- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ultrason dan baktı hormon testi henüz yapmadı canım bu ay ister belki ama rahim filminden ben de korkuyorum..eşim test yaptırmıştı bi kaç ay önceHormon tahlili yapilir ve ultrasonla bakilir.
Rahim filmi hemen cekilir mi bilemedim.
Bana doktor cektir demisti ben korktugumdan gerek yok deyip cektirmedim ve gerek de yokmus hamile kaldim.
Esiniz de tahlil yaptirsin.
Daha önceden gitmiştik canım ama doktor işte bir sene dolsun bekleyelim dedi şimdi tekrar gitcez bakalım1 yıl dolduysa doktora gidin eşinizle
Amin canım inşallah senin de gönlüne göre olur en kısa zamanda18 ay oldu bekliyoruz gelmedi daha bebegimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ( icinde bize de) su mubarek gunler hurmetine.
Sen gittin mi doktor ne dediAmin canım inşallah senin de gönlüne göre olur en kısa zamanda
Amin canım inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin sana da inşallah canım.
Çok üzüldüm canımBende 6 senedir bekliyorum ama hic bir sekilde hamile kalamadim sen daha yenisin bana gore ben napiyim 6 senelik umut huzun hepsi var her ay acaba mi demek cok zor...
Ben bir kere klomen kullandim. Esimde hareketsizlik var su an ne durumda bilmiyorum tekrar test yaptiracak vitamin falan kullandi. Bir kere klomenden sonra firsat olmadi tekrar gitmeye. Kendimi bu ay hazir hissettim doktora devam etmeyi dusunuyorum.Amin canım inşallah senin de gönlüne göre olur en kısa zamanda
Allah sabır versin canım böyle diyip kendini üzme bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama Allahım bi bildiği vardır vermiyor diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi vakti zamanı var elbet olucak bebişlerimiz bizde deneyeli 1 seneyi geçti aşılama olucak kısmetse bu ayKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
10 Ay sonra oldu bu surede hiç korunmadik vardir bir zamani bende cok stres yapiyordum olmayacakmi diye diye ne zaman dusunmeyi biraktim o zamn olduKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Galiba herşeyin bir zamanı var. Sen adetinin ikinci günü gidersen kan testlerinide hemen yaptırtırsın. Hayırlısı olsunAh canım benim arkadaş olsun derken evde genelde yalnız kalıyorum arkadaşlarım uzakta eşim çalışıyor komşum da pek yokyani bebeğim olsa evde ses olur hareket olur beni oyalar bana eş dost olur büyür gider anlamında dedim :)
Gidicem doktora bakalım ne diyecek
Ben varim canim maalesef ayni durumdayizz bende yaklasik 1 yillik evliyim hic korunmadim ama henuz olmadi benimdeKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Eğer bir rahatsızlığınız yoksa problem değil benim 8. Ayda oldu kendiliğinden büyükler der ya hep gelinliğini yaşıyorsun daha diye belki öyle birşeydir vücudunun da bir alışma süresi var yumurtlama günlerini hesaplayın bir gün ilişki bir gün dinlenmeye uyun olur Allah ın izni ile inşAAllahKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Adetin 3.günüydü galiba, hormon testi yapıyorlar. O önemli canım. Muhakkak yaptır. Herhangi bir hastane klinik ne varsa gidip yaptirabiliyorsun. Gösterecek Dr bulamazsan, erken tarihe randevu alamazsan filan getir burda degerlerine bakarız yardımcı olmaya çalışırız. Sonra ultrasonla yumurtaları takip ediyorlar, gün gün ölçüp bakıyorlar büyüklüğüne. Onu düzenli bir kadın doğumcuya takip ettirmelisin. HSG yani rahim filmini de yine jinekologun ister kesin. Ozelde anestezili yapıyorlar, ben anestezili yaptırdım. Malesef bu süreçlerde zaman zaman ağrı sizi oluyorDaha önce gittik 1 sene dolsun demişti bu ay tekrar gitcem
Ne gibi testler ister acaba kan ultrason bide rahim filmi mi ?
Rahim filminden korkuyorum
Bende 1.seneme girecem ve benimde olmuyor. Ama benim yumurtalar pko görünümünde. Bu ay ilk defa Klomen kullandım yumurtalarım gelişmediği için doktor bunu uygun gördü. İnşallah Rabbimin izniyle herkes bebeğine kavuşur . çok istiyorum bende. Ama psikoloji çok onemli. Ben tedaviye başladığım için pek kafama takmıyorum artık. Umarım sizinde en kısa zamanda bebeğiniz olur.Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?