- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
Aynennn yaa çok agladi 3 saat ne demek sen olsan ne yapardinNeyse deilmiş şukur. Iyı bı dr fılm olmadan anlar dugumlenmeyıde o dr u bulmak mesele
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynennn yaa çok agladi 3 saat ne demek sen olsan ne yapardinNeyse deilmiş şukur. Iyı bı dr fılm olmadan anlar dugumlenmeyıde o dr u bulmak mesele
UYANDİGİNDA İLK İSİM ONU YAPMAK OLUCAK.. ANNE OLMAYAN ANLAMİYOKİ BOS BOS KONUSUYOLARkulak çöpünü zeytın yagına batır popusunun kenarına sur uyar olmasa pamuklu yere kadar bı kac defa sok yağlayıp dıkkat et suratına gelmesın bende boyle yaptırıyordum
5-6 gunde yapmamasi normal yapinca sertmi degilmi ona bakacaksiniz dun ishaldi ben ona anlam veremedim ishalse karni agrir zaten bu aylarda gazda sanci yapar biogaia gibi gaz damlalari yararli bakteri ihtiva eder gazi yoketmezler gaz masaji ve emdikten sonra gegirteceksiniz 2 kez ....avcunuzu bombe yapip bezinin ust kismina acitmayacak ama sarsacak sekilde gegirene kadar vuracaksinizARKADASLAR HERSEY İCİN DOKTORA GİDİLMEZ HASTANE MİKROP YUVASİ AYRİCA DAHA ONCE GİTTİK BİR SURU TAHLİL FALAN.. DOKTOR BİLE EN AZ 2 GUN BEKLEYİN DİYOR.. BEN SADECE ANNE OLMUS BASİNDAN BOYLE SEYLER GECMİS VE NE YAPMİS ONU MERAK EDİYORUM BOS BOS KONUSMAYİN...
CANIM benim çok tsk ederimKulak temizleme cubugunu zeytinyagina bayirip bebisin poposunu hafif hafif durt canim o zaman yapabilir cok gecmis olsun
Nasil oldu bebisin canim?SAOLUN ARKADASLAR :*
Yapamadi hala ablasi. Ama devamlı osuruyorNasil oldu bebisin canim?
Kiyamam ben onaYapamadi hala ablasi. Ama devamlı osuruyorama kaka hala yok
![]()
Hala tik yok ablasi.... VALLA kimyonda yedim umarim olur... Bi gorsen karni sis duruyoo... Birde konserve çok yedim menemen acaba onunla alakali olabilirmi...Kiyamam ben ona
Duzelir canim ama merak etme benim bebisim de yapamadiydi sonra duzeldi sen uzulme
Valla canim bence bizim ne yedigimizle hic alakasi yok,oldu mu oluyor iste ne kadar ozen gostersen de bebek bu kabiz da olur ishal de olur normal seyler bunlarHala tik yok ablasi.... VALLA kimyonda yedim umarim olur... Bi gorsen karni sis duruyoo... Birde konserve çok yedim menemen acaba onunla alakali olabilirmi...
VALLA şükür iyi simdilik sadece anne sütü aliyor... Annelik zor iste birde ilk çocuk olunca herşeye kafa takiorumValla canim bence bizim ne yedigimizle hic alakasi yok,oldu mu oluyor iste ne kadar ozen gostersen de bebek bu kabiz da olur ishal de olur normal seyler bunlar
Bebis huzurlu mu?sadece anne sutu aliyorsa on gun bile kaka yapmamasi normalmis
Canim bebisin huzuru yerindeysr birak kendi haline elbet yapar,zeytinyagiyla poposunu uyarmaya devam et sen yine de,gazi varsa ayaklarinin altina ve karnina sicak bez koyVALLA şükür iyi simdilik sadece anne sütü aliyor... Annelik zor iste birde ilk çocuk olunca herşeye kafa takiorum
Biogaiada verdim ama yapamio zorluyo ama yokValla canim bence bizim ne yedigimizle hic alakasi yok,oldu mu oluyor iste ne kadar ozen gostersen de bebek bu kabiz da olur ishal de olur normal seyler bunlar
Bebis huzurlu mu?sadece anne sutu aliyorsa on gun bile kaka yapmamasi normalmis
Devamlı aferdesin alttan acayip gaz veriyo sanirim gaz dolu... Birde öyle deniyim bakim... Çok tsk ederim cevap verdiğin icin yüzüstü yatirsam nazil olur acaba... Korkuyorumda yatirmaya daha 2 buçuk aylikCanim bebisin huzuru yerindeysr birak kendi haline elbet yapar,zeytinyagiyla poposunu uyarmaya devam et sen yine de,gazi varsa ayaklarinin altina ve karnina sicak bez koy