Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin, hepimizin inşallah.
Çocuk yaşı büyük küçük farketmiyor ki, biri ne yaparsa öbürü aynısını istiyor.
Gözümüzde koskoca olsalar de bir tane kıytırık kalem için kavga dövüş yaşamaları an meselesi.
Ağlayarak ilgi çekme hiç bitmeyecek galiba.
Allah çok çocukluya yardım etsin...
Aminn.
Zor işler bunu bilir bunu söylerim.
Çocuktan sonra insan kendini sürekli bir çaresiz hissetme durumunda buluyor. Birine yetişse öteki eksik kaldı hissi bırakmıyor yakasını. Anne olmak çok zor, o dengeyi kurmak.
Çocuklarda zor zaten,ne diyim ilerde bir gün,rahata ereriz inşallah
O bilmem kaç yaş sendromlarını, atakları sanki belli dönemlerde girilip çıkılan şeylermiş gibi lanse eden uzmanlar var ya, hah onların ağzına terliği şlop diye yapıştırasım var. Bence bu veletlerin 1-1,5 yaştan sonrası bitmeyen sendrom, atak, bilumum delilik. 4 yılda gördüğüm budur.
Ben tüm süreci doğal olarak kabul edip yaşamaktan yanayım aslında dediginiz gibi. Adlandırmaya gerek de yok.
Sadece insan tutunacak bir dal ariyor, biteceğini bilmek istiyor galiba
Ki zaten bitecek. Bence çocuk sahibi olmak komple delilik ama, güzel bir delilik
Ben tüm süreci doğal olarak kabul edip yaşamaktan yanayım aslında dediginiz gibi. Adlandırmaya gerek de yok.
Sadece insan tutunacak bir dal ariyor, biteceğini bilmek istiyor galiba
Ki zaten bitecek. Bence çocuk sahibi olmak komple delilik ama, güzel bir delilik
Evet ben de züğürt tesellilerini severim. Şaka şaka. Zaten tatlılıkları, beterliklerinden çok daha fazla olmasa, kim katlanır bu işkenceye? O yüzden güzel bir delilik evet. =)
Evet ben de züğürt tesellilerini severim. Şaka şaka. Zaten tatlılıkları, beterliklerinden çok daha fazla olmasa, kim katlanır bu işkenceye? O yüzden güzel bir delilik evet. =)