bebeğim kocam evim yemeğim süsüm püsüm ...

amaaaan sen bebim eve hiç gelme
bu evde hafatada bir gün temizlik yapabilirsem öp başına koy
TLC'de bir program var. Okb hastalari evlerini cesitli sebeplerden dolayi temizlemeyenlerin evine gidip temizliyor. Konu sahibi de size gelip rehabilite olsun Zeytinagaci :))
Yalniz onlarin evleri korkunc halde oluyor.

o evdeyken sürekli pislikten dolayı takıntı haline gelmiş olabilir. kendinize kişisel gelişim kitapları alın, çocuk kitapları gibi kafa dağıtıcı okunacak bişiler veya örgü, kanaviçe işleme gibi bir el uğraşına ama aklınızı ve elinizi meşgul edecek bir uğraş olsun çocuğunuz uyuduğunda genel yapılması gereken (ev toplama, tuvalet yıkama, bulaşık) gibi basit işleri halledip o uğraşa dönün... oyalanırsanız aklınızdan bir süre sonra geçer diye düşünüyorum. bir alışkanlığı bırakmak 21 gün sürüyormuş, kendinizi zorlayın. olmadı psikolojik destek alırsınız

TLC'de bir program var. Okb hastalari evlerini cesitli sebeplerden dolayi temizlemeyenlerin evine gidip temizliyor. Konu sahibi de size gelip rehabilite olsun Zeytinagaci :))
Yalniz onlarin evleri korkunc halde oluyor.

biliyorum izliyorumda o programı ama ben de öylemiyim bilmiyorum

iyi keyifler oğluşunla sana :) bende keyif yapıyorum pamuğumla uyanınca ama uyuyunca içimden temizlik canavarı çıkıyo

sirkeyle bulaşıkları yıkayın diye izleyip okumuştum makineyede sirke koydum az kalsın makineden olucaktık annemin evinde bekardım ozamanlar...en güzeli doğal temizlik evet bende çok severim organik doğal ürünleri ama çamaşır suyunun temizlediği gibi hiçbişey temizlemiyo...bi yandada bebeğim var haklsınız bebeğim için çamaşır suyu sevdamdan vazgeçmem gerekli en azından bu işi azaltmalıyım

Çamaşır suyu o kadar tehlikeli ki sen onu arındıramazsın mekandan.
Bir de sektör uculadı şimdi malzemeden çalmak için birbirinin yerine geçecek ucuz şeyleri ekliyorlar. Çamaşır suyunun arkasını oku bakalım tek kelime anlıyor musun? Artı güya milletti memnun edecekler ya çıkardığı lekelerle içeriği nasıl insana düşman hale getiriyorlar bilsen keşke. Evini seviyorsan uzak tut evden. Ben bir tek banyo ve WC de kullanıyorum. Onu da hayatımdan çıkarmak için arayıştayım. Sirke bulaşık makinasına zarar vermez. Bulaşık makinasından çıktıktan sonra bulaşıklarınızı sirkeli ya da limonlu sudan geçirin diyorlar. Çünkü tabletler petrol katkılı.
Tuz ve parlatıcı kullanman lazım bardaklardaki buğu için. Hiç sağlıklı değil. Ben parlatıcı gözüne sirke koyuyorum.
Hatta çamaşır makinasının yumuşatıcı gözüne sirke koyanlar varmış burada onu da deneyeceğim.
Bazı kadınlar kendi deterjanını kendi yapıyor. O noktada değilim henüz ama bravo diyorum. Çocuklarını gerçekten seven anneler bunlar işte.

bende sadece tuvalet banyoda kullanıyorum çamaşır suyu bu domestos işte cnm malesef tuvaletleri başka türlü hijyen edemem ev için se arap sabunuyla siliyorum neyapayım ki başka türlü içim rahat değil

bende sadece tuvalet banyoda kullanıyorum çamaşır suyu bu domestos işte cnm malesef tuvaletleri başka türlü hijyen edemem ev için se arap sabunuyla siliyorum neyapayım ki başka türlü içim rahat değil

Topa tutulurum belki ama olmadın tuvalet hijyen ne olacak

Bebek küçük elini sokamaz

Sen de yetişkinsin içini ellemezsin klızetin dışı da kirlenmez

Eşin zaten akşamdan akşama gelir o da tuvaletin içine elini sokmaz o zaman içinin her daim hijyenik olması gerekmez

Benim yemeğin geldi başlayayım

Daha ayrıntılı yazmayayım başka yemek yiyenler de vardır

Ay banada bulastirin su çalışkanlığınızi. Çok ozendim size. Bendede bebek var ve ben çok tembellestim. Varmı püf noktaları fln bu enerjinin. Sorun edilecek birşey göremedim ben. Çalışan demir ışıldar korkmayın hep zinde olursunuz bu sayede. Hem bebeginizide ihmal etmiyormussunuz. Ama varmi bilmiyorum ama en az iki tane hobi edinin derim. Biri mutlaka kitap okumak diğerinde taki, müzik aleti, resim, yazmak, şiir fln ne olursa. Eğer bunlarda varsa sizde muhtesemsiniz demektir.

Benim bebeğim de bebekken kolikti.Bırak evi temizlemeyi banyo yapmaya ,yemeği yapmaya zor fırsat buluyordum.Özel güçleriniz mi var ,nasıl yapıyorsunuz anlamadım.
bende de var o sorun 34 aylık ama geçmedi ben bulaşıgı mı bile zor yıkıyorum makyaj falan hak getire

kitap :) ama şu sıralar alamıyorum elime bebeğimi ihmal ederim yoksa
çok ta iyi bişey değil enerji kalmıyor inanın zorluyorum bedenimi,eşim gelince anne kız koşuyoruz kapıya karşılıyoruz bizi hep öyle bilsin hoşuma gidiyor,temiz bi ev güler yüz güzel yemekler bakımlı eş mutlu bebek :)

Fark ettim ki temizlik yaptikca yapilasi geliyor. Icindeki o duyguyu durduramiyorsun. Eskiden tansiyonum hep düsüktü is yapamazdim, yemek yesem yorulurdum. Hamileligim agir gecti serumla ayakta durdum falan derken. Cocugum dogdu su an iki yasina girdi ben fark ettim ki eskisine göre cok temizlik yapmaya basladim. Gecen hizimi alamadim küvette kücük hali yikadim. Insana yapildikca rahatlama veriyor. Halilarimda leke var cok rahatsiz oluyorum. Kizim hergün yerlere brseyler döküyor, temizlige kendimi verince dünyayi unutuyorum.
Fakat kizim anne anne diye agliyor bazen arkamdan benimle oturmak istiyor. O zaman birakiyorum ne varsa. Ona bencillik yapiyorum diyorum. Kendimi frenliyorum. Siz de yeri gelince kendinizi frenleyin. Yapamadigimiz temizligin hincini aliyoruz su anda evet ama kontrollü olmak lazim.
Esim evdeyken temizlik yapmiyordum beraber vahit gecirelim diye hatta.
Ama bir baslarsam hali silmeye kadar gidiyor bu huy.
Dengeli olalim, bilincinde olalim ne yapiyorsak.

Hobileri bebeginiz uyuduğu zaman yanı temizlik yaptığınız zamanlara yayarsiniz diye yazmıştım. Böylece temizliğin asirisindan kurtulmuş olursunuz. O zaman bu kadar yorulmazsiniz.

Benim bebeğim de bebekken kolikti.Bırak evi temizlemeyi banyo yapmaya ,yemeği yapmaya zor fırsat buluyordum.Özel güçleriniz mi var ,nasıl yapıyorsunuz anlamadım.
Benim kolumu kaldıracak halim olmazdi ev cok tozlu gunler gecirdi iki hafta bir yapiyoduk esimle simdi 14 aylik gene pek bisi değişmedi ... bu gucu harbi nerden buluyosunuz konu sahibi bizede sole

Benim kolumu kaldıracak halim olmazdi ev cok tozlu gunler gecirdi iki hafta bir yapiyoduk esimle simdi 14 aylik gene pek bisi değişmedi ... bu gucu harbi nerden buluyosunuz konu sahibi bizede sole

Ben iki yasina yaklasirken is yapmaya basladim. Iste diyorum konu sahibi böyleyse acaba ben ne yapiyordum o zamanlarda diye düsünmeye basladim simdi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…