bebeğim kocam evim yemeğim süsüm püsüm ...

öbür evin pisliğini kendi evinden çıkarıyorsun..tabikide temiz olman bakımlı olman harika..hele bunu bebeğin varken yapmak büyük marifet..sadece abartmaman gerek..bu konuda kendini frenle..

marifet olarak görmemiştim öyle olduğunu söylemenize çok sevindim .. haklısınız kendimi frenleyip azaltmam gerek sanırım

Hayat sadece ev işine zaman ayıracak kadar uzun değil
Bence önce ayrı evin yoktu diye içinde kalanları yapayım derken fazla abartmışsın
Sen bunları yaparken o bebek iyi duruyo yine, öp kokla oynat. Klozetten daha önemli bunlar, bi de eldivensiz elleme çamaşır suyunu filan bebeğe de geçer

koliklinbebekle nerden buluyorsunuz bu kadar zamanı ve enerjiyi. Benimki her akşam 5 te bir başlardı ağlamaya gece 3e kadar 3te uyur 7de kalkardı. Başımı kaşıyacak halim kalmadı Allahtan bizimki 45 gün surdu. Sonra rahatladık.

bebeğim uyurken yapıyorum kesik kesik mesela 20 dkmı uyudu hemen kalkıp işlerimi yapıyorum diyeceğim o ki kendimi dinlendirmiyorum uyku gibisi yok ayaklarını uzatıp oh be demek gibisi yok işte ben bunları yapamıyorum takıntı oluştu klozet wc mutfak koltuğun altı...halılarım beyazdır mesela bi ufak saç kılı görmeye tahammülüm yok öyle işte bu takıntı

Valla ne kadar temizlik hastası olursan ol pis bir kadından daha üstünsün bence . Temizlik iyidir ben mesela bi kaç gün temizlik yapmayınca kendimi hasta hissediyorum 5 aylık hamileyim evi taşıyoruz tek başıma evi baştan aşağı yıkadım bildiğin yeni eve eşyalarım pis gitmesin diye çünkü temiz olunca kendimi mutlu hissediyorum sende böyle devam et ama klozet konusunda abartmışsın biraz o kimyasalların kokusu elbet bebeğinin burnuna gidiyor yazık değil mi bebeğine gitmese bile hergün kimyasal koklamaktan hastalanırsın söylim sana. tamam temiz ol ama keyfini çıkartmasını da bil her gün kendine bi temizlik planı yap misal hergün evin tozlarını alma bir gün yerleri makineyle çek sil ertesi gün tozları al ayrıca kendi bakımını yapmanda ekstra güzel :) inşallah bende bebişim doğunca senin gibi temlik makyaj hepsini yapbilirim

Evine gec kavustugun icin olabilir icine birikmis titizligin demek ki bende hergun supururum tuvaletimi yikarim hergun yemek yaparim hem ogluma hem bize bunlar normal bence ama hergun toz almam yada yerleri silmem

bende normalde çok tembelim evim dağınık kalsın umrum olmaz olmuyorda ama artık bende takıntı yapmaya başladım çalışıyorum evime vakit ayıramıyorum hatta kendime bile zor zaman buluyorum oğlum çok yaramaz aysonu işten çıkınca bütün evi kırklamayı düşünüyorum artık o dağınıklıklar beni rahatsız etmeye başlıyor ben bunu evimde çok vakit geçirememeye bağlıyorum sende evine geç kavuştuğun ve kvdenin evinde yaşadığın olumsuzluklardan dolayıdır bu takıntın. şimdi şöyle bir şey söyleyeyim sana sen bütün gün temizlikle uğraşırken bebeğinin vaktinden çaldığını onun en güzel zamanlarını kaçırdığını söylesem sana.

teşekkür ederim :) inşallah yaparsın sende :) evet tuvaleti fazla abarttım galiba ::
sevgili kayınvalidem klozeti berbat yapardı halılara filan kaçırırdı tuvalete gidene kadar tutamazdı ne bileyim yaa takıntım o evdeyken kendini gösterdi kendi evimde zirve yaptı..tuvalet benim için çok önemli ya :

bende anlamadım ama herseye yetiyorum kendimede vakit ayırıyorum...eşimin gelmesine 1 saat kala bebeğimi yürütece koyup on dakikada bambaşka biri oluyorum :)
ay maşallah kız sana,
ideal bi eş ev hanımı anne canlandı gözümde,
fit fresh temiz bakımlı naif.....:)

uyurken onu seyret bundan daha güzel bir olaymı var ,ne temizliği allah aşkına
olması gerektiği kadar yap , bu yorgunlugun eşine olan ilginizde azaltır , ondan sonrada kocamın gizli telefonları diye hayıflanma
arkadaşım,

Erken çökersiniz söyliyim. Herşey tadında güzel abartmayın kendinize de vakit ayırın.

benzer durum bende de vardı.çocuklar daha yoktu o zamanlar ve işten eve gelir gelmiz hemen deli gibi temizlik yapıyordum bir gün eşim cinnet getirdi de öyle bıraktım.zaten bebeğin biraz büyüsün,oyun ihtiyacı başlasın vaktinin büyük çoğunluğu ona gidecek emin ol.sana k.validenin yanında kalmak çok etki etmiş.sebep bu bence,zamanla geçer.

bence kendini bu kadar yıpratma haftada bir silme,süpürme,toz alma yap iki günde bir de tuvalet ve lavaboları yıka yeterli olacaktır.ben küçük bir elektirik süpürgesi aldım baktım yerler pislenmiş iki günde bir de onun ile süpürüyorum.

işte ben bunları bebişim uyurken yapıyorum :) çok hızlıyım elim pratiktir kaynanam nekadar yavaş olduğumu düşünsede bu işleri hergün rutine bindirdim uyku saatlerinde yapıyorum ama kendim bitap düşüyorum nefes alamıyorum

ay maşallah kız sana,
ideal bi eş ev hanımı anne canlandı gözümde,
fit fresh temiz bakımlı naif.....:)

fit kelimesini çıkaralım mı? fazlalığım var fazlaca :)) eşimi koşu bandı için iknada ettim bakalım önümüzdeki ay alıcak inşallah 3 5 aya kalmaz fit olurum :) çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

ayyy allah korusun cnm o geldiğinde bambaşka oluyorumki zaten :) gülen bir yüz temiz kıyafet parfüm tutkumdan zaten her daim mis bi koku üzerimde karşılarım onu onu ilgisiz bırakmadığımı düşünüyorum nekadar yorgunda olsam geri çevirmem eşimi hatta ben ondan daha da düşerim üstüne ilgiliyim

tahminimce evet fit de oolursun bantın gelirse,
maşallah allah enerjini arttırsın,
bebek de var ya uykusuzluk sorunu yaşamıyormusun

bebeğine de sana da maşallah çekeyim nazar olmayın.

evet haklısın uyurken onu izlemek kadar güzel bişey yok ama onun sağlığı için bu toz yok etme çabam sağlıklı bi ortamımız olsun isterken de abartıyotum işte

tahminimce evet fit de oolursun bantın gelirse,
maşallah allah enerjini arttırsın,
bebek de var ya uykusuzluk sorunu yaşamıyormusun

yaşıyorum ama elimde değil uyuyamıyorm beynimle alakalı o iş biticek eğer bebişim uyuyosa bnde iş biterse beş on dk uzanırım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…