda buluşmuşlar da, kardeşi de yanındayken, benim bebeğim sana benziyor demiş olabilir eşin? Niye desin?
Canım bak durma üzerinde; ne kendini yıprat, ne eşinin aklına sok bu kızı. Sürekli kızın lafını edip, özgüvenden yoksun gözükme.İkiside bebeği sevmek için oraya gittiğinde söylemiş eşim o kıza gorumcemle senelerdir arkadaşız yalan söylemez bu konuda özellikle
O kız şimdi kimbilir neler dusundu nelerCanım bak durma üzerinde; ne kendini yıprat, ne eşinin aklına sok bu kızı. Sürekli kızın lafını edip, özgüvenden yoksun gözükme.
Erkekler gerçekten kıt zekalı olabiliyor. Lafın nereye gittiğini düşünmeden ağzından kaçırmıştır.
Peki eşim neden bunu o kıza anlatıyor istediği nedirküçük masum bir bebeğin kaderini etkileyecek bir takıntıyı içinde bir canavar gibi büyütüyorsun. bu laf yayılır duyulur ve inan belli bir yaşa geldiğinde evladının bile kulağına gidebilir.sen artık küçük şımarık bir kız çocuğu değilsin.bir annesin.. sorumluluğun var.bu sorumluluğa uygun davranmanı öneriyorum.bu konuyu kendi iç dünyanda ya da terapi yardımıyla çözmeye çalış ama lütfen başka insanlarla paylaşma ve lafın yayılmasına izin verme. bunu çocuğun için yap.
Peki beni bırakıp neden içiyor bu insan ben logusalik donemimdeyim daha.çocugumla çok ilgili bana da çok iyi davranıyor ama hep o kız geçti aklımdan bi de o kıza benim bunu söylediğimi nasıl söyler beni ne konuma düşürüyor hangi eş yapar bunu
Saçma saçma konuşuyorsunuz anlamıyorum çocuğumu herseyden çpk seviyorum o konuda içiniz rahat olsun ama dedigim şu ki benim eşim sanki birlikteligimizde bile onu o kadar hayal etmiş öyle hissetmis içinde çocuğumz bile onun tıpkısi yani mesela onun eski sevgilisini örnek vermem gerekiyorsa birazcik Türkan şorayı andıran bi kız benim çocuğum da onun kucuklugu gibi yani kızla yanyana getirsek küçük versiyonu gibi hatta kızın facede çocukluk fotoğrafında bile tıpatıp bebeğime benziyor bunun için çocuğuma sogucak kadar delirmedim ama eşim sanki öyle hissetmis ki o kizi kendi çocuğuna bile onun yüzü gecmis
Daha neler. Akıllarına gelmesini sağlamışsınız. Lohusa aklı bu. Biraz ilerleyince lohusa depresyonu oluyor adı. Bebek büyüsün lütfen öyle görüşelim. Düşünmeyin böyle şeyler. Belki de babaannenizin halasına benziyordur. iz de onu tanımadığınız için yanlış yere benzetmişsinizdir. Zaten çok güzel bir bebektir.Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?