bebegim geceleri cok uyaniyor

pesnok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
13
3
86
39
Merhaba arkadaslar.
1.konum : Bebegim on aylik oldu ama halangeceleri cok uyaniyor bazen iki saatte bazen yarim saatte bir bazen bir saatte bir uyaniyor emdikten sonra uyuyor.yyumadan once cicibebe yediyorum.dort tane cicibebe ve ekmek atiyorum icine sutle veriyorum acaba doymuyor mu? Sizinde boyle sorunlariniz varmi ?onerileriniz nelerdir.

2 . konum cicibebelerin bebeklerde ilerideki yaslarda tuylenme yaptigini duydum ne kadar dogru bilgisi olan varmi?

Tüylenme kısmını duymadım ama cicibebe çok fazla şeker ve karbonhidrat içeriyor .Gereksiz bir besin .Bebeğine akşam yemeği olarak daha doyurucu pirinçli yoğurt çorbası,köfte ,az şekerli ,meyveli muhallebi gibi besinler verebilirsin .4 cicibebe ve ekmekli süt hiç doyurucu ve besleyiici değil..
Yoğurtlu bir çorba güzel de uyutur ama yoğurt ev yoğurdu olsun.

Ben kullandım cici bebe keçi sütüyle yapıp verdim4 yşındayz ama öyle bi sıkıntımız olmadı bi dönm çok sık uyanıyorlr ama bş sre sonra düzeliyr

Benim de 10 aylık kızım. Aynı dertten muzdaribiz. Eti cici bebe çok şekerli verme canım bence. Kendin yapabilirsin. Hassas anne bloğunda var çok güzel bi tarif. Benim kızım hiçbirini yemiyor varsa yoksa meme...

Benimkide uyanıyor,bnce yapacak bişey yok takmıyorum artık :)

Benimki arada bi uyuyordu desem yeriydi ama uyku eğitimiyle çözdük bu sorunu çok şükür. Kendi beşiğinde asla yatmazdi bağlamadan gözlerini kapatmadan yatmazdi. Ağlaya ağlaya sallardım ama şimdi maşallahı var yavrumun

Bebeğiniz atak döneminde olabilir, gazı olabilir, su içmek için uyanıyor olabilir. Geceleri bu sıklıkta uyanması normal.

Lütfen bebeğinize bir yaşından önce içinde bu kadar şeker barındıran ve tam olarak içeriğini bilmediğiniz paketli gıdalar vermeyin, çok vermek istiyorsanız ev yapımı tarifler var bebekler için onlarla hazırlayabilirsiniz, bir de süt demişsiniz inek sütü mü? Eğer öyleyse gaz yapıyor olabilir, cicibebe de şekerli susatıyordur yavrucağı. Tüylenmeyi bilmem ama raflarda ambalaj içinde satılan hazır gıdalar dayanıklı olsun diye içine bilmediğimiz onca şey katılıyor, bebeğinize bunu yapmayın.

cıcı bebe neden verıyorsunuz
abur cubur vermeyın bebegınıze yazıktır
aksam guzel bı yogurtlu corba verın
sekersız muhallebı veya meyvelı pekmezlı muhallebıde olabılır
ben yogurtlu corba verıyorum pırınclı sebzelı doyurucu oluyor

Harfi harfine katiliyorum.

Kızım 26 aylık.cicibebe ve paketli olan hiç birşey vermedim mama da dahil ek kavanoz vizirtilari da dahil.

Kendiniz yapın arastirin.ayrica uyanması büyük ihtimal meme için . Emme dönemi bitince düzene girecek.iki yaşında memeden kestim yeni uyumaya başladı. Tabi uyuma suresi yine az.

Kendiniz yapın çorbalar yoğurt ayrıca o süt gaz da yapar büyük ihtimal rahatsız olur hem de gece veriyorsunuz hareket de etmiyor gazi içinde kalıyor.

Benim kızımda öyleydi 2 yaşına kadar emdi bende 2 yıl deliksiz uyumadım memeyi bıraktık ve uykusuz geceler bıçak gibi kesildi,
Ben kızıma gece maması gece sütü muhallebi cici bebe vs.. Hiç vermedim akşam yemeğini yer memesini emer gece uyandığında mutlaka su verirdim kana kana içerdi, su içinde uyanıyorlar,
Bence olabildiğince uzak tutun paketli gıdalardan bir yaştan sonra ister istemez engel olamıyorsunuz anlamaya başladıktan sonra kontrol zorlaşıyor

Aynı dertten muzdaribiz

11 aylık bi kızım var.. gece 3, 4 gibi süt için uyanıyor, sonrası her yarım saatte bir kalkıyor. Memiştolar hep açıkta
Hele bi kapatayim ortalığı yıkıyor, her tarafım tutuluyor artık..
Gece de yatmadan önce hiç bisey yediremiyorum, bana da bir çözüm lütfen

Hangi uyku eğitimini, kaç aylıkken uyguladıniz acaba ?

Benimki de çok uyanırdı annem doymuyodur deyince şekersiz pirinç unu maması yaptım. Ilıyınca da hakiki bal koyuyordum taçlandıracak kadar. Uyumaya başladı yavrum.
Öyle de olmuyorsa dişindendir.

Reflüsü olabilir. Bu reflü başıma dert oldu. Bir haftadır uyuyamıyoruz. Ayrıca bir bebeğin yarım saatte bir uyanması normal değil. Gündüz çok mu uyuyor? Gece yatmadan verdiğiniz gıda çok uygun değil. sıvı olduğu için reflüyü tetikleyebilir. Su pirinç unu ile muhallebi yapıp içine muz atmanızı öneriyorum. Su vermeyi unutmayın.

bu kadar şekerli besinler vermeyin çocuğunuza sırf karnı doysun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…