bebeğim henüz 2 yaşına girmedi ama hamileyim....

canım öncelikle hayırla gelsin evledın..neler hissettiğini çook iyi anlıyorum amaa inan 2 yaş süper helede benim durumuma göre ben haziran 2008 evledim kasımda hamile kaldım 2009 agutos annesiyim 8 aya girdiğinde oğlum hamile olduğumu öğrendim resmen şok girmiştim tmm 2 bebeği düşünüodum ama en az 5 6 sene sonra amaa asla aldırmayı düşünmedim sadece o an ben ne yapacağım nie daha sıkı bi önlem almadım filan dediim 1 ay filan ölü gibi gezdim kimseyle konuşmadım günde 5 posta aglıodum annem hergün gelip oğluma bakıodu ben yatıp ağlıodum ama şimdi çok pişmanım okadar güzelleri bi arada hiç üzülme inan ona baktıkca için sızlıo ben senin için mi ağladım die ..bizimkilerin arasında 14 ay var agustosta büyük oğlum 2 yasına girecek 2 ay sonra kasımda küçük oğlum hayırlısı buymuş demekkii. sana tek dieceğim allah gücünü sabrını herşeyini verio sadece kendini hiç üzme ben çok ağladığım için bana dedilerki çok aksi olacak bu çocuk dediler hiçç öle deil aksine güler yüzlü..tek sorunum abisi biraz kıskanıo onun kıskanmasına ben dayanamıorum okadar..birde çok fazla oturamıosun ama zamanla oturmaya vaktin oluncada sen oturmuosun:)) alısıosun ayakta dumaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…