Bebeğiniz atak döneminde olabilir, gazı olabilir, su içmek için uyanıyor olabilir. Geceleri bu sıklıkta uyanması normal.Merhaba arkadaslar.
1.konum : Bebegim on aylik oldu ama halangeceleri cok uyaniyor bazen iki saatte bazen yarim saatte bir bazen bir saatte bir uyaniyor emdikten sonra uyuyor.yyumadan once cicibebe yediyorum.dort tane cicibebe ve ekmek atiyorum icine sutle veriyorum acaba doymuyor mu? Sizinde boyle sorunlariniz varmi ?onerileriniz nelerdir.
2 . konum cicibebelerin bebeklerde ilerideki yaslarda tuylenme yaptigini duydum ne kadar dogru bilgisi olan varmi?
Harfi harfine katiliyorum.Bebeğiniz atak döneminde olabilir, gazı olabilir, su içmek için uyanıyor olabilir. Geceleri bu sıklıkta uyanması normal.
Lütfen bebeğinize bir yaşından önce içinde bu kadar şeker barındıran ve tam olarak içeriğini bilmediğiniz paketli gıdalar vermeyin, çok vermek istiyorsanız ev yapımı tarifler var bebekler için onlarla hazırlayabilirsiniz, bir de süt demişsiniz inek sütü mü? Eğer öyleyse gaz yapıyor olabilir, cicibebe de şekerli susatıyordur yavrucağı. Tüylenmeyi bilmem ama raflarda ambalaj içinde satılan hazır gıdalar dayanıklı olsun diye içine bilmediğimiz onca şey katılıyor, bebeğinize bunu yapmayın.
Benimki arada bi uyuyordu desem yeriydi ama uyku eğitimiyle çözdük bu sorunu çok şükür. Kendi beşiğinde asla yatmazdi bağlamadan gözlerini kapatmadan yatmazdi. Ağlaya ağlaya sallardım ama şimdi maşallahı var yavrumun
Bal yasak bebeklere.Benimki de çok uyanırdı annem doymuyodur deyince şekersiz pirinç unu maması yaptım. Ilıyınca da hakiki bal koyuyordum taçlandıracak kadar. Uyumaya başladı yavrum.
Öyle de olmuyorsa dişindendir.
Biliyorum. Ben zaten 1 yaşından sonra vermeye başladım pirinç ununu.Bal yasak bebeklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?