- Konu Sahibi tekvarligim
Bebegimin 4gundur atesi var hastaneye goturup grtitiorum infeksion diorlar.sade ates dusurucu ver diorlar.cok cok balgamli bu nasil söker. Biseyde yemio 9aylik cok yiprandim. Neyspabolirim balgam sökmesi icin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar;
Öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde bebeğimde aynı durum vardı.Kanda mikrop tespit edildi.Siz kan testi yaptırdınız mı?başka bir doktora gösterseniz iyi olur.Biz uzun süre antibiyotik kullandık.Diş çıkarma durumu da varsa ateş yapar.
Kanda virusenfeksiyonu cikti.henuz antibiotic verilmez dior bugun bsska dokzora goturcem.cocun atesi 40 geciyor fitille dusmuor bile napcami sasirdim
Merhabalar;
Sadece ateşi düşürmek için verilen şurup ve fitil kanda mikrop varsa pek fayda etmiyor malesef.Sonuçta kandaki mikrop değerini düşürmedikten sonra o ilaçları kullanmanın ne manası var anlamış değilim.Yurt dışındamısınız bilmiyorum ama eğer istanbulda iseniz size özelden doktor tavsiye edebilirim.Doğumda bebeğim mekonyum sapirasyonu ile doğdu.kandaki mikrop değeri 94 e kadar ulaşmıştı.28 gün yoğun bakımda kaldı.Artık ümidi kesmiştim o derece yani.Doktorumuz sağolsun çeşitli tedavilerle bebeğimizi teslim etti.(ilaç dozunu artırarak ve değiştirerek çünkü sürekli aynı ilacı kullanmakta fayda etmiyor bağışıklık sistemi alışıyor).Size daha öncede söylediğim gibi başka bir doktora götürün lütfen.belirttiğiniz ateş dercesi çok yüksek.Vew mutlaka bunun neden kaynaklı olduğunu öğrenin.(kandaki mikrop değerinin neden yükseldiğini)
Çok geçmiş olsun.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.
Evet yurtdisindanim antibiotic vermiolar burda..cocugun atesi bitti simdi hirildamasi var balgamli gibi yemekte yemior napcam sasirdim ac duruor oyle allah bana sabir versin
Antibiotic verselerdi simdiye coktan duzelmisti yazik.. Cocugunuza bol bol sivi verin, su, meyva suyu, ihlamur gibi, hem kanin bir an once temizlenmesine yardimci olur, hem de gogusteki balgamin incelip oksuruk yolu ile atilmasini kolaylastirir. Baska bir ulkede olsaydiniz serum verirlerdi sivi alimini saglamak icin.. Yani orda antibiotic vermiyorlar, serum da mi vermediler cocuga?
Yok sade atesdusurucu ve fitil balgsm ivin bsy vermiolar