bebegim hasta 4gundur atesliii

tekvarligim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
43
0
6
Almanya
Bebegimin 4gundur atesi var hastaneye goturup grtitiorum infeksion diorlar.sade ates dusurucu ver diorlar.cok cok balgamli bu nasil söker. Biseyde yemio 9aylik cok yiprandim. Neyspabolirim balgam sökmesi icin..

Merhabalar;

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde bebeğimde aynı durum vardı.Kanda mikrop tespit edildi.Siz kan testi yaptırdınız mı?başka bir doktora gösterseniz iyi olur.Biz uzun süre antibiyotik kullandık.Diş çıkarma durumu da varsa ateş yapar.

Merhabalar;

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde bebeğimde aynı durum vardı.Kanda mikrop tespit edildi.Siz kan testi yaptırdınız mı?başka bir doktora gösterseniz iyi olur.Biz uzun süre antibiyotik kullandık.Diş çıkarma durumu da varsa ateş yapar.

Kanda virusenfeksiyonu cikti.henuz antibiotic verilmez dior bugun bsska dokzora goturcem.cocun atesi 40 geciyor fitille dusmuor bile napcami sasirdim

infeksiyonu varsa antibiyotik vermesi gerekir...
balgam icinde oglum 3 aylikken cok kotu balgami olmustu...
balgam cigerlerine kadar inmek uzereydi.....
3 gun hastanede yatti......
dr uzun bir ince boruyla agzindan assagiya indirip cekiyordu sonra maskeyle oksijen veriyordu......
yurt disinda kiminide masajci gibi yerler var orda temizliyorlar belirli gunlarde......

size tafsiyem hani su tek tek paketler olur turkiyede ismini bilmiyorum deniz suyumu tuzlu sumu diye geciyor.....
onu cocugunuzu yan yatirin yuzu yan gelecek....
ustte kalan burun deliginden komple bosaltin...
sonra ayni islemi yuzunu cevirerek diger burun deliginde deneyin.....
bir sure sonra yuz ustu tutun balgamin nasil aktigini goreceksiniz....
bunu gunde 3 kere yapin....faydasi cok olur....
bebeginize gecmis olsun.....

baska bir doktora goturun memlekette salak doktor cok, bizde ugrasiyoruz bir haftadir biri bogazindaki kizarikligi onemsemez biri eksik tedavi yuzunden cocugu iyilestiremez diplomalarini nereden aliyor bunlar anlamadim

Kanda virusenfeksiyonu cikti.henuz antibiotic verilmez dior bugun bsska dokzora goturcem.cocun atesi 40 geciyor fitille dusmuor bile napcami sasirdim

sik sik ilik suyla dus aldirin mumkun oldugunca cok ince giydirin.....

saatine gore ilacini verin....
ama gozunuzu ustunden ayirmayin....
ben denemedim ama sirkeli su iyi gelir diye duydum.....
benim teyzem doktor....
onun tafsiyesi temiz havluyu iyice islatin vucuduna en cok yanan yerlere sarin sik sik degistirin demisti....

Gecmıs olsun umarım en yakın zamanda atlatır

Yurtdısındamısnız orda kolay kolay antıbıyotık vermıyorlarmıs okuduguma gore

Serum fızyolojıkle burnunu temızleyebılırsınız

Ihlamur ıcırebılrsınız

Cok ateslı olunca sanırım banyoyu onermıyorlar ama ıslak bır bezı koltuk altı bası kasıkları gıbı yerlere yavas yavas surebılırsınız

Baska bır doktora goturun ayrıca bakalım o ne yapacak nefes alması zor fılansa hava da verıyorlar

Merhabalar;
Sadece ateşi düşürmek için verilen şurup ve fitil kanda mikrop varsa pek fayda etmiyor malesef.Sonuçta kandaki mikrop değerini düşürmedikten sonra o ilaçları kullanmanın ne manası var anlamış değilim.Yurt dışındamısınız bilmiyorum ama eğer istanbulda iseniz size özelden doktor tavsiye edebilirim.Doğumda bebeğim mekonyum sapirasyonu ile doğdu.kandaki mikrop değeri 94 e kadar ulaşmıştı.28 gün yoğun bakımda kaldı.Artık ümidi kesmiştim o derece yani.Doktorumuz sağolsun çeşitli tedavilerle bebeğimizi teslim etti.(ilaç dozunu artırarak ve değiştirerek çünkü sürekli aynı ilacı kullanmakta fayda etmiyor bağışıklık sistemi alışıyor).Size daha öncede söylediğim gibi başka bir doktora götürün lütfen.belirttiğiniz ateş dercesi çok yüksek.Vew mutlaka bunun neden kaynaklı olduğunu öğrenin.(kandaki mikrop değerinin neden yükseldiğini)

Çok geçmiş olsun.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

Merhabalar;
Sadece ateşi düşürmek için verilen şurup ve fitil kanda mikrop varsa pek fayda etmiyor malesef.Sonuçta kandaki mikrop değerini düşürmedikten sonra o ilaçları kullanmanın ne manası var anlamış değilim.Yurt dışındamısınız bilmiyorum ama eğer istanbulda iseniz size özelden doktor tavsiye edebilirim.Doğumda bebeğim mekonyum sapirasyonu ile doğdu.kandaki mikrop değeri 94 e kadar ulaşmıştı.28 gün yoğun bakımda kaldı.Artık ümidi kesmiştim o derece yani.Doktorumuz sağolsun çeşitli tedavilerle bebeğimizi teslim etti.(ilaç dozunu artırarak ve değiştirerek çünkü sürekli aynı ilacı kullanmakta fayda etmiyor bağışıklık sistemi alışıyor).Size daha öncede söylediğim gibi başka bir doktora götürün lütfen.belirttiğiniz ateş dercesi çok yüksek.Vew mutlaka bunun neden kaynaklı olduğunu öğrenin.(kandaki mikrop değerinin neden yükseldiğini)

Çok geçmiş olsun.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

Evet yurtdisindanim antibiotic vermiolar burda..cocugun atesi bitti simdi hirildamasi var balgamli gibi yemekte yemior napcam sasirdim ac duruor oyle allah bana sabir versin

Evet yurtdisindanim antibiotic vermiolar burda..cocugun atesi bitti simdi hirildamasi var balgamli gibi yemekte yemior napcam sasirdim ac duruor oyle allah bana sabir versin

Antibiotic verselerdi simdiye coktan duzelmisti yazik.. Cocugunuza bol bol sivi verin, su, meyva suyu, ihlamur gibi, hem kanin bir an once temizlenmesine yardimci olur, hem de gogusteki balgamin incelip oksuruk yolu ile atilmasini kolaylastirir. Baska bir ulkede olsaydiniz serum verirlerdi sivi alimini saglamak icin.. Yani orda antibiotic vermiyorlar, serum da mi vermediler cocuga?

Antibiotic verselerdi simdiye coktan duzelmisti yazik.. Cocugunuza bol bol sivi verin, su, meyva suyu, ihlamur gibi, hem kanin bir an once temizlenmesine yardimci olur, hem de gogusteki balgamin incelip oksuruk yolu ile atilmasini kolaylastirir. Baska bir ulkede olsaydiniz serum verirlerdi sivi alimini saglamak icin.. Yani orda antibiotic vermiyorlar, serum da mi vermediler cocuga?

Yok sade atesdusurucu ve fitil balgsm ivin bsy vermiolar

Yok sade atesdusurucu ve fitil balgsm ivin bsy vermiolar

Ne bicim ulkeymis.. Neyse bari siz bol bol sivi vermeye calisin, sevdigi corbalardan yapip verin. Belki kati seyleri yerken bogazi aciyordur yazik cocugun, o yuzden de yemekten kaciyor olabilir. Hastaliktan sebep istahsizlik da var tabii. Ama eger birseyler icirebiliyorsaniz yemek yememesi onemli degil, biraz duzelince yer. Corbasina et suyu filan katip verirseniz o proteinini alir oradan. Sut, ayran, meyva suyu yeter ona bir kac gun..

Geçmiş olsun, sorun akciğerlerinin sekresyonla dolu olmasıysa solunum fizyoterapisi işi dakikalar içinde çözer.
Etrafta ftr hizmeti alabiceğin bir yer varsa git göstersin sana hareketleri, sık sık yapıp açarsın bebişin ciğerlerini.
Ha ama yok dersen basitçe şöyle anlatayım; bebeğini dizine önce yan olarak yatır, elini kubbe gibi yap, ciğerlerine pat pat pat vur, titret elinle iyice.
Sonra diğer tarafa çevir öyle yatır, sık sık pozisyon değiştir, yastıklarla yüz üstü yatır karnının altına yastık koy yer çekimiyle balgamını atmasına yardımcı ol. Bunun gibi bir sürü yöntem var, geçmiş olsun tekrar:5:

Back
X