Bebeğim kendi yemeye başladı halılar berbat

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.553
2.979
333
15 aylık bebeğim kendi kendine yemek istediği için mama örtüsünün altına örtü sersem de halılar batıyor. Arada eline haşlanmış mısır, salatalık gibi leke yapmayacak şeyler de veriyorum. Sizce halı örtüsü mü mantıklı, günlük leke göstermeyecek yedek bir halı mı yoksa başka bir alternatif mi? Fikirlerinizi bekliyorum

15 aylık bebeğim kendi kendine yemek istediği için mama örtüsünün altına örtü sersem de halılar batıyor. Arada eline haşlanmış mısır, salatalık gibi leke yapmayacak şeyler de veriyorum. Sizce halı örtüsü mü mantıklı, günlük leke göstermeyecek yedek bir halı mı yoksa başka bir alternatif mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Havalar sıcak zaten mutfakta halısını kaldırın 🥲

Ben ilk blw yapmıştım. Halıları kaldırdım. Kaldıramıyorsanız muşamba, naylon örtü serip yedikten sonra alabilirsiniz

Yeme esnasında halının mama sandalyesine denk gelen kısmını katlayabilirsiniz. Benim mama sandalyesinin altında halı yok mesela yere düşenleri yeme sonrası ıslak bezle toplayıveriyorum.

Ben ilk blw yapmıştım. Halıları kaldırdım. Kaldıramıyorsanız muşamba, naylon örtü serip yedikten sonra alabilirsiniz
Bana kalıcı bir şey lazım hem mutfağa hem oturma odasına. Halıları kaldırmak istemiyorum

Ben yedek halıyla devam ettim gelen giden olursa onu kullandim, lekeli olanı da yemek olayını çözunce attım gitti

• Beğen
Reactions: Gao
Halıyı kaldırın. 3,5 yaşında kızım 3 senedir halı yok mutfakta.

Halıyı kaldırmak istemiyorum ki. Halısız yapamam ben

Valla ben halısız da denedim. Bu sefer de elinde hep bez o mama sandalyesinin altını siliyorsun 🥲 her türlü zorlandım. Şimdi yemek sırasında büyük bir sofra seriyorum, sonra kaldırıp silkeliyorum.

Örtülerin genişlikleri değişiyor. Çok daha geniş bir örtü alın. Yukardaki üyenin yazdığı gibi yedek halı alın. Başka ne yapılır ki..
Biz kullanmıyoruz. Masa da ikea antilop. Yıkıyorum. Başka çözüm bilemedim.

Halıyı kaldırmak istemiyorum ki. Halısız yapamam ben
E başka nasıl bir çözüm olacak ki? Çocuk yerken dökecek. Halıları kaldırmamak için çocuğa siz yedirmeye devam etmeyin de sonra ilkokulda bile yedirilen çocuklar yetişiyor
Bir de bana halı hele mutfakta hiç hijyenik de gelmiyor. Ne kadar süpürürülse de içinde daha çok bakteri barındırıyor. Halısız zemini siler süpürürsün tertemiz olur. Halıyı her gün yıkayamazsın silsen de aralarda illa bakteri mikrop barındırmaya devam ediyor.

Ben internetten portatif piknik masa örtülerinden aldım rulo şeklinde. Mama sandalyesinin altına açıyorum büyükçe bir gün kullanıyorum misafir falan gelmeyecekse bazen 2 gün kullanıyorum bir parçayı. Hem üstündekileri almak kolay halıya yapışıyor buna yapışmıyor.

Boyle bir mama sandalyesi aparatı duymuştum.Bu işinizi görür sanırım.

Eklentiler

• 1000164225.webp
    1000164225.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 25
E başka nasıl bir çözüm olacak ki? Çocuk yerken dökecek. Halıları kaldırmamak için çocuğa siz yedirmeye devam etmeyin de sonra ilkokulda bile yedirilen çocuklar yetişiyor
Bir de bana halı hele mutfakta hiç hijyenik de gelmiyor. Ne kadar süpürürülse de içinde daha çok bakteri barındırıyor. Halısız zemini siler süpürürsün tertemiz olur. Halıyı her gün yıkayamazsın silsen de aralarda illa bakteri mikrop barındırmaya devam ediyor.
Ben de genel olarak evde halı sevmiyorum.

Fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlarım. Her iki oda için de lekeyi az gösteren günlük kullanıma uygun yedek halı almaya karar verdim

bahsettiğiniz yas mama sandalyesi yasi aslinda. otursun mama sandalyesinde yesin. hatta evin kurali olsun "yemek masada yenir" diye
böylece istese de sadece sandalyenin çevresini kirletir ona da örtü serersiniz

bahsettiğiniz yas mama sandalyesi yasi aslinda. otursun mama sandalyesinde yesin. hatta evin kurali olsun "yemek masada yenir" diye
böylece istese de sadece sandalyenin çevresini kirletir ona da örtü serersiniz
Karşı duvara püskürüyor ya da atıyorlar 😊

Back
X