bu bebişte kimmmm :)
evet 5 ten başlıyo ve 10 üzeri çok iyi kabul ediliyormuş canım..
bende kanda baktırdım zaten..öyle senin gibi iyi deseydi şuan bel,rti arıyor olurdum
benim demeyi cokk isterdim inan cnm ama benden 2 yıl sonra evlenen arkadasımın
anladım cnm benim 12 miş iyi herseyin masallah dedi doktorum hormonlar,hsg hersey harikaa
eşimle de musmutluyuz cok sükür,birde bebegim olsa artık fevkaladee olcakkkkk
tek eksiğimizz şuanda evladımızzzzzzzzz
inşallahhhh böyle resimleri bizlerde paylaşacağızmaşallahhh
allah bozmasın öyle bizimde tek eksiğimiz
rabbim inşallah hepimize tez vakitte mücizelerimizi verir bizlerde buradan haykırırız
inşsllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ben tellal etcem,anons vercem ,olsun bi ısırcam onun totişini sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynennnnnnnnnnnnnnnnnn
Ahhh hemde ne ısırmaaa varya o poposunu kopartıcam
bi gelseler artıkk annemmmmmmmm gelin haydi
bak teyzenle cok bekledik sizi.söyle arkadasına cabucak girin bizeee
:118::87::123::78: :126::127::129::132::122::122::122::121::121::121::119::118::118: :13:
HEMİDEEE NE BEKLEME HER AY HEP UMUT SONRA YIKILDIK SONRA BİRDAHA DERKENNNNNN RABBİM BURDAN BU SEFER SEVİNCİMİZİ PAYLAŞMAMIZI NASİP EDER İNŞALLAHHHHHH
AHHHH TEYZESİİİİ BİZİMKİLER NE NAZLI OLCAK YAHUUUUUU
ÖNCE BÖYLE OLALIMMMMSONRAAAAAAAAAAAAAAA
:13::118::87::123::78: :126::127::129::132::122::122::122::121::121::121::119::118::118:
Inşallahh teyzesi inşallahh doğan güneşle inşallah bebeklerimiz bizimle olurrrrr
Rabbim sana sığınıyoruz baska gidecek kapımız yok,kapında cevirme bizlerii nolurrrrrrrrr
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallahhh rabbim bizlerede o mücizesinden verir...
Artıkk haykırmak istiyorum
bende çoookkk istiyorum 2,3 aydır tedavi asılama beni iyice heveslendirdi umutlandımmmmm
haklısın normalde 2 kere klomen tedavisi görmeme rağmen sanki olmuş gibi hissettim sonra yıkıldım vss.
Hele sen aşılama sonrası nasıl umutlanmışındır..
Rabbim inş gelecek ay yüzümüzü güldürür haykırırız buradannn
sende üzme kendini çok bak bende oldum olucam
ahh bacımm ahh umutlanıyoruz iştee
Rabbim birgün umutlarımızı sapasağlam sağlamştırır inşallahhhhhhhh
ki benim progesteron hormonum o kadar düşük çıkmasına rağmen ufacık ta olsa belki diyorum umut dünyası işte:97::97: Aminnn bacım aminnnnnnn rabbim duası kabul olanlardan eylesin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmm
Can cıkmadan ümit kesilmez.rabbim insallah kısmet eder bizlerede
inşallahhh ...canım inşallahh ya son bi kaç gün ve olacağım gün bomba gibiyim önceden de olurdu ama şimdi birde acabalar eklenince daha da gergin oluyorsun
inan beklemek ne zor iyi bilirim gecmedi 16 gün bana yaaaa
Insallah hakkında hayırlısı olur tatlım,sakin olmaya calıs insallah
aynen haklısın nasıl geçer ki zaman inşallah sende gelecek ay bebişin seninle olur..
Bakalım bende seninle belki gelecek aya beklenti içinde olucam ki büyük ihtimalle öyle
inşallahhhhhhhhhh önümüzdeki ay bebeklerimiz gelir cnm .
kür flaan içiyo musun hiç ya.faydası varmıki?içsekmi?
canım internete yazınca soğan kürü incir kürü diye çıkıyo tarifleri ama bence bunlar hep satış taktiği...herkes (doktorlar) yeni bişey icat etmiş gibi davranıyo...halbuki Allah yaratmış zaten sebzenin meyvenin en faydalısını en sağlıklısını..benim bi arkadaşımda pko vardı yaklaşık her akşam bi kaç ay boyunca soğanlı salata yapmış yemiş..rahmi temizlenmiş..kist gitmiş kendiliğinden..o yüzden bende adetim bittikten sonra soğanlı salata yicem (kist yok çok şükür ama temizlensin diye) sebze meyve zaten çok yiyorum ama arttırıcam..
inşallahhhhhhhhhh önümüzdeki ay bebeklerimiz gelir cnm .
kür flaan içiyo musun hiç ya.faydası varmıki?içsekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?