Aynı şeyleri söyleyip şekerli şeyler yedirmeye çalışıyordu bana da gören akrabalar. Bebeğim de 2.5 aylık. Ben su içiyorum yetiyor diyorum. Baktım çok üstüme geldiler, şeker ve çikolata yediğimde gazı oluyor, ağladığında susturacaksanız seve seve yerim diyorum. Bir kriz anına denk gelmişlerdi, haa tamam o zaman diyip susuyorlar. Çok sinir bozucu..Bir de doktor özellikle söylüyor, sütün yetmiyor mu diye bile sorsanız anne etkilenir, sütün yeterli olduğu ıslak ve kirli bez sayısından belli olur diye. A aa bezle ne alakası var eli ağzında aç diyorlar
Aklıma takıldı, doktorum gece 5 saate kadar uyumasında sakınca yok ama 5 saati geçerse mutlaka emzir demişti bana. 7 saat uyumasına doktor ne diyor? Merak ettim gerçekten.
Canım o 40 ı çıkana kadar aslında,,, 40 günlük olduktan sonra 6. Aya kadar 4 saatte bir emzirdim ben kızımıAslında çok bi bilgim yok. Bebeğimde yok. Ama bi arkadaşımdan duymuş çok şaşırmıştım. Sizde bebeğinizin 7 saat aralıksız uyuduğunu söylemişiniz.
Arkadaş demişti ki bi bebek uzun süre aralıksız uyursa, kan şekeri düşermiş o yüzden 2 saatte bir uyandırıp emzirmek gerekirmiş. Öyle demişti.
Doğruluğunu bilmiyorum aama, paylaşmak istedim.
Öyle mi kuzum. Valla bilmiyorum ben. Ama o zaman 7 saat yine fazlaCanım o 40 ı çıkana kadar aslında,,, 40 günlük olduktan sonra 6. Aya kadar 4 saatte bir emzirdim ben kızımı
Bana da fazla geldiÖyle mi kuzum. Valla bilmiyorum ben. Ama o zaman 7 saat yine fazla
Şimdi küçük sütün yeter ilerde yetmez olgusu doğru ama zaten 1 yaşına kadar sadece anne sütü verecek değilsiniz ya. 5 aydan sonra tadımlara başlayıp 6. Ayda ek gıdaya geçiş yapacaksınız zaten. Ya siz bilirsiniz bence sütün olup olamdığını. Benim sütüm doğduğu andan itibaren ne yaparsam yapayım çok olmadı. Oldu ama doyurmaya yetmedi ve 5. Aya kadar günde 2 veya 3 öğün mama takviyesi yaptım. 5. Ayfan sonra da ek gıda destekli gittim ve sütüm az da olsa 22. Aya kadar emzirdim.Kizlar yine ben, ve yine sinirim bozuldu, bebegim üc aylik ve
Simdiye kadar Masallah cok iyi kilo aldi hep sütüm geldi ve yetiyor, simdi malatyadayiz ve az önce kayinvalidem gece cocuga mama ver sen cok az yiyosun doymaz dedi, ya illa tika basa ne bulursan yemek mi lazim emziren anneyken, üc ögün yemegimi yiyorum, bol bol su iciyorum , ama onlara göre full time tıkınmam gerek ki sütüm
Olsun, bende anne önemli olan su icmek dedim, bir yasina kadar emzirecegim insallah mama vermem dedim, eltimde diyor simdi kücük sütün yeter ama ilerde yetmez, gercekten sanirim ben burdan piskolojim bozulup dönecegim, bu arada bebegim gece 7 saat uyanmadan uyur, hic ac bebek uyur mu huzurlu olur mu?
Kizlar yine ben, ve yine sinirim bozuldu, bebegim üc aylik ve
Simdiye kadar Masallah cok iyi kilo aldi hep sütüm geldi ve yetiyor, simdi malatyadayiz ve az önce kayinvalidem gece cocuga mama ver sen cok az yiyosun doymaz dedi, ya illa tika basa ne bulursan yemek mi lazim emziren anneyken, üc ögün yemegimi yiyorum, bol bol su iciyorum , ama onlara göre full time tıkınmam gerek ki sütüm
Olsun, bende anne önemli olan su icmek dedim, bir yasina kadar emzirecegim insallah mama vermem dedim, eltimde diyor simdi kücük sütün yeter ama ilerde yetmez, gercekten sanirim ben burdan piskolojim bozulup dönecegim, bu arada bebegim gece 7 saat uyanmadan uyur, hic ac bebek uyur mu huzurlu olur mu?
Maşallah. Bizimki hiç o kadar uyumuyor da şu an uzun uzun uyuyacağı geceleri hayal edip mutlu oldumIlk zamanlar bende her üc saatte bir uyandiriyordum canim, su an üc aylik doktor ne zaman acikirsa kendi uyanir dedi, ki bazi geceler her üc saatte bir uyaniyor yani degisiyor
Aslında çok bi bilgim yok. Bebeğimde yok. Ama bi arkadaşımdan duymuş çok şaşırmıştım. Sizde bebeğinizin 7 saat aralıksız uyuduğunu söylemişiniz.
Arkadaş demişti ki bi bebek uzun süre aralıksız uyursa, kan şekeri düşermiş o yüzden 2 saatte bir uyandırıp emzirmek gerekirmiş. Öyle demişti.
Yalnız 3 aylık bebek için 7 saat gece uykusu fazla geldi baba. Uykuya güvenmeyin çünkü bebekler açken de kan şekeri düştüğü için uzun uyuyorlar. Siz dr k8ntrolünde sorun eğer kilo alımı normal seyrinde ise yetiyordur sütünüz.
Aslında çok bi bilgim yok. Bebeğimde yok. Ama bi arkadaşımdan duymuş çok şaşırmıştım. Sizde bebeğinizin 7 saat aralıksız uyuduğunu söylemişiniz.
Olabilir. Benim oğlum da 4 saatte bir uyanırdı fix.Benim doktor 3 aylıkken uyandırma acıkınca uyanır derdi. Konu sahibinin doktoru da öyle demiş
Hoş oğlum.sagolsun 4 saat kesintisiz uyumazdı zaten:)
Bu konu ilk 1 ay gecerli, yani bebegin sekeri dusup sarilik olabilir, ben de ilk 1 ay max 3 saate uyandiriyordum ama 1 aydan sonra dr uyandirmana gerek yok o uyanir artik dedi...benm bebegim de 2 3 aylikken 6 saat uyurdu gece simdi 3 saat uyusa sukrediyorumAslında çok bi bilgim yok. Bebeğimde yok. Ama bi arkadaşımdan duymuş çok şaşırmıştım. Sizde bebeğinizin 7 saat aralıksız uyuduğunu söylemişiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?