- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
bilenler bilir kv kp ile oturuyordum o dönemlerde kv evinde bir bardak yeri dahi değiştirtmezdi değiştiremezdim bulaşık yıkarken kullandığım prile bile çok kullanıyosun diye dünyanın lafını sayardı neymiş efendim yıkadığım bulaşık suyunu akşama kadar dökmicekmişim köpüğe yazıkmış yahu su leş gibi oluyor !! klozetlerin hali berbattı sifon çekme huyları yoktu hoş kendi ellerini bile yıkadıklarından şüpheliyim ya bıkmıştım oranın temizliğinden artık yeni ayırdım evimi neyse o konulara girmicem...sorunum şu; temizlik manyağı çıktı içimden kendime şaşırıyorum inanınbebeğim doğduğundan beri oldu bu bana öncedende titiz bi insandım ama bukadar değildim ...
her sabah eşimi işe yolluyorum bebeğimi rahatlatıp işe koyuluyorum evi baştan aşağı hergün silip süpürüyorum dip bucak,yemektir çamaşırdır bulaşıktır + eşim işten gelmesine yakın üzerime çeki düzen veriyorum banyoysa banyo makyajsa makyaj bakımıma özen gösteriyorum ...günlük yapılması gereken oldu bunlar benim için...bi gün baktım bende bunlar takıntı oldu dedim yapmıyım ama o gece sabahı nasıl ettim anlamadımbiliyorum 6 aylık bi bebekle bunca işi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ama yapıyorum işte ve yorulduğumu hissediyorum sanki yaşlanmış tıkanmışım gibi... ayy çok dert değil aslında ama bu titizlikle evimin keyfinide çıkaramıyorum gibi
eşim dağınıktır biraz bense peşini toplamaktan sıkıldım
**en basiti klozetinizi kaç günde bi fırçalıyorsunuz ? ben klozeti nezamn kullansam peşinden çamaşır suyuyla klozet dahil komple banyoyu yıkıyorum böyle takıntı oldu işte ... evim pırıl pırıl gözüm gibi bakıyorum belkide geç kavuştum ondan mı böyle oldum bilmiyorum
Çalıştığım halde bende böyleyim, her akşam eve gidip önce yemek faslı, sonra çocukların banyo ve yatma faslı. Onlar uyunca ben tüm evi süpürüp yerleri siliyorum. Toz alıyorum, mutlka klozeti ve küveti temizliyorum. Banyonun yerlerini siliyorum. Valla ben hep böyleydim, o yüzden tuhaf gelmedi bana nedense. Ufak kızım 15 aylık, sürekli yerlerde içime sinmiyor o yüzden, hoş hamileykende yapıyordum, bekarken de yapıyordum. İpin ucu kaçmayınca, ev temizliği kolay oluyor bana göre. Yani her akşam silinip süpürülen ev ne kadar pislenir ki?
Sabah evi bırakıp çıktığım hali hatırladım da, konuya yorum yapmaya utanıyorum yeminlen.
Çok fena. Hemen buna bir dur demelisin. her kullanımda yıkadığından emin misin banyoyu... Günde 4 kez klozeti kullansan banyoyuda yıkaman çamaşır suyu geçecek kadar durulaman yarım saati geçmesi lazım... bu kadar zaman nasıl buluyorsun ki
o çamaşır suyunun kokusu illaki ellerinize ve evinize filan siniyordur. gün içinde bebeğinize yazık nasıl bir hava soluyor bir düşünsenize
kendim gibi brisini bulduğuma sevindim :) yapmayınca daha çok pis olucak ipin ucu kaçıcak ben işin içinden çıkamam gibi
Canım temizlik güzel şey ama bu çamaşır suyu olayından kesinlikle vazgeçmelisin.zor değil :) alışkanlık oluyo bi süre sonra en azından bende durum bu
evet haklısın uyurken onu izlemek kadar güzel bişey yokama onun sağlığı için bu toz yok etme çabam sağlıklı bi ortamımız olsun isterken de abartıyotum işte
ay senin en son bir gelinlik muhabbetin vardı kuzeninle. Onun üstüne evlendin bir de oğlun oldu yani..Maşallah.Vay arkadaş tam da oglumla yorganın altında gulusup eğlenirken okudum konuyu. Yorganin dışına cikmiyorum birikmiş çamaşır bulasiklari gormeyeyim diye. Yaşam alanımız yorgan altı. Biz uç kişilik bir aileyiz. Yorgan, oğlum ve ben. Camasir suyu ailemize dahil olamaz.
O değil de ben anlamadım bebekle nasıl yapılıyor onca iş. Benimki gorus alanından çıktığım anda basıyor yaygarayi. Evi benim sıpa yönetiyor. İzin vermezse yemek de yapmıyorum. Hayat bize güzel.
ay senin en son bir gelinlik muhabbetin vardı kuzeninle. Onun üstüne evlendin bir de oğlun oldu yani..Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?