Bebeğim koltuktan düştü

kızlar hepinize geçmiş olsun .. çok dikkatli olmak lazım .. kazasız belasız hayırlısıyla bir büyütebilsek :Saruboceq:

cok gecmis olsun canim,allah kazadan beladan korusun,
benim basimada geldi seni cok iyi anliyorum bide benim bebis daha cok kucuktu,yurtdisinda yasadigim iicn once bebek bolumune goturdum,allahtanki danismanimiz turktu,istersen bunu buraya bildirme dediler,ev doktoruna gidiyoruz biz hastaneden once ona gotur onda bilgisayara islemezler dedi,yada soyleyelim cocuk doktoru kontrol etsin dedi,cocuk doktoru bakarsa eger problem alabilirsin basina dediler,devamli haftada bir kontrol altina alip eve kontrole gelirler dedi, bende ev doktoruna goturdum,allahima sukurler olsunki bebisime birsey olmadi,ama o gunden beri devamli kalbim pir pir,en kucuk seyde panikliyorum,hee ev doktoruna gitmedinde kontrole gelmediler mi haftasina ev ziyareti diye eve geldiler baktilar cocukla ilgileniyormuyum diye,odasina esyaarina vs,ama cok zoruma gitti,turkiyede allahtan bu dert yok neyseki bi daha gelmediler,cocugumun dustugu icin doktora gittimemi yanayim,cocukla ilgilenmiyorum diye eve geldiklerine,neyse cok uzattim,sevgiler

iyi yanından bak canım, sahip çıkıyorlar bu iyi bişey. burda olsan doktor bile bu sebeple bakmaz, düşe kalka büyür diye gönderir. geçen arkadaşım 5 aylık kızını aylık doktor kontrolune götürdü. randevu veren hemşire ne hastalığı var demiş, bişeyi yok kontrole geldik deyince "bişeyi yoksa niye geldin" diye azarlamış! bi de sağlık personeli olacak! eve gelip kontrol etmeyi, telefonla arayıp sormayı bırak gözünün önüne kadar götürüyorsun da doğrudürüst bakmıyorlar. fisfisfis sıkma canını! doğru olanı yapmışsın! sağlıcakla!

evt canim haklisin,o konuda sansliyiz haftada bir kontrole gidebiliyoruz,ama benim zoruma giden hani insan bebegini gozunden sakinirya hani bakmamakla suclanmak zoruma gitti,

merabalr benim yaklaşık 2 saat önce başıma geldi uyutmamaya çalışıorum ve kendimi afedemiorum bi türlü gözümden sakınırken böle bişeyi nasıl yaptımı bilemiorum sabahtan beri helak ettim kendmi sürkli bi ağlama krizine giriorum 6,5 aylık oldu yanlarına yastık koyduğum halde dönmüş sadece 5dk yalnız bıraktım hala şoktayım... (((

çok geçmiş olsun, baş dönmesi mide bulantısı falan takip et, gözlerine bak, bi süre uyutma! eğer sorun varsa doktora götürürsün. ya da emin olmak için en yakın sağlık kuruluşuna başvur.
yastık falan kar etmiyor canım. bi işin varsa ağlasa bile korunaklı beşiğinin içine bırak! bundan sonra sık sık dönmek isteyebilir. bir kere keşfetti mi denemelerle pekiştirmek istiyorlar. benim oğlum 3-4 aylıkken keşfetti dönmeyi, 6 aylıktan beri emekliyor ama o yürümenin derdinde, tutunup ayağa kalkıyor. kesinlikle boş bırakmaya gelmiyorlar. aman dikkat!

Benim kızımda 4 aylıkken annemlerin evde kaldığımızda yatağından düşmüştü. Daha doğrusu ben ona inmiş diyorum çünkü battaniyelerle birlikte kaymış ve yerde oynayıp duruyodu. Bi kerede evimizdeki koltuktan aşağıya yine kaymış yanlarınada bir sürü yastık vs. koymuştum onları ittirip inmiş aşağıya. Artık hiç bir yerde bırakamıyorum. Mama sandalyesi aldık ona koyuyorum daha öncede hep arabasında duruyordu. Ne kadar dikkatte etsek düşebiliyorlar, Allah onları koruyor ama yinede bir an bile bırakmamamız gerekli.

"çocuk bu düşe kalka büyür" diye bebekleri,artık dönebileceğini bile bile koltukta bırakıp yanından ayrılmayı da benim mantığım almıyor açıkcası...

benm ki de bu sabh düştü yatağimdan uyuyakalmışım döne döne bi küt sesi duydum yerdeydi hala korkuyorum bir şey olcak mı diye

benimde bebisim bu sabah dustu uyuyakalmisim yanimdan yuvarlanmis(((çok üzgünüm::çok üzgünüm: .biseyi yok gibi gorunuyo ama yinede korkuyorummmmmm

benim oğluşum da pazar günü oturuyordu 3 lü kanepede,ki tek dönüş yapabiliyor,mutfaktaydım seslenip duruyordu bende ona,sanırım yanıma gelmek istedi,gongg diye bir ses oğlum resmen uçmuş gibi parkenin üstünde epey bir mesafe,bir türlü aklım ermedi oraya kadar nasıl geldi,o anı Allah bir daha yaşatmasın,ne bize ne bir başkasına ,Allah daha beterinden korusun yavrularımızı..

benim oğlum 5 aylık, biraz önce uyutmak ayağımda salıyordum.
ben anlayamadan kendini yere attı, ve halının üstüne düştü.
elim ayağım titriyo halan. nasıl dikkat edemedim diye içim içimi yiyorum.
şimdi uyuyo ( uyku vaktide gelmişti )
uyutmayın demişsiniz. ne olabilir ? uykusundan uyandırıyımı, uyku vaktinde uyudu.

benim oğlum da üç aylıkken koltuktan hem de fayans zemine düşmüştü. şimdi 1 yaşına girecek ve cin gibi maşallah :) uyutmamanın sebebi Allah kousun herhangi bilinç kaybı olması durumunda hemen anlayabilmen. ben düştüğü gibi bir beyin cerrahına götürmüştüm ama adamcağız hiç bakmadı bile. olur öyle onların kıkırdakları çok sağlam üzülme dedi yolladı :)
umarım sizinkine de bir şey olmaz...

merhaba herkese çok geçmiş olsun. bebeklerde düşme çok fazla oluyor benim kızımda 3 aylıkken düşmüştü. dikkat etmek lazım. uyanık kalması daha doğru kusma falan olursa doktora götürmeniz gerekiyor. ama bebeklerde kafatası henüz sertleşmediği için genelde problem çıkmıyor. anneler psikolojik olarak daha çok yıpranıyor genelde. en iyisi tedbiri elden bırakmayıp bebekleri beşikte tutmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…