Çocuk Hastalıkları bebegim gülmüyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ercysesr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
104
16
98
37
12 martta 35+6 da dogum yaptim.bebegim bugun tam 2 aylik.fakat hala gulmuyor agulamiyor.sizinkiler ne zamab gulmustu.bunun icin cokmu erken.cok korkuuorum suratima bakiyor dinliuor ama tepki vermiyor.

12 martta 35+6 da dogum yaptim.bebegim bugun tam 2 aylik.fakat hala gulmuyor agulamiyor.sizinkiler ne zamab gulmustu.bunun icin cokmu erken.cok korkuuorum suratima bakiyor dinliuor ama tepki vermiyor.
her bebek aynı olacak diye bir kural yok bence çok panik yapmayın. görme duyusunun gelişmesi 3. aydan sonra olur o nedenle size bakarak tepki vermemesi çok anormal değil gibi. duyma testi yaptırmışssınızdır diye tahmin ediyorum. yine de endişelerinizi doktorunuzla paylaşın ama ben yine de çok panik yapılacak bi durum olduğunu düşünmüyorum. aklınıza kötü şeyler getirmeyin

Canım öncelikle Allah bağışlasın çocuğunu bu arada sakin ol bi panik yapma herkes bir değil aynı zamanda da herşeyi yapacak değil sen çok hızlısındır ben çok yavaş bunun gibi düşün iyi şeyler düşün ama illaki ben rahat edemeyeceğim dersen bi Dr destek al onun dedikleri seni daha rahatlatacaktır ben bi problem olduğunu düşünmüyorum

5 günlükken işitme testi yapmışlardı benim oğluma.. Siz yaptırdınızmı
Evet yapildi sorun yoktu
Goruyorda takip de ediuor.sanirim birwz nazli benim oglan.anca hafif gulumser gibi yapiyor.ama masallah uykuda kahkaha atiyor.

Back
X