Ben asla ümidimi kesme Allah ol derse olur ben eşimin tavırlarına Üzgünüm..Asla çocuğu olmaz yada tedavi olmadan olmaz denilen insanlar tanıdım. Biri ilk geceden ikiz bebeğe hamile kaldı. Diğerinin yıllar sonra peşpeşe 3 çocuğu oldu. Hiçbir sorun yok denilen kişinin hala çocuğu yok. O yüzden bu kadar ümitsiz olmayın. Herşeyin bir Vakti vardır.
Rabbim Her şeyin hayırlısını versin ailemde sürekli sabah beri yazıyorlar işte allah sanada versin falan..t3k verdiğim cevap Hayırlısıysa versin..Allah ol derse zaten olur ..Rabbimin hazinesi büyük. .Hamd olsunHayirsiz omur yiyen bir evlattansa insanin esiyle basbasa omur evladir
Allah razı olsun. .Ümitsizliğe kapılmayın. Beklemek sabretmek umudu korumak çok zordur tahmin edebiliyorum ama eşinizle birbirinize destek olmanız lazım. En büyük kaynağınız aranızdaki iletişimin kuvveti bunun bilincinde olun.
Hayatınızı bebek çalışmaları odaklı yaşamayın, stres ve çok düşünmek en büyük engel. Pozitif olun tedavinizi olurken zamana bırakın bir yandan da.
Başka insanlarla kendinizi karşılaştırmayın sizin durumunuz çok daha farklı. Ama eninde sonunda hamile kalacaksınız ve bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Ben eminim buna kimleri okuyoruz bu forumda hepsi en sonunda güzel haberlerle geliyor.
İyi dileklerim sizinle. :)
selamün aleyküm. .hayırlı sabahlar kardeşim şöyle diyeyim sana en yakın arkadaşım Gerdek gecesi hamile kaldı kocası aldattı çocuguyla ortada kaldı..teyzem 10 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı..Tüp bebek yaptırdım o tedaviler arasında bi kadınla karşılaştım kızını getirmiş hastaneye bana neyin var dedi tüp bebek yaptırıyor dedim sizin dedim kızım çocugunu aldırmak dedi..Ben hepsini görüyorum biliyorum fakat eşimin bana bu şekilde suçsuzken bir şey yapmadan sürekli üzmesi Agır geliyor..hayat o kadar tuhaf ki...
sizden önce bir konu okudum. .
konu sahibi asla bebek istemiyorum hatta asla olmaması için allaha yalvariyorum yazmış...
sizde evlat diye uzuluyorsunuz bizim gibi. ..
bizde aylardır deniyoruz allah henüz nasip etmedi demekki muhakkak herseyde bir hayır vardır.. bekliyoruz emir büyük yerden. . veren allah alan allah. ..
Gerdek gecesi hamile kalan insanlar tanıyorum ve 10 yıl sonra bebeklerine sonunda kavuşmuş insanlar tanıyorum. .
ben hep derimki dört dörtlük hayat yoktur herkesin sınavı farklıdır...
Allah gücünüzün yetemeyecegi sıkıntı vermesin inşallah. ..
Elbet bizim bebeklerimiz de gelecek allah büyük. .. sadece sabır. .. bende hamile haberi aldık ca içim acıyor du.. zamanla insan her şeye alisiyor. . belki bize hiç ummadik bir anda süpriz yapar. ..
yarının sahibi allah... Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.. sağlıklı hayırlı bir bebek. ..
selamün aleyküm. .hayırlı sabahlar kardeşim şöyle diyeyim sana en yakın arkadaşım Gerdek gecesi hamile kaldı kocası aldattı çocuguyla ortada kaldı..teyzem 10 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı..Tüp bebek yaptırdım o tedaviler arasında bi kadınla karşılaştım kızını getirmiş hastaneye bana neyin var dedi tüp bebek yaptırıyor dedim sizin dedim kızım çocugunu aldırmak dedi..Ben hepsini görüyorum biliyorum fakat eşimin bana bu şekilde suçsuzken bir şey yapmadan sürekli üzmesi Agır geliyor..
BU ay bnde doktora gittim işte dedi doktorum şimdi git ilişkiye girin hamile kalırsın yumurtalıklarım olgunduz 1 hafta gün aşırı dedi tamam dedim biz ancak 3 kere ilişkiye girdik çünkü eşim o kadar istekli değil mübarek adam bak 7 gün geçti sesi çıkmıyor bnde seslemiyorum ona bakayım ne olacak. .şu sonuçlar Gelsin de ben gitmiyorum doktoruna en son bnde gideceğim bakayım ne olacak sonu giderken doktora bi istemiyor sanki bir şey yapıyorum ona ..hani öylr konuşmaları var ki bazen dersin bu kadın ona neler çektiriyor yazık..Allah herkesè yardım etsin banada inşallahesinizi de anlıyorum suçluluk duygusu var.
Ama allah ol demedikce bizim istememiz boşa. ..
kun fe yekun ol der ve olur inşallah. .
bizimde hep ruyalarimizi süslüyor hatta bu ay adetim geldiğinde eşim de bende agladik... bizim elimizde olan bir şey değil...
ovulasyon testi aldık öyle denedik gününde tutsun diye. ..
Bu ay çok ümitlenmis tik nasip değilmiş demekki. . zamanı gelmemiş daha. ..
eşim daha sakin ama ben bi ara çarşıda bebek kıyafeti gordummu milletin içinde bile agliyordum. .. şimdi daha sakinim... vardır bundada bir hayır. ..
Medicalpark bahçelievler de nasip buymuş şuanda başka yerde tahlilleri adını bilemedim şimdi yurt dışına yollandı sonuç bkliyoruz 3 ay sonra dediydi doktor 2 at kaldı işte hayırlısıTamam sımdı anladım sonrakı mesajlardan yurt dısına gıden testler gen harıtasımı?
medıcal park demıssınız hangı medıcal park'ta tedavı oldunuz bılmıyorum ama ıstanbuldasınız bılmelısınızkı burada 2 merkez var cok ıyı bırı bahcecı dıgerı memorıal hastanesınde neden buraları denemedınız ya da denemıyorsunuz
Ustelık yıne fıyat olarak yuksek bır yere gıtmıssınız bundan seneler once orada 3 gun acıl dogum katında erken dogum rıskıyle yattım cıkan fatura 1300 tl ıdıMedicalpark bahçelievler de nasip buymuş şuanda başka yerde tahlilleri adını bilemedim şimdi yurt dışına yollandı sonuç bkliyoruz 3 ay sonra dediydi doktor 2 at kaldı işte hayırlısı
çok üzülüyor demekki sabredin belki o durumdan dolayı üstünde daha baskı vardır kendini suçlu hissedip sana sarıyordur. amannn herkesin çocuğu mu oluyor sıkma canını biz bize yeteriz verirsede vermezsede vardır bir hayır de. keçi boynuzu özü yesin eşin her gün kalitesini artırır en azından faydasını gören çokDaha iki sene ama eşimin sperm sayısı düşük işte morfoloji falan tüp bebek yaptık tutmadı ben inançlıyım rabbim veriyorsa vardır bi bildiğim diyorum ona anlamıyor sanki küçük çocuk bnde bunaldım her seyi tek basına yaşıyor gibi hareket ediyor
mrb cnm. Bende 5bucuk yıllık ewliyim... benimde esimin sperlerde kalite ve sayida düşükluk vardi. önce iki aşılama olmadi, iki tüp bebek oda olmadı, ve ben tedavilere ara verdim. 8 ay geçti biz tekrardan tüp bebek yaptiralim diye konuşurken o sırada normal hamile kaldım. ve suan Allahım a bincelerce şükür olsun 4bucuk aylık hamileyimDaha iki sene sperm sayısı düşük işte morfoloji falan tüp bebek yaptık tutmadı ben inançlıyım rabbim veriyorsa vardır bi bildiğim diyorum ona anlamıyor sanki küçük çocuk bnde bunaldım her seyi tek basına yaşıyor gibi hareket ediyor
mrb. Bende bahcecide yaptirdm tup bebek benim tutmamisti cok şaşırmışlardi. Çünkü bizim kötü derecede sorunumuz yoktu yani esimin cok cok düşük degildi Sperm sayi ve kalitesi. Ama gerçekten çok iyi biryer.Benim de eşimdeki morfoloji sıkıntısı nedeniyle tüp bebeğe yöneldim. İlk denemede tuttu.
Morfoloji sıkıntısı var ise; özel bir cihazla spermleri binlerce kat büyütüp en sıkıntısız olanı seçiyolar, dolayısı ile sperm kalitesinin düşüklüğü sorunu ortadan kalkıyor ve bu teknoloji her tüp bebek merkezinde yok. Ben Bahçeci'de yaptırdım, ilk denemede tuttu. Mustafa Bahçeci, Erbil Yağmur veya Güvenç bey, tavsiye ettiğim doktorlar, hepsi birbirinden şahane.
bu arada sürekli mesajlar geliyor bana, şu günlerde ücretsiz muayene kampanyası başlattılar, vakit kaybetmeden gidin görüşün.
mrb. Bende bahcecide yaptirdm tup bebek benim tutmamisti cok şaşırmışlardi. Çünkü bizim kötü derecede sorunumuz yoktu yani esimin cok cok düşük degildi Sperm sayi ve kalitesi. Ama gerçekten çok iyi biryer.
Aminn Tsk ederim.doğal yollardan hamileymişsiniz, gözünüz aydın, Allah kucağınızda görmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?