- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
doktor pratisyen ilkmüdahaleyi yaptı adamDr. Yorum yapmadı mi ?
Acildeki doktor mu pratisyen? Nerden anladiniz?doktor pratisyen ilkmüdahaleyi yaptı adam
acillerde partisyen olur kendisi zaten göz doktrouna götürün yarın dediAcildeki doktor mu pratisyen? Nerden anladiniz?
Geçmiş olsun, keşke bi fikrini sorsaydiniz, dr. sonuçta ama bişey olacağını tahmin etmiyorum.sismesi tahriş olduğu için muhtemelen.doktor pratisyen ilkmüdahaleyi yaptı adam
Acillerde acil hekimleri olur.acillerde partisyen olur kendisi zaten göz doktrouna götürün yarın dedi
sordum her ihtimale karşı götürün göze dediGeçmiş olsun, keşke bi fikrini sorsaydiniz, dr. sonuçta ama bişey olacağını tahmin etmiyorum.sismesi tahriş olduğu için muhtemelen.
öyle düşündüm, çünkü genelde öyle oluyorAcillerde acil hekimleri olur.
Pratisyen de olabilir tabi o yuzden nerden anladiniz diye sordum
gözn şişmesi okadar can sıkmıyor da acaba o acı biberler içeriye zarar verdimi, eve geldik acilden, gözünden iki tane pul biber de ben çıkardım, inanılacak gibi değil amagerçekdoktora götürmeyi ihmal etmeyin şimdilikte patatesi yıkayın halka şeklinde kesin tülbentle gözlerine sarın 15 dk da 1 değiştirin patatesi gözlerinin acısını alır
Hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama bence pratisyen degildir o:)öyle düşündüm, çünkü genelde öyle oluyor
gözn şişmesi okadar can sıkmıyor da acaba o acı biberler içeriye zarar verdimi, eve geldik acilden, gözünden iki tane pul biber de ben çıkardım, inanılacak gibi değil amagerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?