Bebeğim kucaktan inmek istemiyor

Ilık bi banyo yaptırın yatırmadan evvel ve uykusunun tam f geldiğinden emin olun 4 saat ugrastiysaniz uyumak istememiştir yani biraz daha ayakta tutup oyalayabilirsiniz çıngıraklı oyuncakları falan varsa yatırıp onunla ilgisini çekin biraz da yorun sonra ayakta sağlayabilir ya da memede uyutabilirsiniz yatarak

Youtube da ayşe öner gaz masajı var onu izleyip, bebeğinizin keyfi iyi olduğu zamanlar uygulayın. Sonrasında ptır patır gaz atıyorlar.

Bebeğim prematüre doğduğu için korkuyorum damla vermeye yoksa duymuştum onu birkaç yakinimdan zaten
Probiyotik verebilirsin. İlaç değil, canlı bakteri. Uzun vadede bağırsakları düzene sokuyor. Kabızlık falan yaşamıyorsun. Yani biz daha yaşamadık, gaz sancısını da 1. Ay sonunda yok etti. Doktoruna sor bir istersen.

Heh tamam o zaman benim de işim zor ki sürekli meme istiyo yattığı an uyaniyo 20 dakikadır yatağında bende uzaktayım viyakliyo ağlıyo gitmemeye çalışıyorum egitimdeyiz. Uyurmu ki acaba :KK70:
Yok yavrum uyumuyorlar saat 6dan beri kucağımda nobetteyiz:KK61:

Probiyotik verebilirsin. İlaç değil, canlı bakteri. Uzun vadede bağırsakları düzene sokuyor. Kabızlık falan yaşamıyorsun. Yani biz daha yaşamadık, gaz sancısını da 1. Ay sonunda yok etti. Doktoruna sor bir istersen.
Tmm cnm sorarım kabizligimiz yok ama prematüre doğduğu için sürekli bir gaz halindeyiz

2.5 aylık bebek... zaten bebeğin ilk 3 ayı kayıp trimestr denen dönem. yani o daha dış dünyaya alışamadı. kendisini annenin bir parçası sanıyor.
ilk 3 ay bebeğin huzuru için her şey mübahtır. kucağa alıştı diye düşünmeyin.
biraz sabır..

Benimki 3 buçuk aylık bensiz duramıyor ama kucağa alıştığını düşünmüyorum çünkü bebekler yalnız kalmaktan hoşlanmazlar mis gibi anne koynu varken kim ister soğuk beşiği... çocuk haklı bol bol kucaklayın bu günler bir daha gelmeyecek :(

Bir sling ya da kanguru edinin (ergonomik olanlarından) yemek ütü süpürme silme işlerini o kucağınızdayken yapabilirsiniz ;) ben bir tek wc ye gidemiyorum kanguruyla :D

Wrap sling kullanın.
Yenidoğandan itibaren kullanılmasında sakınca yok.
Hem gaza iyi gelir, hem de uyku problemi olmaz, uyumuyorken de elleriniz rahatta kalır, hem de mutlu olur.
Bana da buradan birisi önermişti, babywearing diye gruplar var onlardan baya bi inceledim.
Gerçekten de memnun olmayan yok gibi.

Back
X