Çocuk Hastalıkları bebegim hapsurup duruyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Gunaydin kizlar
benim 3aylik bi bebegim var 3 gun once Asi si icin dr.a gittik ama vurmadilar bogazinda intihap varmis. Surup verdiler öksürüyordu öksürük gitti. Ama Su 3 gundur hapsurup duruyor gunde bellki 40 defa hapsuruyordur. Burnu temiz burnu akmiyor gece tikaniyor sadece uyurken sabah hic bsy yok. Lütfen bi fikriniz varmi tecrubeli bayanlar bana bi akil verin yoksa bugun hastaneye goturcem.

bebegim cok mutlu atesi yok kendi kendine oynuyor yani hasta gibi dgl.

Tıkalı olduğu için ya da hava kuru oldugu için hapşıriyor olabilir.

Bebekler nefes yollarını hapşurarak temizler. Yani tıkalı burun filan. Bir de bahar havaları, ben de hapşurup duruyorum.
Çocuğunuzda hastanelik bir şey olduğunu sanmıyorum. Hapşurmaktan zarar gelmez.

Bebekler nefes yollarını hapşurarak temizler. Yani tıkalı burun filan. Bir de bahar havaları, ben de hapşurup duruyorum.
Çocuğunuzda hastanelik bir şey olduğunu sanmıyorum. Hapşurmaktan zarar gelmez.

Tesekkurler Insallah.
cok SIK hapsuruyor yani 40defa hapsuruyordur. Bide pes pese 3-4 sefee normal diyorsunuz tesekkurler hastaneye gotursem bile atesi yok bana gulerler offf ne zormus butun gece uyumadim

Tesekkurler Insallah.
cok SIK hapsuruyor yani 40defa hapsuruyordur. Bide pes pese 3-4 sefee normal diyorsunuz tesekkurler hastaneye gotursem bile atesi yok bana gulerler offf ne zormus butun gece uyumadim
Doğru. Ateşi olur, huyu değişir, huysuzlanır, yorgun olur, nefes almada problem yaşar vs. o zaman altında bir şey ararsın. Ama sadece hapşurmak... ciddi gelmedi bana.

Eskiler hapşurmaktan değil öksürmekten kork derler ama bence yine de götür belki bi alerjisi vardır kendini de ifade edemiyor.

X