BEBEĞİM NE HİSSEDİYOR?

bebek-bebek

sevmeyi sevdim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
424
542
18
Istanbul
Merhaba arkadaşlar ,

Böyle bir konu açmak zorunda kaldım artık çünkü çok üzülüyorum.

Bir arkadaşım var 7 yıllık evli ve bebeği yok . Inşallah olur o kadar çok dua ediyorum ki onun için .

Konuma gelelim benim bebeğim 10 aylık . Ben de 5. Yilimda anne oldum. Yani evlat hasreti çeken herkesi çok iyi anlıyorum. Ve öyle insanlardan bebegimi asla sakınmak istemiyorum doyasıya sevsinler mutlu oluyorum .Hatta onların yanında bilerek bebegimi sevmiyorum bile ki üzülmesin diye.

Şimdi konuya gelelim

Bu arkadaşımla ne zaman görüşsem oğluma bir şeyler oluyor çok fazla ağlıyor burnu akiyor içini çekiyor korkuyor . Ben onun evine gittiğimde de aynı aglamalar. kocasına karşı da öyle oluyor oğlum . Başka hiç bir yerde böyle olmuyor. Bir de alışması lazım devamlı görüşüyoruz .Her defasında bebeğimin böyle davranması beni çok uzmeye başladı. Kadın da üzülüyor bu duruma .

Ne yapabilirim böyle bir durumda lütfen bir yol gösterin . Yarın kadın kocasıyla akşam yine gelecekler . Oğlumu sakinlestirmeye çalışmaktan artık konuşup sohbet edemez olduk.

Bu yüzden acaba gorusmesek mi diye de düşünmeye başladım.

Ben nazara inanırım.
Ama bizim buralarda nazar sadece kem göze bağlanmaz.
Sevgi nazari denen bir kavram da vardır.
Yani zaten nazar dediğimiz şey enerjinin bakışlarla aktarılması durumuysa negatif kadar pozitif de etkiler diye düşünüyorum.
Yavrularımız Allah'a emanet .

Merhaba arkadaşlar ,

Böyle bir konu açmak zorunda kaldım artık çünkü çok üzülüyorum.

Bir arkadaşım var 7 yıllık evli ve bebeği yok . Inşallah olur o kadar çok dua ediyorum ki onun için .

Konuma gelelim benim bebeğim 10 aylık . Ben de 5. Yilimda anne oldum. Yani evlat hasreti çeken herkesi çok iyi anlıyorum. Ve öyle insanlardan bebegimi asla sakınmak istemiyorum doyasıya sevsinler mutlu oluyorum .Hatta onların yanında bilerek bebegimi sevmiyorum bile ki üzülmesin diye.

Şimdi konuya gelelim

Bu arkadaşımla ne zaman görüşsem oğluma bir şeyler oluyor çok fazla ağlıyor burnu akiyor içini çekiyor korkuyor . Ben onun evine gittiğimde de aynı aglamalar. kocasına karşı da öyle oluyor oğlum . Başka hiç bir yerde böyle olmuyor. Bir de alışması lazım devamlı görüşüyoruz .Her defasında bebeğimin böyle davranması beni çok uzmeye başladı. Kadın da üzülüyor bu duruma .

Ne yapabilirim böyle bir durumda lütfen bir yol gösterin . Yarın kadın kocasıyla akşam yine gelecekler . Oğlumu sakinlestirmeye çalışmaktan artık konuşup sohbet edemez olduk.

Bu yüzden acaba gorusmesek mi diye de düşünmeye başladım.
Yahu çocuğu bastırmaya çalışacağınıza siz biraz da sakının. Hem oğluma bit tuhaf haller oluyor diyorsunuz hem de çocuğu sakinleştirmeye çalışıyorum diyorsunuz. Gerekirse sakınılır hayır gereksiz koruyuculuk demiyorum ama bir sorun var görüyorsunuz kaynağı belli ama kendi bebeğinizi bastırmaya çalışıyorsunuz ilginç yapmayın sorun neyse ona göre önlem alın.

Dua okuyun felak nas ne biliyorsanız ama görüşmeme meselesini anlayamıyorum. Ben de bir süre tedavi gördüm olmuyordu bir arkadaşım benden çocuğunu sakınmıştı hatta demişti ki bi tek seni yabancılıyo ki çocukları çok severim gözümden sakınırım eve gidince saatlerce ağlamıştım atlatamamıştım ve bunun gibi bi kaç olay daha oldu bundan dolayı çocuk sevmeye bile çekinir olmuştum hala şu anda çok şükür hamileyim Rabbim nasip ederse anne olacağım ama hala kimsenin evladını sevemiyorum içimde büyük bir yara oldu. Bence siz öyle düşündüğünüz için çocuğu öyle algılıyorsunuz.

Merhaba.. Sizin bilincalti bir nazar korkunuz,ya da arkadaşınıza karşı elinizde olmadan hissettiginiz mahcubiyet gerginlik yaratabilir ve bu da bebeğe geçebilir.. Yani sizin tedirginliginiz yansıyor olabilir mi bebeğe axaba?
Ya bilmiyorum sadece onun da bebeği olsun istiyorum çünkü çok iyi bir bayan .Rabbim hayırlısıni versin

Bebeğin bakıcısı mi olacak ki bu bayan, neden görüşüp alışması gerekiyor,

Normal arkadassaniz da en fazla haftada bir girusuyorsunuzdur sanırım, onda da alisabilir
Alışması gerekiyor derken şunu kastettim yani bebekler ilk gördüklerini yadirgar ama sonra gördükçe alıştığı için ilk tepkileri vermez ya o yüzden öyle dedim .

Dua okuyun felak nas ne biliyorsanız ama görüşmeme meselesini anlayamıyorum. Ben de bir süre tedavi gördüm olmuyordu bir arkadaşım benden çocuğunu sakınmıştı hatta demişti ki bi tek seni yabancılıyo ki çocukları çok severim gözümden sakınırım eve gidince saatlerce ağlamıştım atlatamamıştım ve bunun gibi bi kaç olay daha oldu bundan dolayı çocuk sevmeye bile çekinir olmuştum hala şu anda çok şükür hamileyim Rabbim nasip ederse anne olacağım ama hala kimsenin evladını sevemiyorum içimde büyük bir yara oldu. Bence siz öyle düşündüğünüz için çocuğu öyle algılıyorsunuz.
Bunu söylemen çok iyi oldu . Ondan sakindigim için değil birtanem sadece acaba üzülüyor mu arkadaşım diye gorusmesem mi dedim.
Çünkü onun üzülmesini hiç istemiyorum . Sen de eve gidip aglamissin. Seni çok iyi anlıyorum. Ben arkadaşımın aglamasini hiç istemiyorum

Bence arkadaşınızı kirmayin mesafe koyarak. Alınacaktır mutlaka. Nazar duası okuyun devamli
Haklısın. Ama devamlı okuyorum.
Işte istiyorum ki oğlum onları gördüğünde korkmasın aglamasin .gülsün çünkü normalde oğlum çok Mutlu bir çocuktur onu öyle görmeye alışkın değilim

Çocuğu olmayan kadınların,çocuğu olanlara nazar ettiğine inanan dengesizler vardır bilirsiniz.
Onlar mı girdi bilinçaltınıza?
Belki bebek sadece yabancıladığı için ağlıyordur?
Gözlük,sakal filan var mı o çiftte?Ondan korkuyor olabilir.
Sevdiklerinden nazar değiyor olabilir.
Annenin,babanın dahi nazarı değerken,sevgiden herkesin değebilir.

Çocuğu olmayan kadınların,çocuğu olanlara nazar ettiğine inanan dengesizler vardır bilirsiniz.
Onlar mı girdi bilinçaltınıza?
Belki bebek sadece yabancıladığı için ağlıyordur?
Gözlük,sakal filan var mı o çiftte?Ondan korkuyor olabilir.
Sevdiklerinden nazar değiyor olabilir.
Annenin,babanın dahi nazarı değerken,sevgiden herkesin değebilir.
Yok canım benim de bebeğim hemen olmadı öyle dusunulmesine ben de çok karşıyım. Niye nazar etsinler. Ben öyle düşünemem .Çünkü Çok iyi insanlar.

Arkadaşlarım sanırım derdimi anlatamadim bebegimin daha iyi olması için ne yapabilirim ne hissettiğini anlamıyorum . Bebeğim mutlu olursa arkadaşımda mutlu olacak istediği kadar sevebilecek. Bende mutlu olacam .

Yok canım benim de bebeğim hemen olmadı öyle dusunulmesine ben de çok karşıyım. Niye nazar etsinler. Ben öyle düşünemem .Çünkü Çok iyi insanlar.
Siz bebeğim onları sevsin,onlara gülücük saçsın diye geriliyor olabilir misiniz?
Bebek de hissedip tepki veriyordur.
Olur da olur biçok şey...
Tekrar soruyorum,tiplerinden korkuyor olabilir,gözlük,sakal gibi.
Bence çok üstünde durmayın.
Bebek bu olur bazen misafirlikte veya biri varken huyları değişir.

Siz bebeğim onları sevsin,onlara gülücük saçsın diye geriliyor olabilir misiniz?
Bebek de hissedip tepki veriyordur.
Olur da olur biçok şey...
Tekrar soruyorum,tiplerinden korkuyor olabilir,gözlük,sakal gibi.
Bence çok üstünde durmayın.
Bebek bu olur bazen misafirlikte veya biri varken huyları değişir.
Aslında evet ikisinin de gözlüğü var . Ama her gözlüklüye bu tepkileri vermiyor

Benimde kizim esimin ailesinin yaninda ayni seyi yapıyor saatlerce ağlıyor sinirleniyor onlara ne zaman gitsek bütün zamanimiz kizimizi sakinlestirmekle geçiyor heleki kucaklarina almaya kalktiklarinda kıpkırmızı kaliyor nefesi kesiliyor aglamaktan normalde girdigi ortama hemen adapte olamasa da ilk yarim saat icinde uyum sağlar ama onlarda bi türlü bu olmuyor bende bunun nedenini merak ediyordum aslinda

Back
X