Bebeğim olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zrr

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
174
131
23
33
Kafayı yiyeceğim eşimden dolayı çocugumuz olmuyor..4 aylık evli kız kardeşim var hamile oldugunu öğrendik bu gün hem sevindim hem üzüldüm ben o duyguyu yaşayamıyorum diye ..ama eşim bana üzülme payı bile bırakmıyor ..Kardeşim hamile bana surat asıyor ..Kaderine isyan edip duruyor. .diyorum ona vardır bir hayır diye. .öldürecek gibi bakıyor bana. .ben daha çok üzülüyorum ama farkettirmiyorum sorun onda diye. .Uyudu şimdi yanında sesiz sesiz aglıyorum ..ne yapayım ben akıl verin nolur..

Kardeşin niye surat asılır öldürecek gibi bakıyor anlamadım.sizin de olur umarım tez zamanda Rabbim gönlünüzce versin.umut kesmek yok

Cnm bebek olma ihtimaliniz eger hic yoksa bence hic vakit kaybetmeden evlat edinin. Annelik ve babalik emek vermektir . bebek evlat edinin. Sevabi da cok hem

Nasıl yani? Kesin olarak Dr.mu söyledi?

Daha 4 ay olmuş. Evliliginizi yasadiniz miki? Evlilige alistiniz mi? Bebekten baska hic mi bir hayaliniz, yapacaginiz bisey yokta bu duruma geldiniz.
Millet 10 sene ugrasiyor 4 ayda birbirinizi yiyorsunuz bebek diye.
Cocuk yapmak icin evlenmek sacma bisey. Insanlar evliliklerine bir cocuk dogurmak isteyebilir bu dogaldir ama 4. Aydan cocuk olmuyor diye birbirinizi geriyorsaniz sizin evlilik cocuk icin yapilmis bir evliliktir. Once kendinizi sorgulayin. Cocuk isini sonra dusunun.
Not: Cocuk ihtimaliniz hic yoksa ve esiniz bu hareketkeri surdurcekse zaten o evlilik yurumeyecektir.

Bizim de olmuyor napalim yani, bu işler kader kısmet sırası yok ki,yaşın da daha genç biz ölek o zaman, bakiyormusunuz çaresine, tedaviyle olur insaallah

Doğru anladiysam eşinin problemi var cocugunuz yok.kiz kardeşin 4 aylik evli ve hamile. .esin tavirli..
Kizma ona çünkü o kendisini suçluyor arkadaşın dediği gibi çözüm yoksa evlatlık icin arastirma yapsaniz?

Reactions: zrr
konu sahibi, 4 aylık evli olan kardeşiniz değil mi? Siz kaç yıllık evlisiniz?

4 aylık evli olan kızkardeşi kendisi değil
Bende kendisi 4 aylık evliyim anladım ilk önce

Siz ne zamandır evlisiniz
Üzülmeyin vardır zamanı
Daha iki sene ama eşimin sperm sayısı düşük işte morfoloji falan tüp bebek yaptık tutmadı ben inançlıyım rabbim veriyorsa vardır bi bildiğim diyorum ona anlamıyor sanki küçük çocuk bnde bunaldım her seyi tek basına yaşıyor gibi hareket ediyor

Siz ne kadarlık evlisiniz

edit: Tamam yazmışsınız

Esiniz bu durumdan kendini suçladığı ixin kompleks yapıyordur. Biraz anlayisli olup zamana yayın camim Allah tez zaman da nasip etsin size de inşallah.

Kardeşiymiş 4 aylık evli olan, bende başta öyle sandım. Pardon yanlış alıntı yaptım:)
EVET kardeşim benim 2 sene oldu daha oda yeni gerçi eşiminde benimdw ikinci evliliğimiz ama olsun vakit var ben eşime kızıyorum sabretmiyor İsyan ediyor

Esiniz bu durumdan kendini suçladığı ixin kompleks yapıyordur. Biraz anlayisli olup zamana yayın camim Allah tez zaman da nasip etsin size de inşallah.
Amin inşallah. .Tüp bebekten sonra bnde çöktü artık iğneden korkan bir insan olarak dünyanın iğnesini vuruldum..bnde acı çektim sanki her şeyi tek başına yaşıyor. .anlamıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…