Bebeğim koltuktan düştü

rengin_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
222
0
96
İzmir
:1no2:
kızlar bu sabah bebeğim canım kızım koltuktan düştü. öbür odaya gitmiştim 2 dk lığına bi geldim yerde
sabahtan beri ağlıyorum. allaha şükür hiç bişiyi yok. ama çok korktum.
sizinde başınıza geldimi böle bişi. napmam gereksenağlama

once gecmsı olsun canım benımde basıma 3 kerer geldı 1 5 aylıkken uyurken esım yanına al demıstı yanıma aldım cekyat ıle duvarınarasınsa ucusa gectı ıkı seferde yatak ıle gardolabın arasına dustu ne kadarlık sızınkı bılmıorum amama korkmana gerek yok 2 saat falan uyutma yeterlıdır sanırsam ben once yurutuorum elınden tutupp hanı bıyeıne bısey oldumu dıye falan eger bıyerı acımıyorsa yururken aglamıorsa korkmana gerek yok anneıs gecmıs yolsun yenıden

canım çok geçmiş olsun allaha şükür böyle bişey yaşadadık
inşallah birdaha yaşamazsınız

canim benim cocugum yok bi fikirde bulunamam ama yazini okuyunca gecmis olsun demek istedim. Rabbim bebisini sana bagislasin umarim bir sey olmamistir. allaha emanet olun :)

geçmiş olsun canım..kusması felan yoksa meraklanma..allah koruyor bir şekilde onları..kazasız büyütmek nasip etsinn...

cnm geçmiş olsunn başıma gelmedi çok şükür ağlama sende bilerek yapmadın ya olcak böle kazalar allah beterinden korusun...

canım geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.benim başıma gelmemişti ama bi arkadaşım sallarken uyuyakalmış ve dönünce bebek tepetaklak yere düşmüş ama bişey olmamıştı çok şükür.melekler koruyor onları.sende ağlama annesi,bilerek yapmadın ya...düşe kalka büyüyecekler işte...

geçmiş olsun canım.haraketlerini takip et safra gibi kusma,göz kayması gibi anormal durum olursa doktora gidersin ha bide hemen uyutma tekrar geçmiş olsun yoktur bebişinde bişey korkma tedbir için söyledim

çok geçmiş olsun canım artık dikkat etmek lazım galiba bende bazen bırakıp mutfağa filan gidiyorum gayri ihtiyari ama önlem almak lazım büyüdü bebişler artık...

geçmıs olsun canım ya bole bısey yasamadım ama tahmın edebılyorum kendını uzme bılerek yapmadın

geçmiş olsun canım bişeyciği yoktur meleğinin üzme kendini...
dr bizi bu sefer uyardı artık dikkat edin hiç ummadığınız anda hiç beklemediğiniz hareketleri yapabilir muhakkak oturttuğunuz yere emniyet kemerini bağlayın bırakın diye... eee düşe kalka büyüyecekler nede olsa kısa bi süre sonra ayaklanacaklar...

geçmiş olsun, benim de başıma geldi. koşarak elimi yıkamaya gittim dönüşüne yetişemedim elim ayağım hissizleşti sanki. bişey olmadı ama tüm günüm aksi gitti. kendime kızdım döneceğini bile bile bıraktığım için. yerdeki minderine bırakmalıydım.. hislerini anlayabiliyorum.

gecmis olsun canim,benim de dun sabah basima geldi....sabaha dogru yanima yataga almistim emzirmek icin...emzirdikten sonra esim ise gidince ben oteki tarafa gectim,uyumusum..bizim yaramaz da uyumadi,yastiklarla bogusurken bayagi kenara yaklasmis ki dustu...kut sesiyle bir uyandim...cok kotu birseydi..anliyorum seni..iyi simdi Allah a sukur...korkudan da kimseye birsey demedim,dustugunnu...

geçmiş olsun, ne demişler çocuklar düşe kalka büyür ama yüksek yerlerden düşmeleride tehlikeli olabilir. artık yavaş yavaş hareketler arttı dikkat edin hanımlar, yalnız bırakmayın yada yere bırakın.
ama böyle durumlarda sakın ama sakın bebeği UYUTMAYIN. başını vurmadıysa endişe etmeyin.

geçmiş olsun canım düşe kalka büyücek dedikleri bu mu acaba, Allah'a emanet hepsi, ben ana kucağına bağlayıp gidiyorum bi yerlere çok hareketli çünkü, koltukta bırakamıyorum hiç

canım yazını okuyunca kzıımın ilk kez düşmesi geldi gözümün önüne
bende senin gibi çok paniklemiştim
demekki her bebk düşüyo:)
yaramz kuzularımız:))

Benim başıma da bugün sabah geldi. Bebeğim 4 ay 4 günlük, iyice hareketlendi bugünlerde. 2 gündür yatağında 90 derece dönmüş ve yorganı açık buluyorum, ama bundan ders almayıp bugün 2 dakikalığına odada yanlız bırakıp mutfağa geçtim. Ortadaki kocaman sehbanın üzerinde oyun halısı var, üşür diye yere koymamıştım, kızımı oyun halısının tam ortasına koymuştum, yanlarında destekleri var çok güvenliydi bence. Pat diye bir ses duydum, peşinden ağlama sesi. O anda 10 yıl yaşlandım sanki. Neyseki yüzükoyun ve halının üzerine düşmüştü. Biraz üst dudağı ve burnu şişmiş gibi geldi bana. Annem yakın oturuyor hemen geldi, o farketmedi. Eşim akşam geldiğinde muayene etti (doktor kendisi) bir şey yok dedi, iyi çok şükür.
Bundan sonra tedbir almalıyız, bebişler büyüdü ve hareketlendiler.
Bendeki tedbirler: Oyun halısı yere indi hemen. Yatağının parmaklıklarını 15-20 gündür kaldırıyorum, 1 aydır odasını ayırdığım için gece sık sık kontrol ediyorum. Ana kucağında hep kemerini bağlayıp oturttum bugün. Ve en önemlisi gözümün önünden hiç ayırmayacağım.
Sana da geçmiş olsun canım. Allah bütün bebeklerimizi beterinden saklasın, melekler korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…