bebeğim gel artık annem

bu bebişte kimmmm :)
evet 5 ten başlıyo ve 10 üzeri çok iyi kabul ediliyormuş canım..
bende kanda baktırdım zaten..öyle senin gibi iyi deseydi şuan bel,rti arıyor olurdum

benim demeyi cokk isterdim inan cnm ama benden 2 yıl sonra evlenen arkadasımın
anladım cnm benim 12 miş iyi herseyin masallah dedi doktorum hormonlar,hsg hersey harikaa
eşimle de musmutluyuz cok sükür,birde bebegim olsa artık fevkaladee olcakkkkk
tek eksiğimizz şuanda evladımızzzzzzzzz

inşallahhhh böyle resimleri bizlerde paylaşacağız maşallahhh
allah bozmasın öyle bizimde tek eksiğimiz
rabbim inşallah hepimize tez vakitte mücizelerimizi verir bizlerde buradan haykırırız

inşallahhhh böyle resimleri bizlerde paylaşacağız maşallahhh
allah bozmasın öyle bizimde tek eksiğimiz
rabbim inşallah hepimize tez vakitte mücizelerimizi verir bizlerde buradan haykırırız

inşsllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben tellal etcem,anons vercem ,olsun bi ısırcam onun totişini sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşsllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ben tellal etcem,anons vercem ,olsun bi ısırcam onun totişini sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aynennnnnnnnnnnnnnnnnn
Ahhh hemde ne ısırmaaa varya o poposunu kopartıcam

aynennnnnnnnnnnnnnnnnn
Ahhh hemde ne ısırmaaa varya o poposunu kopartıcam

bi gelseler artıkk annemmmmmmmm gelin haydi
bak teyzenle cok bekledik sizi.söyle arkadasına cabucak girin bizeee

:118::87::123::78::126::127::129::132::122::122::122::121::121::121::119::118::118:
:13:

bi gelseler artıkk annemmmmmmmm gelin haydi
bak teyzenle cok bekledik sizi.söyle arkadasına cabucak girin bizeee

:118::87::123::78::126::127::129::132::122::122::122::121::121::121::119::118::118:
:13:

HEMİDEEE NE BEKLEME HER AY HEP UMUT SONRA YIKILDIK SONRA BİRDAHA DERKENNNNNN RABBİM BURDAN BU SEFER SEVİNCİMİZİ PAYLAŞMAMIZI NASİP EDER İNŞALLAHHHHHH
AHHHH TEYZESİİİİ BİZİMKİLER NE NAZLI OLCAK YAHUUUUUU
ÖNCE BÖYLE OLALIMMMM SONRAAAAAAAAAAAAAAA

:13::118::87::123::78::126::127::129::132::122::122::122::121::121::121::119::118::118:
inşallahh teyzesi i
nşallahh doğan güneşle inşallah bebeklerimiz bizimle olurrrrr
rabbim sana sığınıyoruz baska gidecek kapımız yok,kapında cevirme bizlerii nolurrrrrrrrr

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallahhh rabbim bizlerede o mücizesinden verir...

Artıkk haykırmak istiyorum

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallahhh rabbim bizlerede o mücizesinden verir...

Artıkk haykırmak istiyorum

bende çoookkk istiyorum 2,3 aydır tedavi asılama beni iyice heveslendirdi umutlandımmmmm

bende çoookkk istiyorum 2,3 aydır tedavi asılama beni iyice heveslendirdi umutlandımmmmm

haklısın normalde 2 kere klomen tedavisi görmeme rağmen sanki olmuş gibi hissettim sonra yıkıldım vss.
Hele sen aşılama sonrası nasıl umutlanmışındır..
Rabbim inş gelecek ay yüzümüzü güldürür haykırırız buradannn

sende üzme kendini çok bak bende oldum olucam

ahh bacımm ahh umutlanıyoruz iştee
Rabbim birgün umutlarımızı sapasağlam sağlamştırır inşallahhhhhhhh

ahh bacımm ahh umutlanıyoruz iştee
Rabbim birgün umutlarımızı sapasağlam sağlamştırır inşallahhhhhhhh

ki benim progesteron hormonum o kadar düşük çıkmasına rağmen ufacık ta olsa belki diyorum umut dünyası işte:97::97: Aminnn bacım aminnnnnnn rabbim duası kabul olanlardan eylesin

ki benim progesteron hormonum o kadar düşük çıkmasına rağmen ufacık ta olsa belki diyorum umut dünyası işte:97::97: Aminnn bacım aminnnnnnn rabbim duası kabul olanlardan eylesin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmm
can cıkmadan ümit kesilmez.rabbim insallah kısmet eder bizlerede

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmm
Can cıkmadan ümit kesilmez.rabbim insallah kısmet eder bizlerede

inşallahhh ...canım inşallahh ya son bi kaç gün ve olacağım gün bomba gibiyim önceden de olurdu ama şimdi birde acabalar eklenince daha da gergin oluyorsun

inşallahhh ...canım inşallahh ya son bi kaç gün ve olacağım gün bomba gibiyim önceden de olurdu ama şimdi birde acabalar eklenince daha da gergin oluyorsun

inan beklemek ne zor iyi bilirim gecmedi 16 gün bana yaaaa
insallah hakkında hayırlısı olur tatlım,sakin olmaya calıs insallah

inan beklemek ne zor iyi bilirim gecmedi 16 gün bana yaaaa
Insallah hakkında hayırlısı olur tatlım,sakin olmaya calıs insallah

aynen haklısın nasıl geçer ki zaman inşallah sende gelecek ay bebişin seninle olur..
Bakalım bende seninle belki gelecek aya beklenti içinde olucam ki büyük ihtimalle öyle

aynen haklısın nasıl geçer ki zaman inşallah sende gelecek ay bebişin seninle olur..
Bakalım bende seninle belki gelecek aya beklenti içinde olucam ki büyük ihtimalle öyle

inşallahhhhhhhhhh önümüzdeki ay bebeklerimiz gelir cnm .
kür flaan içiyo musun hiç ya.faydası varmıki?içsekmi?

canım internete yazınca soğan kürü incir kürü diye çıkıyo tarifleri ama bence bunlar hep satış taktiği...herkes (doktorlar) yeni bişey icat etmiş gibi davranıyo...halbuki Allah yaratmış zaten sebzenin meyvenin en faydalısını en sağlıklısını..benim bi arkadaşımda pko vardı yaklaşık her akşam bi kaç ay boyunca soğanlı salata yapmış yemiş..rahmi temizlenmiş..kist gitmiş kendiliğinden..o yüzden bende adetim bittikten sonra soğanlı salata yicem (kist yok çok şükür ama temizlensin diye) sebze meyve zaten çok yiyorum ama arttırıcam..

tatlım bende iltihap,kist falan hicbisey yok.hersey cok güzel nasıl olmaz diyor doktor.
infertilite cagımızın sorunu,yediklerimizden dolayı olmuyor dedi doktorum.
bende inanmıorm ama care arıyorum artık olsun diyeee...

ADET OLUNCA BAŞLICAM CANIM..
GEÇEN AYLARDA ÇÖREK OTU BAL TARÇIN YAPMIŞTIM AMA EŞİM ANCA TOPARLANDI..
BU AY KISMETSE HAYIT SUYU İLE SOĞAN KÜRÜNÜ YAPMAK İSTİYORUM NASIL YAPILDIĞINA BAKICAM..
SOĞAN KÜRÜDE AKLIMA GELİNCE Bİ HOŞ OLUYORUM AMA KATLANICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…