- 6 Şubat 2016
- 123
- 39
- 13
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
öbür evin pisliğini kendi evinden çıkarıyorsun..tabikide temiz olman bakımlı olman harika..hele bunu bebeğin varken yapmak büyük marifet..sadece abartmaman gerek..bu konuda kendini frenle..
koliklinbebekle nerden buluyorsunuz bu kadar zamanı ve enerjiyi. Benimki her akşam 5 te bir başlardı ağlamaya gece 3e kadar 3te uyur 7de kalkardı. Başımı kaşıyacak halim kalmadı Allahtan bizimki 45 gün surdu. Sonra rahatladık.onu uyutunca yapıyorum herşeyi,bebeğim kolik ve uyku zamanları çok kısadır öyleki gecenin 3ünden sabahın 7sine kadar oturduğumu bilirim ama o uyuduğu zamanki dinleneceğim süreyi temizliğe harcıyorum kendimi yıpratıyorum sanki ...
koliklinbebekle nerden buluyorsunuz bu kadar zamanı ve enerjiyi. Benimki her akşam 5 te bir başlardı ağlamaya gece 3e kadar 3te uyur 7de kalkardı. Başımı kaşıyacak halim kalmadı Allahtan bizimki 45 gün surdu. Sonra rahatladık.
Valla ne kadar temizlik hastası olursan ol pis bir kadından daha üstünsün bence . Temizlik iyidir ben mesela bi kaç gün temizlik yapmayınca kendimi hasta hissediyorum 5 aylık hamileyim evi taşıyoruz tek başıma evi baştan aşağı yıkadım bildiğin yeni eve eşyalarım pis gitmesin diye çünkü temiz olunca kendimi mutlu hissediyorum sende böyle devam et ama klozet konusunda abartmışsın biraz o kimyasalların kokusu elbet bebeğinin burnuna gidiyor yazık değil mi bebeğine gitmese bile hergün kimyasal koklamaktan hastalanırsın söylim sana. tamam temiz ol ama keyfini çıkartmasını da bil her gün kendine bi temizlik planı yap misal hergün evin tozlarını alma bir gün yerleri makineyle çek sil ertesi gün tozları al ayrıca kendi bakımını yapmanda ekstra güzel :) inşallah bende bebişim doğunca senin gibi temlik makyaj hepsini yapbilirim
ay maşallah kız sana,bende anlamadım ama herseye yetiyorum kendimede vakit ayırıyorum...eşimin gelmesine 1 saat kala bebeğimi yürütece koyup on dakikada bambaşka biri oluyorum :)
bende normalde çok tembelim evim dağınık kalsın umrum olmaz olmuyorda ama artık bende takıntı yapmaya başladım çalışıyorum evime vakit ayıramıyorum hatta kendime bile zor zaman buluyorum oğlum çok yaramaz aysonu işten çıkınca bütün evi kırklamayı düşünüyorum artık o dağınıklıklar beni rahatsız etmeye başlıyor ben bunu evimde çok vakit geçirememeye bağlıyorum sende evine geç kavuştuğun ve kvdenin evinde yaşadığın olumsuzluklardan dolayıdır bu takıntın. şimdi şöyle bir şey söyleyeyim sana sen bütün gün temizlikle uğraşırken bebeğinin vaktinden çaldığını onun en güzel zamanlarını kaçırdığını söylesem sana.
ay maşallah kız sana,
ideal bi eş ev hanımı anne canlandı gözümde,
fit fresh temiz bakımlı naif.....:)
Benek uyurken sende uyu dinlen hem sütünde artar uyuyuncaişte ben bunları bebişim uyurken yapıyorum :) çok hızlıyım elim pratiktir kaynanam nekadar yavaş olduğumu düşünsede bu işleri hergün rutine bindirdim uyku saatlerinde yapıyorum ama kendim bitap düşüyorum nefes alamıyorum
ayyy allah korusun cnm o geldiğinde bambaşka oluyorumki zaten :) gülen bir yüz temiz kıyafet parfüm tutkumdan zaten her daim mis bi koku üzerimde karşılarım onu onu ilgisiz bırakmadığımı düşünüyorum nekadar yorgunda olsam geri çevirmem eşimi hatta ben ondan daha da düşerim üstüne ilgiliyimuyurken onu seyret bundan daha güzel bir olaymı var ,ne temizliği allah aşkına
olması gerektiği kadar yap , bu yorgunlugun eşine olan ilginizde azaltır , ondan sonrada kocamın gizli telefonları diye hayıflanma
arkadaşım,
tahminimce evet fit de oolursun bantın gelirse,fit kelimesini çıkaralım mı? fazlalığım var fazlaca :)) eşimi koşu bandı için iknada ettim bakalım önümüzdeki ay alıcak inşallah 3 5 aya kalmaz fit olurum :) çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
işte ben bunları bebişim uyurken yapıyorum :) çok hızlıyım elim pratiktir kaynanam nekadar yavaş olduğumu düşünsede bu işleri hergün rutine bindirdim uyku saatlerinde yapıyorum ama kendim bitap düşüyorum nefes alamıyorum
ayyy allah korusun cnm o geldiğinde bambaşka oluyorumki zaten :) gülen bir yüz temiz kıyafet parfüm tutkumdan zaten her daim mis bi koku üzerimde karşılarım onu onu ilgisiz bırakmadığımı düşünüyorum nekadar yorgunda olsam geri çevirmem eşimi hatta ben ondan daha da düşerim üstüne ilgiliyim
tahminimce evet fit de oolursun bantın gelirse,
maşallah allah enerjini arttırsın,
bebek de var ya uykusuzluk sorunu yaşamıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?