bebeğim gel artık annem

anladım canım haklısın insan çareler arıyo..doktorlarda bişey bulamayınca ya stres diyolar ya yediklerinden...

bende hic icmedim.bazıları faydasını gördüm diyor.
doktoruma sordum kür mür hikaye demişti banaa:26:

anladım canım haklısın insan çareler arıyo..doktorlarda bişey bulamayınca ya stres diyolar ya yediklerinden...

evettttttttttttttt rabbim hayırlısından hayırlı zamanda versin cnm ya

bende hic icmedim.bazıları faydasını gördüm diyor.
Doktoruma sordum kür mür hikaye demişti banaa:26:

ne bilim geçenler hayıt suyu ile 9 yıl sonra bebişime kavuştum diyen bir yazı okudum çok etkilendim..
Denemek istiyorum tadı için pek iyi şeyler demiyorlar ama ne yapalım

evettttttttttttttt rabbim hayırlısından hayırlı zamanda versin cnm ya

inşallah canım umudunu yitirme ve hayırlı zamanda geleceğine inan..haftasonları kanal 7 demi bi kanalda anne olmak istiyorum diye bi program var onu izliyorum 2 haftadır..milletin 15-16 yıl sonra bebekleri olmuş..doktorlar olmaz imkansız bilmem ne demişler..Allah istedikten sonra herşey mümkün..ama hepte en beklemedikleri zamanlarda olmuş o yüzden kafaya takmayı bırakmak gerekiyor..hayatının merkezine bunu koyduğun zaman iş çok zorlaşıyo..

evet haklısın stres yapmamak lazım.ben artık zamana bırakıyorum cnm zorlamanın anlamı yok

ne bilim geçenler hayıt suyu ile 9 yıl sonra bebişime kavuştum diyen bir yazı okudum çok etkilendim..
Denemek istiyorum tadı için pek iyi şeyler demiyorlar ama ne yapalım

incir kürünü düsünmeye baslaıdm simdi

tamam ben bi deneyeyim bakalım
Kac gün icilcek bugün 2.günüm baslayayımmı?

adetin ortalrında sanırım çünkü yumurta geliştirmek için içiyorsun ya.birde sonlarına doğru havuç atıyormuşun çatlamasında etkili oluyormuş..
Ama günün den pek emin değilim bi bak sen yine int.

tatlım zaten ben 5 gün adet oluyorum bugün 2.gündü
tamam bakayım netten tatlım saoll

yanlış bilgilendirmek istemem canım uygulayan birçok kişi var ama sakın çok yapma çünkü şerbet gibi oluyor tadı

ooff tatlı severim zaten.keciboynuzu da tatlımsı degisik bisiydi

incirinde kg 20 tl ucuz değil ha
Desene aktar zengin olcak artık,
Doktor fakirleşcekk

aynen canım birazda aktarı zengin etme vaktin
Yarın devam ederiz tatlım birazişlerimi toparlamam lazım sakin ve bol dua ile yeni bir aya başla ve inş emeğinin karşılığını alırsın ,alırız

aynen canım birazda aktarı zengin etme vaktin
Yarın devam ederiz tatlım birazişlerimi toparlamam lazım sakin ve bol dua ile yeni bir aya başla ve inş emeğinin karşılığını alırsın ,alırız

inşallahh canım saol,benimde babamlar gelcek yemeklerimi koyayım .. öptümm nanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…