Çocuk Hastalıkları BEBEĞİM GÖZÜNE ACI SOS SÜRMÜŞ

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Çiğ köfte almışız, ara ara atıştırıyorum, sonra birden oğlum gözünü tutarak ağlamaya başladı, acı sosu nasıl açmış açmış ve gözüne sürmüş, hiçaklıma gelmezdi, gözünü iyice yıkadım, susmadı, acile gittik, göziçiyıkama uapıldı+damla damlatıldı, yarın gözdoktoruna gidicez, gözüne birşeyolur mu acaba, şimdilik bakıı normal ama gözünü sanki bir yere vurmuş gibi şişti,krem damla hepsi sürdüm ama yarın bişiçıkarmı acaba
benzer durumu yaşayan var mı bir de

Gecmis olsun belli ki gozu irrite etmis ama gormeyle ilgili problem olacagini sanmiyorum.
Insallah olmaz.
Gerekeni yapmissiniz zaten

E acile gitmişsiniz doktora da gidecekmissiniz bizim onlardan daha iyi bilme ihtimalimiz yok değil mi?

Evham yapmayın.
Umarım ciddi bir şey çıkmaz.

Acı sos sürmekle göze bir sey olacağını sanmıyorum.
Geçmiş olsun.

Bence bir şey olmaz. Şişmesi gözun daha hassas bi organ olmasından kaynaklıdır dıye dusunuyorum. Hassas bi dudak da acı biberle şişebilir mesela onun gibi yani.

İçinizi ferah tutun. Acı olan bir biberi bile doğradıktan sonra ellerimiz yanıyor saatlerce. Kaldı ki bu kucuk bir çocuk. İllaki yakmıştır gözunu. Göz de reaksiyon gösteriyordur. Korkacak bir şey oldugunu sanmıyorum inşallah da öyledir

doktora götürmeyi ihmal etmeyin şimdilikte patatesi yıkayın halka şeklinde kesin tülbentle gözlerine sarın 15 dk da 1 değiştirin patatesi gözlerinin acısını alır

doktora götürmeyi ihmal etmeyin şimdilikte patatesi yıkayın halka şeklinde kesin tülbentle gözlerine sarın 15 dk da 1 değiştirin patatesi gözlerinin acısını alır
gözn şişmesi okadar can sıkmıyor da acaba o acı biberler içeriye zarar verdimi, eve geldik acilden, gözünden iki tane pul biber de ben çıkardım, inanılacak gibi değil amagerçek

sağlam gözü kapadım ve en sevdiğiçizgi filmin fotoğraflarnı gösterdim eliyle doğru olanları gösterdi, yani görüyor ve şu an ağlamıyor

öyle düşündüm, çünkü genelde öyle oluyor
Hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama bence pratisyen degildir o:)
Zaten gorme kaybi durumu olsa aninda goz doktorunu cagirirdi.
Yarin gidin dedigine gore oyle bir durum dusunmedi.
Yine de mutlaka goturun goz doktoruna.

gözn şişmesi okadar can sıkmıyor da acaba o acı biberler içeriye zarar verdimi, eve geldik acilden, gözünden iki tane pul biber de ben çıkardım, inanılacak gibi değil amagerçek

allah beterinden saklasın olur zarar verdiğini sanmam biberin göz çok hasas malum canı yanıyordur çocuğun çalıştığım yerde üretim alanına girmiştim kaynak ışığı gözlerimi almış patates çok iyi gelmişti şişinide alır kızarıklığıda

Geçmiş olsun damla iş görür bence şimdilik ama o sosların içinde kim bilir neler var tabi.
Sorular da çok enteresan yalnız, acilde göz doktoru olacak değil ya başka ne olduğu da pek önemli değil o dakkadan sonra zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…