- 28 Ağustos 2020
- 9.078
- 42.739
- 548
Şimdi inanmazsınız ama bir zamanlar benim kızım da uyurdu  ilk ay zorla, ayaklarını cimcikleyerek kaldırır emzirirdim. Mümkün değil gözünü açmazdı. 1 ayın sonunda sarılık riski ve kan şekeri düşmesi tehlikesi ortadan kalkınca, kilosu da iyi olunca artık saatli emzirme o kalkar dediler. Ben de bıraktım. 9da uyur sabah 5e kadar gıkı çıkmazdı. Gündüzleri pek iyi olmasa da gece uykusuzluğu nedir bilmedik biz. Şimdi 5 aylık, nedendir bilmiyorum geceleri 2-3 kez uyanmaya başladı.
 ilk ay zorla, ayaklarını cimcikleyerek kaldırır emzirirdim. Mümkün değil gözünü açmazdı. 1 ayın sonunda sarılık riski ve kan şekeri düşmesi tehlikesi ortadan kalkınca, kilosu da iyi olunca artık saatli emzirme o kalkar dediler. Ben de bıraktım. 9da uyur sabah 5e kadar gıkı çıkmazdı. Gündüzleri pek iyi olmasa da gece uykusuzluğu nedir bilmedik biz. Şimdi 5 aylık, nedendir bilmiyorum geceleri 2-3 kez uyanmaya başladı.  anlattım herkese ondan mı nedir
 anlattım herkese ondan mı nedir  sil bence sen bu konuyu.
 sil bence sen bu konuyu. 

ilk ay zorla, ayaklarını cimcikleyerek kaldırır emzirirdim. Mümkün değil gözünü açmazdı. 1 ayın sonunda sarılık riski ve kan şekeri düşmesi tehlikesi ortadan kalkınca, kilosu da iyi olunca artık saatli emzirme o kalkar dediler. Ben de bıraktım. 9da uyur sabah 5e kadar gıkı çıkmazdı. Gündüzleri pek iyi olmasa da gece uykusuzluğu nedir bilmedik biz. Şimdi 5 aylık, nedendir bilmiyorum geceleri 2-3 kez uyanmaya başladı.
 ilk ay zorla, ayaklarını cimcikleyerek kaldırır emzirirdim. Mümkün değil gözünü açmazdı. 1 ayın sonunda sarılık riski ve kan şekeri düşmesi tehlikesi ortadan kalkınca, kilosu da iyi olunca artık saatli emzirme o kalkar dediler. Ben de bıraktım. 9da uyur sabah 5e kadar gıkı çıkmazdı. Gündüzleri pek iyi olmasa da gece uykusuzluğu nedir bilmedik biz. Şimdi 5 aylık, nedendir bilmiyorum geceleri 2-3 kez uyanmaya başladı.  anlattım herkese ondan mı nedir
 anlattım herkese ondan mı nedir  sil bence sen bu konuyu.
 sil bence sen bu konuyu. 

Çocuğun uykusnu,yediğini,içtiğini oynadigi oyunlara varana kadar hatta cisi öğrendigini asla asla kimseye deniceksin. Ben durup dururken nazar ediyordum cocugma
Çocuğun uykusnu,yediğini,içtiğini oynadigi oyunlara varana kadar hatta cisi öğrendigini asla asla kimseye deniceksin. Ben durup dururken nazar ediyordum cocugma