• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİM NE HİSSEDİYOR?

Benimde kizim esimin ailesinin yaninda ayni seyi yapıyor saatlerce ağlıyor sinirleniyor onlara ne zaman gitsek bütün zamanimiz kizimizi sakinlestirmekle geçiyor heleki kucaklarina almaya kalktiklarinda kıpkırmızı kaliyor nefesi kesiliyor aglamaktan normalde girdigi ortama hemen adapte olamasa da ilk yarim saat icinde uyum sağlar ama onlarda bi türlü bu olmuyor bende bunun nedenini merak ediyordum aslinda
Ne hissediyorlar ne düşünüyorlar acaba

Siz bebeğim onları sevsin,onlara gülücük saçsın diye geriliyor olabilir misiniz?
Bebek de hissedip tepki veriyordur.
Olur da olur biçok şey...
Tekrar soruyorum,tiplerinden korkuyor olabilir,gözlük,sakal gibi.
Bence çok üstünde durmayın.
Bebek bu olur bazen misafirlikte veya biri varken huyları değişir.

Arkadaşa katılıyorum kesinlikle

Bebegim normalde gülen bir bebek sevilmeyi de seviyor . Bugün arkadaşım geldiğinde ben hatta yine aglamasin diye arkadaşım kapıdan girmeden oğluma
Ay ay kim gelmiş oğlum sürpriz diyerek odaya aldım arkadaşımı görür gitmez ağladı ya . Hep böyle yapıyor ona karşı o yüzden farklı yollar deniyorum onlar geldiğinde aglamasin diye.

Yabanciliyordur çok sık görmediği için.
Herşeyi nazara bağlamayın.
Benimde bebegim 9 aylık asla durmadığı evler var ve gidince uslu durduğu yerlerde var .

Ben hissettiğim şu arkadaşlar bu bebegimi geriyor mu bilmiyorum

Içimden şunlar geçiyor
Arkadaşım ne kadar iyi bir insan acaba o da anne olacak mi oğluma ne kadar da sevgi dolu yaklaşıyor kendi bebeği olsa nasıl da çok sever inşallah o da anne olur.

Ben 7 yıllık evlilik sonunda hamileyim çocuk hasreti falan çekmedim herkes benim için de çok üzülüp dua ediyordu ama biz istemiyorduk. Eşimin kuzeninin çocuğu bizden bucak bucak kaçıyordu benden ve eşimden neden bilmiyorum ama ne benim gözüm vardı çocukta ne eşimin. 4 yaşına gelince geçti ancak şimdi favori amca yenge konumundayız.

Tipinden hoşlaşmamıştır adamla kadının; çocuk bu yani herkese gülücük saçmak zorunda değil ki.
Mesela kendi oğlumdan örnek vereyim, 1 buçuk yaşında evimize gelene mesafeli durur, süzer, içi kaynarsa-alışırsa güler, misafirliğe gitsek bakar ortama, sevmezse zırlar, severse dalar. Onun aksine sokağa çıktık mı mavi boncuk dağıtmaktan bir hal olur.
Daha bugün parka götürdüm, gitti kızların elini tutuyor "Merhaba" yapıyor. Çocuk parkta sallanmak yerine basıp gitti ileride basketbol oynayan gençlere "Höaaa" yapıyor gülüyor. Adamlar bıraktı oyunu geldiler "Naber dostum?" filan selam verdiler benimkine :KK70: 40 yıllık ahbap gibi bi şeyler anlatmaya çalışıyor kendince.
Sonra teyzem var örnek olarak, ne zaman görse kaş çatar çocuk, oysa teyzem o kadar çocuk seven bir kadın, 3 çocuğu var kendinin de, torunu yolda, yok, benim oğlanı kucaklasa basar çığlığı.

İnsan seçiyordur sizin küçük de yani, nazarmış yok çocuğu olmuyormuş da vs vs... Böyle derseniz zaten bunun negatifi bile geçer çocuğa.

Ben 7 yıllık evlilik sonunda hamileyim çocuk hasreti falan çekmedim herkes benim için de çok üzülüp dua ediyordu ama biz istemiyorduk. Eşimin kuzeninin çocuğu bizden bucak bucak kaçıyordu benden ve eşimden neden bilmiyorum ama ne benim gözüm vardı çocukta ne eşimin. 4 yaşına gelince geçti ancak şimdi favori amca yenge konumundayız.
Ben de öyle diyorum onlara şimdi böyle yaptığına bakmayın 3 yaşına geldiğinde sizi çok sevecek diyorum çünkü sevgi dolu insanlar eminim ki benim oğlum onları sevecek .

Tipinden hoşlaşmamıştır adamla kadının; çocuk bu yani herkese gülücük saçmak zorunda değil ki.
Mesela kendi oğlumdan örnek vereyim, 1 buçuk yaşında evimize gelene mesafeli durur, süzer, içi kaynarsa-alışırsa güler, misafirliğe gitsek bakar ortama, sevmezse zırlar, severse dalar. Onun aksine sokağa çıktık mı mavi boncuk dağıtmaktan bir hal olur.
Daha bugün parka götürdüm, gitti kızların elini tutuyor "Merhaba" yapıyor. Çocuk parkta sallanmak yerine basıp gitti ileride basketbol oynayan gençlere "Höaaa" yapıyor gülüyor. Adamlar bıraktı oyunu geldiler "Naber dostum?" filan selam verdiler benimkine :KK70: 40 yıllık ahbap gibi bi şeyler anlatmaya çalışıyor kendince.
Sonra teyzem var örnek olarak, ne zaman görse kaş çatar çocuk, oysa teyzem o kadar çocuk seven bir kadın, 3 çocuğu var kendinin de, torunu yolda, yok, benim oğlanı kucaklasa basar çığlığı.

İnsan seçiyordur sizin küçük de yani, nazarmış yok çocuğu olmuyormuş da vs vs... Böyle derseniz zaten bunun negatifi bile geçer çocuğa.
Sürekli olumlu düşünüyorum oğluma da diyorum konuşuyorum onunla seni çok seven 2 insan gelecek onlar çok iyiler gibi konuşmalar yapıyorum. Yarın ola hayrola

Back
X