Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Hormon tahlili yapilir ve ultrasonla bakilir.
Rahim filmi hemen cekilir mi bilemedim.
Bana doktor cektir demisti ben korktugumdan gerek yok deyip cektirmedim ve gerek de yokmus hamile kaldim.
Esiniz de tahlil yaptirsin.
Ultrason dan baktı hormon testi henüz yapmadı canım bu ay ister belki ama rahim filminden ben de korkuyorum..eşim test yaptırmıştı bi kaç ay önce

Amin canım inşallah senin de gönlüne göre olur en kısa zamanda
Ben bir kere klomen kullandim. Esimde hareketsizlik var su an ne durumda bilmiyorum tekrar test yaptiracak vitamin falan kullandi. Bir kere klomenden sonra firsat olmadi tekrar gitmeye. Kendimi bu ay hazir hissettim doktora devam etmeyi dusunuyorum.

canım merhaba
mesajını şimdi gördüm, bitkisel birkaç ürün söyleyeceğim sana. Lütfen araştır onları. Çocuk sahibi olmayı bu kadar çok isteyen biriysen bu markayı mutlaka araştır canım: forever living

burada açılan aynı konular vardı orayı da incele istersen. Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah

https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-435016.html

Annemin de 2 yıl korunmadan olmamış. Sonra ablam hemen arkasından yanlışlıkla ben olmuşum. ..yani illa bir sağlık sorunu olmak zorunda degil bilimsel olarak. Her yumurtlama döneminde şansınız yüzde 25

Allah sabır versin canım böyle diyip kendini üzme bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama Allahım bi bildiği vardır vermiyor diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi vakti zamanı var elbet olucak bebişlerimiz bizde deneyeli 1 seneyi geçti aşılama olucak kısmetse bu ay

10 Ay sonra oldu bu surede hiç korunmadik vardir bir zamani bende cok stres yapiyordum olmayacakmi diye diye ne zaman dusunmeyi biraktim o zamn oldu

Galiba herşeyin bir zamanı var. Sen adetinin ikinci günü gidersen kan testlerinide hemen yaptırtırsın. Hayırlısı olsun

Ben varim canim maalesef ayni durumdayizz bende yaklasik 1 yillik evliyim hic korunmadim ama henuz olmadi benimde

Tam 3,5 yıl bekledim ağladım üzüldüm dışlanmış hissetim kendimi eşimle kavgalar ettim memleketlere gitmek istemedim çok ama çok zordu şükürler olsun oldu yavrum darısı size inş en yakın zamanda diyelim ama naçizane tavsiyem doktor seçimi çok önemli iyi bir doktor bulup bir yerden başlayın tedaviye öncesinde tedaviye başlamadan tüm hormon kan vs tahlil ve testleri yaptırın.doktorunuz hayır ilk gebelik için gerek Yok diyebilir şakın kabul etmeyin çünkü bu durumu yaşamış biri olarak biliyorum..en önce ilaç tedavisi daha sonra aşılama en son çare tüp bebek.benimde kuzum tüp bebek tedavisi ile oldu.

7 senedir olmayan var olur mu ?
İnşallah en kısa zamanda saglıklı hayırlı bi evladınız olur.
Ertelemeden doktora gidin.

Eğer bir rahatsızlığınız yoksa problem değil benim 8. Ayda oldu kendiliğinden büyükler der ya hep gelinliğini yaşıyorsun daha diye belki öyle birşeydir vücudunun da bir alışma süresi var yumurtlama günlerini hesaplayın bir gün ilişki bir gün dinlenmeye uyun olur Allah ın izni ile inşAAllah

Daha önce gittik 1 sene dolsun demişti bu ay tekrar gitcem
Ne gibi testler ister acaba kan ultrason bide rahim filmi mi ?
Rahim filminden korkuyorum
Adetin 3.günüydü galiba, hormon testi yapıyorlar. O önemli canım. Muhakkak yaptır. Herhangi bir hastane klinik ne varsa gidip yaptirabiliyorsun. Gösterecek Dr bulamazsan, erken tarihe randevu alamazsan filan getir burda degerlerine bakarız yardımcı olmaya çalışırız. Sonra ultrasonla yumurtaları takip ediyorlar, gün gün ölçüp bakıyorlar büyüklüğüne. Onu düzenli bir kadın doğumcuya takip ettirmelisin. HSG yani rahim filmini de yine jinekologun ister kesin. Ozelde anestezili yapıyorlar, ben anestezili yaptırdım. Malesef bu süreçlerde zaman zaman ağrı sizi oluyor ama kadın olmak böyle birşey. Kısmet olup da Allah insallah bizlere bebek verirse hamilelik ve doğum süreçleri de ağrı sizi içeren süreçler bundan kurtuluş yok. Düşünme bunları Allah gönlüne göre versin

Bende 1.seneme girecem ve benimde olmuyor. Ama benim yumurtalar pko görünümünde. Bu ay ilk defa Klomen kullandım yumurtalarım gelişmediği için doktor bunu uygun gördü. İnşallah Rabbimin izniyle herkes bebeğine kavuşur . çok istiyorum bende. Ama psikoloji çok onemli. Ben tedaviye başladığım için pek kafama takmıyorum artık. Umarım sizinde en kısa zamanda bebeğiniz olur.

Ben bes yillik evliyim dort yil hic korunmadik tup bebekte yaptirdik olmadi simdi kendim hamlie kaldm .Rabbim simdi nasip etti .Her yolu denedim yapmadigim kurler bitkisel ilaclar .en son belimi cektirdim ve hacamat yaptirdim belkide o vesile oldu .pes etmeyin her yolu deneyin .Rabbim ol demeyince olmuyor .cok dua edin.Rabbim isteyen herkese hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…