hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..az önce dr dan geldim kalp atışlarını gördüm bebeğimin..2. bebeğim ama ben çok heyecanlandım kalbinin pıt pıt attığını görünce..çok istiyorum bu bebeği artık..gerçekten Allah ın bir lutfu..1. bebeğimde ne kadar sancılı bi tedavi sürecinden geçmiştim ama bu bebeğime korunurken hamile kaldım çok ilginç..herşeye rağmen allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..tekrar teşekkür ederim canlarım :)
Öncelikle hayırlı olsun canım ama yanlız değilsin senden daha vahim durumda olan ben varım ilk kızıma 1,5 sene tedaviden sonra hamile kaldım büyük kızım 4 yaşındaydı 2. kızıma 1 sene tedaviden sonramerhaba arkadaşlar eskilerden beni hatırlayanlar vardır belkide..birinci bebeğime tedaviyle hamile kalabilmiştim..kızım bu ayın 20 sinde 2 yaşına girecek henüzve ben adetimin gecikmesiyle evde bi test yaptım tabiki önceden hamile kalamadığımı bildiğimden yoktur ama yinede içim rahatlasın diye testi yaptım...ve ne göreyimmmm o 2. çizgi beliriverdi..şoklardaydım ağlamaya basladım..istemiyorum ben diye söyledim eşime..eşim asla kürtaja izin vermeyeceğini söyledi..oturdum düşündüm kürtajın günahına zaten giremezdim de bi anlık şok onu bile düşündürmüştü bana..şimdi alıştım bu duruma.yarın dr a gidicem bakalım nedir durum birde dr dan öğreneyim..belkide test bozuktur diyorum kendi kendime :) eğer hamileysem gerçekten aralıkta doğum yapıcam..ilk doğumumu mayıs 2009 da yapmıştım sezeryanla.acaba yapabilir miyim yeniden doğum bu kadar az zaman arayla..merak ediyorum açıkcası....
Öncelikle hayırlı olsun canım ama yanlız değilsin senden daha vahim durumda olan ben varım ilk kızıma 1,5 sene tedaviden sonra hamile kaldım büyük kızım 4 yaşındaydı 2. kızıma 1 sene tedaviden sonra
hamile kaldım ve zaten tedavisiz olmuyo die bu ay pek dikkat etmedik şimdi küçüğüm 26 nisanda 1 yaşadı hiç beklemediğim bi anda kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim dr gittim kesemizi gördü kalp atışını görmek için 15 gün sonraya çağırdı çok şaşkınım ve çalışan anneyim kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum onun günahına giremem napacağımı bilmiyorum düşünmekten yoruldum
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..az önce dr dan geldim kalp atışlarını gördüm bebeğimin..2. bebeğim ama ben çok heyecanlandım kalbinin pıt pıt attığını görünce..çok istiyorum bu bebeği artık..gerçekten Allah ın bir lutfu..1. bebeğimde ne kadar sancılı bi tedavi sürecinden geçmiştim ama bu bebeğime korunurken hamile kaldım çok ilginç..herşeye rağmen allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..tekrar teşekkür ederim canlarım :)
Merhaba ben hatırlıyorum galiba seni denizlide yasıyordun eşin askerdi değilmi. Bende Denizliliyim.Benimde 1,5 yasında kızım var tedaviyle oldu nasılsa kendiliğinden olmuyor diye korunmadık ama 5 haftalık hamileyim şu anda aralarında 2 yıl 2 ay olacak.çok heycanlı cok mutluyum. Sende içini ferah tut bir hayır vardır bundada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?