- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
TLC'de bir program var. Okb hastalari evlerini cesitli sebeplerden dolayi temizlemeyenlerin evine gidip temizliyor. Konu sahibi de size gelip rehabilite olsun Zeytinagaci :))amaaaan sen bebim eve hiç gelme
bu evde hafatada bir gün temizlik yapabilirsem öp başına koy
TLC'de bir program var. Okb hastalari evlerini cesitli sebeplerden dolayi temizlemeyenlerin evine gidip temizliyor. Konu sahibi de size gelip rehabilite olsun Zeytinagaci :))
Yalniz onlarin evleri korkunc halde oluyor.
Vay arkadaş tam da oglumla yorganın altında gulusup eğlenirken okudum konuyu. Yorganin dışına cikmiyorum birikmiş çamaşır bulasiklari gormeyeyim diye. Yaşam alanımız yorgan altı. Biz uç kişilik bir aileyiz. Yorgan, oğlum ve ben. Camasir suyu ailemize dahil olamaz.
O değil de ben anlamadım bebekle nasıl yapılıyor onca iş. Benimki gorus alanından çıktığım anda basıyor yaygarayi. Evi benim sıpa yönetiyor. İzin vermezse yemek de yapmıyorum. Hayat bize güzel.
Bana göre tüm evi baştan sonra cillop gibi temizlemek marifet değil. Bir taraftan temizlerken br taraftan da kimyasalları yaşam alanına sokuyorsun. Keza bebek var çok daha fazla dikkat etmen lazım. Madem yapıyorsun hayatı doğallaştır derim. Mesela ben uzun zamandır evde toz almak için fıs fıs falan kullanmıyorum. Resimdeki gibi bir şişem var çiçekler için almıştım içine sirke ve su yaptım. Masaları kapı kollarını vs onunla siliyorum.
Mutfak için de sirke+karbonat+tuz mükemmel temizliyor.
Yani ev temiz olmuş ama kansere zemin hazırlamış neye yarar.Eki Görüntüle 1769460
Çamaşır suyu o kadar tehlikeli ki sen onu arındıramazsın mekandan.sirkeyle bulaşıkları yıkayın diye izleyip okumuştum makineyede sirke koydum az kalsın makineden olucaktık annemin evinde bekardım ozamanlar...en güzeli doğal temizlik evet bende çok severim organik doğal ürünleri ama çamaşır suyunun temizlediği gibi hiçbişey temizlemiyo...bi yandada bebeğim var haklsınız bebeğim için çamaşır suyu sevdamdan vazgeçmem gerekli en azından bu işi azaltmalıyım
Aslinda okb diye gosterdikleri insanlar bana normal geliyor. Ben de evimin temiz ve duzenli olmasi icin caba harciyorum. Olmasi gereken o diye dusunuyorum. Ama sizinki abarti.biliyorum izliyorumda o programı ama ben de öylemiyim bilmiyorum
Çamaşır suyu o kadar tehlikeli ki sen onu arındıramazsın mekandan.
Bir de sektör uculadı şimdi malzemeden çalmak için birbirinin yerine geçecek ucuz şeyleri ekliyorlar. Çamaşır suyunun arkasını oku bakalım tek kelime anlıyor musun? Artı güya milletti memnun edecekler ya çıkardığı lekelerle içeriği nasıl insana düşman hale getiriyorlar bilsen keşke. Evini seviyorsan uzak tut evden. Ben bir tek banyo ve WC de kullanıyorum. Onu da hayatımdan çıkarmak için arayıştayım. Sirke bulaşık makinasına zarar vermez. Bulaşık makinasından çıktıktan sonra bulaşıklarınızı sirkeli ya da limonlu sudan geçirin diyorlar. Çünkü tabletler petrol katkılı.
Tuz ve parlatıcı kullanman lazım bardaklardaki buğu için. Hiç sağlıklı değil. Ben parlatıcı gözüne sirke koyuyorum.
Hatta çamaşır makinasının yumuşatıcı gözüne sirke koyanlar varmış burada onu da deneyeceğim.
Bazı kadınlar kendi deterjanını kendi yapıyor. O noktada değilim henüz ama bravo diyorum. Çocuklarını gerçekten seven anneler bunlar işte.
bende sadece tuvalet banyoda kullanıyorum çamaşır suyu bu domestos işte cnm malesef tuvaletleri başka türlü hijyen edememev için se arap sabunuyla siliyorum neyapayım ki başka türlü içim rahat değil
bende de var o sorun 34 aylık ama geçmedi ben bulaşıgı mı bile zor yıkıyorum makyaj falan hak getireBenim bebeğim de bebekken kolikti.Bırak evi temizlemeyi banyo yapmaya ,yemeği yapmaya zor fırsat buluyordum.Özel güçleriniz mi var ,nasıl yapıyorsunuz anlamadım.
Ay banada bulastirin su çalışkanlığınızi. Çok ozendim size. Bendede bebek var ve ben çok tembellestim. Varmı püf noktaları fln bu enerjinin. Sorun edilecek birşey göremedim ben. Çalışan demir ışıldar korkmayın hep zinde olursunuz bu sayede. Hem bebeginizide ihmal etmiyormussunuz. Ama varmi bilmiyorum ama en az iki tane hobi edinin derim. Biri mutlaka kitap okumak diğerinde taki, müzik aleti, resim, yazmak, şiir fln ne olursa. Eğer bunlarda varsa sizde muhtesemsiniz demektir.
kitap :) ama şu sıralar alamıyorum elime bebeğimi ihmal ederim yoksa
çok ta iyi bişey değil enerji kalmıyor inanın zorluyorum bedenimi,eşim gelince anne kız koşuyoruz kapıya karşılıyoruz bizi hep öyle bilsin hoşuma gidiyor,temiz bi ev güler yüz güzel yemekler bakımlı eş mutlu bebek :)
Benim kolumu kaldıracak halim olmazdi ev cok tozlu gunler gecirdi iki hafta bir yapiyoduk esimle simdi 14 aylik gene pek bisi değişmedi ... bu gucu harbi nerden buluyosunuz konu sahibi bizede soleBenim bebeğim de bebekken kolikti.Bırak evi temizlemeyi banyo yapmaya ,yemeği yapmaya zor fırsat buluyordum.Özel güçleriniz mi var ,nasıl yapıyorsunuz anlamadım.
Benim kolumu kaldıracak halim olmazdi ev cok tozlu gunler gecirdi iki hafta bir yapiyoduk esimle simdi 14 aylik gene pek bisi değişmedi ... bu gucu harbi nerden buluyosunuz konu sahibi bizede sole
Hala aglama nobetleri devammi ediyorbende de var o sorun 34 aylık ama geçmedi ben bulaşıgı mı bile zor yıkıyorum makyaj falan hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?