bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

acaba bebeğinizin annesi o kadın olabilir mi?
yapmayın böyle şeyler Allah aşkına, algıda seçicilik yapıyorsunuz. size yazık, eşinize yazık, bebeğe yazık.
ne diye takıntı haline getirdiniz ki bu kadar.

Sağlıkla büyütün bebeginizi. Kimi daha çok sevip ona bakarsan benzer derler ama anne için söylenir bu söz genelde. Sanmıyorum eşiniz eski sevgilisini seviyor(sevmiyordur yani yanlış anlamayın) diye bebeğiniz ona benzesin.
Bence lohusalık psikolojisi ile böyle düşünüyorsunuz. Bebek benzemiyordur, kafanızda kurmayin, kendinizi üzmeyin .

Son düzenleme:
Belgesel izlemeyi cok severim. Hamileyken de izledim. Kayinvalidem "yaratiklari izlerken karnimdaki aklimda de" derdi.
Sen de kiza bakarken oyle soyleseydin keske :))
Ayyy Allah'imm neler yazdiriyosunuz insana...

Benim ilk cocugum dogdugunda kv yaninda yatirmak istemistide nasil cingar cikarmistim abaw
Geciyoda kendini tutmasi lazim iste

Niye sizi sevmeyen biriyle evleniyorsunuz. Erkeklerin bosluguna gelen ayriliklarda böyle bile bile giriyorsunuz hayatlarina. Sizinle evlendiklerinde zafer kazanmis gibi seviniyorsunuz. Sonrada aslinda onu seviyor. Neyse takinti olmus sizde, benzemiyordur cocuk ona. Kendiniz asamiyorsaniz psikologa gidin. Ortada bir cocuk var unutun artik eskileri. Eskiyi unutturmaya calisin hatirlatmaya degil.

Beb esmerim dudagim gözüm ağzım küçük eşimde öyle yani kızın kendine has özellikleri var gözleri iri iri dudagı öyle cenesinin cikintisi bile o kızın tıpkısi aradaki benzerlik çok yüksek

Göz insan vücudunun en az büyüyen organıdır. Dolayısıyla bebeklerin gözleri suratlarına oranla büyük olur hep. Kız biraz bebek suratlıymış demek ondan benzetmişsinizdir biraz

Sen taşıyıcı anne olmayasın sakın te allam ya

uff baya üzülsüm size ama bak bu da cok doğru niçin yazık ettınız kendınıze ben sevgılım eskı sevgılısını sevse onla olmam..ınan bak ömür boyu bekar kalırım gözlerınde baskasını görmekten iyidir yani

Ben yeni doğan bebekleri anne babaya bile benzetemezken sen eski sevgiliye benzetmişsin.
Ha diyelim ki benziyor, bu eşinin onu seviyor olduğunu göstermez.
Akraba olduklarını kendin söylemişsin.

onu hala düşünüyor diye benzememiştir. akrabaymış benzeyebilir, benimkiler ilk doğduklarında dedelerine benziyorlardı. şimdi alakaları yok. ayrıca benim küçüklük resimlerime de cok benziyorlar ama ben şu an kendi küçüklüğüme hiç benzemiyorum vs vs.

KAFAYI YEDIN HERALDE...SEN SIMDI BU SINIRINI BEBEGE DE YANSITIRSIN..

Senın de bı derdın var ya neyse

eşinizin de diğer insanların da aklına bunu sokmayın.
ilerde daha çok canınız sıkılır.

sen erkek eşin kadın olsa benzerlikten şüphelenmen bir ihtimalde

çocuğu doğuran sensin bu nasıl bir düşünce

siz bu batıl inanca bayağı bir inanmışsınız

kaptırıp gitmişsiniz kendinizi

öyle şey olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…