bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

Görümcen uydurmuş olabilir mi? Kızla nasıl bir ortamda buluşmuşlar da, kardeşi de yanındayken, benim bebeğim sana benziyor demiş olabilir eşin? Niye desin?
İkiside bebeği sevmek için oraya gittiğinde söylemiş eşim o kıza gorumcemle senelerdir arkadaşız yalan söylemez bu konuda özellikle

İkiside bebeği sevmek için oraya gittiğinde söylemiş eşim o kıza gorumcemle senelerdir arkadaşız yalan söylemez bu konuda özellikle
Canım bak durma üzerinde; ne kendini yıprat, ne eşinin aklına sok bu kızı. Sürekli kızın lafını edip, özgüvenden yoksun gözükme.
Erkekler gerçekten kıt zekalı olabiliyor. Lafın nereye gittiğini düşünmeden ağzından kaçırmıştır.

O kız şimdi kimbilir neler dusundu neler

o bebek SİZİN.siz beraber yaptınız.Sanırım doğum sonrası psikolojik durumlardasınız.Allah yardımcınız olsun.unutun bu düşünceleri.kendinizi yıpratıyorsunuz boş yere.ve eski sevgilinin adını zikredip durmayın bence kimsenin yanında ve kendi kendinize de.Bir ömür eşin ve çocuğunla mutlu ol inşallah.

Eşiniz ile akraba ise aynı genleri taşıması normal. Ayrıca ne kadar takılmayacak bir şey bu ya. Bırakın bunları bebeğiniz ile vakit geçirin. O ayrı bir birey. Kimseye benzemiyor, siz sadece çok etkilenmişsiniz.

küçük masum bir bebeğin kaderini etkileyecek bir takıntıyı içinde bir canavar gibi büyütüyorsun. bu laf yayılır duyulur ve inan belli bir yaşa geldiğinde evladının bile kulağına gidebilir.sen artık küçük şımarık bir kız çocuğu değilsin.bir annesin.. sorumluluğun var.bu sorumluluğa uygun davranmanı öneriyorum.bu konuyu kendi iç dünyanda ya da terapi yardımıyla çözmeye çalış ama lütfen başka insanlarla paylaşma ve lafın yayılmasına izin verme. bunu çocuğun için yap.

Peki eşim neden bunu o kıza anlatıyor istediği nedir

Psikolojik bende esime yeni asik oldugum zamanlar murat boza benzetirdim suan bakiyorumda alakasi yok

guldum yazdiklariniza.
Snra huzunlendim.
Siz bu kadini sevmiyosunuz 100 %.
Ve kendi kizinizi ona benzetiyosunz.
Abartmayin.
Cocugunuzu sahiplenmeme yoluna dogru gidiyor bu gidisat.

Sonunda kızınızdan soğutacaksınız kendinizi ve kızınız büyüdükçe içten içe bunu hissedecek .

ayyy ben bu bebeğe çok üzülüyorum offff

Saçma saçma konuşuyorsunuz anlamıyorum çocuğumu herseyden çpk seviyorum o konuda içiniz rahat olsun ama dedigim şu ki benim eşim sanki birlikteligimizde bile onu o kadar hayal etmiş öyle hissetmis içinde çocuğumz bile onun tıpkısi yani mesela onun eski sevgilisini örnek vermem gerekiyorsa birazcik Türkan şorayı andıran bi kız benim çocuğumda onun kucuklugu gibi yani kızla yanyana getirsek küçük versiyonu gibi hatta kızın facede çocukluk fotoğrafında bile tıpatıp bebeğime benziyor bunun için çocuğuma sogucak kadar delirmedim ama eşim sanki öyle hissetmis ki o kizi kendi çocuğuna bile onun yüzü gecmis

Peki beni bırakıp neden içiyor bu insan ben logusalik donemimizdeyim çocugumla çok ilgili bana da çok iyi davranıyor ama hep o kız geçti aklımdan bi de o kıza benim bunu söylediğimi nasıl söyler beni ne konuma düşürüyor hangi es yapar bunu

Eşiniz logusalik doneminizde yada hamilelik doneminizde hiç içti mi bilmiyorum ama hangi eş yapar böyle beni uzdugunu bildiği halde mesela kızı görmediği bir dönem içkiyi bıraktı sonra onu görünce hemen yine içti o kizda bekar suan o yüzden aklı kalmasın onda o kıza benim bebeği ona benzettigimi söylemesi çok zoruma gitti aileysek hersey bizim aramızda kalır yanlış miyim nasıl gider bunu o kıza anlatır ne tepki bekliyordu ki? Kız onu çok sevdiğini düşünmesini mi istiyor

Yaaa hala saçmalamaya devam ediyorsunuz yok onu düşünerek birlikte olmuş seninle de ondan benzemiş yok yanyana koysann aynıymış he he düşünce gücüyle bir çocuk birine benziyorsa o zaman kıvanç tatlıtuğ düşünelim kocalarımızda şöyle beren saat filan düşünsün de onlara benzesin bari tövve tövbe ya o kadar insan yazdı saçmalığını hala haklı olduğunuzu ispata çalışıyorsunuz ya pes çok uzaktan akraba kan bağı bile yok daha bebek ya bebek lohusasın daha o bebeğin yüz hatları oturmadı yeni doğduğu için şiştir ağzı filan eşiniz de bu takıntılarınız yüzünden içiyordur kesin gerçekten bir yardım alım durum hiç iç açıcı değil adam kızını sevse çok seviyor benzediği için der ona da takarsınız siz

Eşinizin neden içtiğini bilemeyiz tabi ama anne babanın dış görünüşünün, zekasının, hastalıklarının falan filan yani bir çok olumlu ve olumsuz özelliğin çocuklarının üzerinde etkili olabileceğini söyleyebiliriz. Fakat malesef sadece dünürlük bağıyla bağlı bir insanın çocuğunuz üzerinde etkili olma ihtimali yok.

Türkan Şoray dediğiniz de gözleri büyük ve yüz hatları belirgin, buğday tenli, koyu renk saçlı bir kadın, bu sebeplerden ona benzeyen 3 farklı tanıdığım var. Neden; çünkü anadoludayız, bu özellikler olmayacak/denk gelmeyecek şeyler değil, havuç kızılı saçlı, bir gözü yeşil diğeri mavi olan ve boyu 180 olan 3 farklı arkadaşım olsaydı siz kayıp kardeşler misiniz??? derdim ama bu haliyle esas saçma sapan ben konuşmuş olurdum.

Daha neler. Akıllarına gelmesini sağlamışsınız. Lohusa aklı bu. Biraz ilerleyince lohusa depresyonu oluyor adı. Bebek büyüsün lütfen öyle görüşelim. Düşünmeyin böyle şeyler. Belki de babaannenizin halasına benziyordur. iz de onu tanımadığınız için yanlış yere benzetmişsinizdir. Zaten çok güzel bir bebektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…