Çocuk Hastalıkları BEBEĞİM GÖZÜNE ACI SOS SÜRMÜŞ

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama bence pratisyen degildir o:)
Zaten gorme kaybi durumu olsa aninda goz doktorunu cagirirdi.
Yarin gidin dedigine gore oyle bir durum dusunmedi.
Yine de mutlaka goturun goz doktoruna.
acilde o kadar müdahale yaptılar,özel hastane hem de, buranın a sınıfı hastanesi ve beşkuruş almadılar, en önemlisi çocuğumiyi.Allah devletimizden razı olsun.

Yok olmaz bir şey
Ben sakarımdır
Gözüme her şeyi kaçırmışlığım var
Detarjandan acı bibere kadar
Hala sapasağlam

Bana mi dediniz enteresan diye:)
Acil durumda goz doktoruna ihtiyac duyulursa gelirdi zaten saat fark etmez:)
Doktor bisi soylemedi pratisyendi zaten deyince ben de merak ettim nerden anlamis:)

Bu arada ankaradaysanız dünya göz hastanesinin acili var diğer şehirlerde de var mı bilemiyorım içinize sinmediyse araştırın ve götürün hemen

gözn şişmesi okadar can sıkmıyor da acaba o acı biberler içeriye zarar verdimi, eve geldik acilden, gözünden iki tane pul biber de ben çıkardım, inanılacak gibi değil amagerçek

Hay allah kuzum ya nasıl boca etmiş gözüne
Çok gecmiş olsun. Çocugu olanın başına hersey geliyor. Allah beterinden sakınsın.

ben de onu düşündüm, normal acı biber olsa okadar önemiolmaz ama bu katkılı idi, beynimdurdum, eşime diyorum daha hızlı daha hızlı sür vs bir de eşimle acilde çiğköfte kavgası yapmazmyız onu da yaptık

Geçen gün saf kızım gözüne parfüm sıkmış bizde acile gittik damla verdi kullandık retina zedelenmiş demişti. Ama baya akıntı vE kızarıklık morarma arası bişi olmuştu. İkinci güne geçti ama

Doktor bisi soylemedi pratisyendi zaten deyince ben de merak ettim nerden anlamis:)
adamın evinden gelmesi iiçin allah korusun göze iğne batması vs gerek, onlara her durumda bilgi verilmez

adamın evinden gelmesi iiçin allah korusun göze iğne batması vs gerek, onlara her durumda bilgi verilmez
Evinden gelmez ki nobetci diye bir sey var.
Acildeki doktor hayati tehdit eden/herhangi bir potansiyel uzuv kaybi durumunda goz doktoruna konsultasyon yazar.
Yani onemli degildir durum diyerek icinizi rahatlatmaya calisiyorum ama...

Ben sizin kadar güvenmiyorum devlet hastanelerine.Devlet hastanelerinin acillerine maalesef 2 kez yolum düştü.Birincisinde 40 kişilik acil kuyruğuna bakmaya çalışan tek bir pratisyen hekim vardı ikincisinde de babannemi yaşlı diye bi kenara attılar ve doktor çağrılmadığı için solunumu durdu ve ilgilenen olmadığı için öldü.Kadının solunumunun durduğunu ben farkettim o sıra apar topar koştular ve kurtaramadılar.

Doktor veya tıp öğrencisi olabilirsiniz ama bu Türkiye'deki sağlık sistemiyle ilgili kesin yargılarda bulunmak için yeterli değil bence.

Evinden gelmez ki nobetci diye bir sey var.
Acildeki doktor hayati tehdit eden/herhangi bir potansiyel uzuv kaybi durumunda goz doktoruna konsultasyon yazar.
Yani onemli degildir durum diyerek icinizi rahatlatmaya calisiyorum ama...
çıkışta vezneye gittik, çocuğuma müdahale yapılmış,çocuksusmuş hatta uyumaküzereydi, eyvah şimdi kimbilir ne kadar para isticekler dedimçünkü normalde bizim gidemeyeceğimiz bir hastaneydi ama hiçbirücret alınmadı, acil müdahalede ücret alınmıyor, bunu herkes öğrensin

Ozel hastaneye gitmisler zaten.
Kimse devlet hastanelerini ovmedi.

Durumun aciliyetine gore ucret olayi galiba. Burnum akiyor diye gidince ucret aliyorlar sanirim. Ozelde nasil bilmiyorum da devlette kesiyorlar maastan.

Ozel hastaneye gitmisler zaten.
Kimse devlet hastanelerini ovmedi.
benim bulunduğum yerde devlet hastanesi 15 dakika arabayla yoksa şüphesiz giderdim, oradaki insanlar gerçekten işlerini iyi yapıyorlar, ama evimin yakınında a sınıfı bir hastane vardurumumuz acildi o sebeple özelegittik yoksa devlet hastanesinden şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…