Bebeğim olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esiniz bu durumdan kendini suçladığı ixin kompleks yapıyordur. Biraz anlayisli olup zamana yayın camim Allah tez zaman da nasip etsin size de inşallah.
onu anlıyorum ama o beni hiç düşünmüyor buna çok üzülüyorum. .

4 aylık evli olan kız kardeşim ben 2 yıllık evliyim

Neyi var eşinizin?

Sıkıntı eşinizden kaynaklandığı için kendini suçlu hissediyor ve bastırmak için de size surat asıyodur. Birbirinizle konuşun, içinize atmayın. Sorun tek kişide de olsa bu iki kişiyi de ilgilendiren özel bir durum...

İnancınız, ümit kesmeyişiniz sizi vuslata erdirecektir, sabredin inşallah..
Allah dilerse olur, tek bir sperm yeter..
Tedavilerinizde kolaylıklar dilerim, hayırlı evlatlarınız olsun tez vakitte

Zaten zor bi surec ve esin daha da zorlaştırıyor durumu.oncelikle durumu kabullenmeli tedaviye devam etmelisiniz tabi moralinizi yulsek tutarak..
Bizimde 2 sene bitti ama esimde bende hayırlısı deyip Rabbimize sıgınıyoruz herseyin vakti zamanı var..
Esimde varikosel vardı 8 ay once ameliyat oldu degerleri duzeldi ama hala olmuyor..
Ama biliyorumki Rabbim sabrımızın karsılıgını en guzel sekilde mukafatlandıracaktır.
Bize düşen Sabır ve duayla beklemek..

Bırakın canlıyı sıfır spermle bile testislerden sperm bularak çocuk yapıyorlar.Canlı sperm olduktan sonra hertürlü olur ama bunlar meşakkatli işler.Kiminin ilkinde tutuyor kiminin onuncuda üzüldüğünüze birbirinizi kırdığınıza değmez.Taktıkça olmaz.Etrafımızda bir sürü hikaye var tedaviyi bırakıp hamile kalan.Çünkü artık takmıyor nasıl olsa olmuyor diye.Takmayın zamanı var hayırlısı ne zamansa o zaman olacak diye kendinizi telkin edin.O çocuğu olmamalar eskidenmiş şimdi o kadar az ki çare bulunmayan.Benim arkadaşımın 13 sene sonra oldu.Olacak sizinde inşallah

Cnm 9 yıl olmayan 6 yıl olmayan tanıdıklarımın oldu.ankarada kaan aydos erkekte sperm dna hasarına baktırın. Arastır kesnlikle

Asla çocuğu olmaz yada tedavi olmadan olmaz denilen insanlar tanıdım. Biri ilk geceden ikiz bebeğe hamile kaldı. Diğerinin yıllar sonra peşpeşe 3 çocuğu oldu. Hiçbir sorun yok denilen kişinin hala çocuğu yok. O yüzden bu kadar ümitsiz olmayın. Herşeyin bir Vakti vardır.

Ümitsizliğe kapılmayın. Beklemek sabretmek umudu korumak çok zordur tahmin edebiliyorum ama eşinizle birbirinize destek olmanız lazım. En büyük kaynağınız aranızdaki iletişimin kuvveti bunun bilincinde olun.
Hayatınızı bebek çalışmaları odaklı yaşamayın, stres ve çok düşünmek en büyük engel. Pozitif olun tedavinizi olurken zamana bırakın bir yandan da.
Başka insanlarla kendinizi karşılaştırmayın sizin durumunuz çok daha farklı. Ama eninde sonunda hamile kalacaksınız ve bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Ben eminim buna kimleri okuyoruz bu forumda hepsi en sonunda güzel haberlerle geliyor.
İyi dileklerim sizinle. :)

Esinizi cok iyi anliyorum kendini sucluyor eksikmis gibi hissediyor onu karsina alip konus cnm bebek olmasada onu cok sevdigini anlat hayata olan umudunu yitirmesini engelle. Insallah en kisa zamanda isteginiz gerceklesir.

E eşinde sorun sana neden kötü kötü bakıyor tam tersi olucağına bu erkeklerde bi garip sorun sende olsaydı neler yapardı kim bilir. İnşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur

Bizde 2 yıllık evliyiz esim 3ay önce çift taraflı varikoselden dolayı ameliyat oldu bende de pko var çevremizde evlenenlerin nerdeyse hepsinin bebeği oldu eşimin psikolojisi bozuldu bundan benimde aynı şekilde neden diye isyan ettim elimese yansıttım istemeyerek.. Sonra baktım çocuk olunca da birşey değişmiyormuş olacaksa tedavi falan bahane bu sayede namaza başladım duamı ettim kendimle eşimle daha fazla ilgilenmeye başladım başka uğraşlar buldum aklımdan gitti şuançünkü biliyorum ki vaktinden önce Çiçek açmaz eşine destek ol sende.kendini eksik hissediyor büyük ihtimalle zaten daha 2 yıl olmuş Allah herkesin gönlüne göre versin hayırsız olacaksa da hiç olmasın zaten

Senin işin iki taraftan da zor arkadaşım ama Rabbim büyük bizimde 6 yıl olmadı sonra tüp bebek yaptık Elhamdülillah oldu
Bazen erkekleri anlamak zor oluyo çocuk gibi oluyolar biz kadınları Allah cc sabırlı anaç yaratmış bende zor günler geçirdim ama Rabbime sığındım oda zamanı gelince ol dedi oldu ayrıca tedavi için memorial hastanesini öneririm orda ne zor vakalar çözülüyo bence bi gidin Allah yardimcin olsun canım

O kadar Allaha Şükür eden bir insanım ki aslında diyorum ki eşime sorun ha sen de ha bnde biz seninle biriz iki kişi değil birlikteyiz etrafımdaki ler sorduğunda karım da sıkıntı de diyorum ona rahat ol ben senden acizlenmiyorum diye .ama boş söylüyorum sanki bak bütün gece döndü arkasını uyudu ..ben uykusuz kaldım sabah kalktı hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor sarıldı bana gitti..ben eşimi seviyorum. .her şerde bi Hayır vardır ben biliyorum. .Bunda da var bi Hayır nasip bakalım..cevap verdiniz sağolun Allah razı olsun. .

Şuanda büyük bir tedavi içerisinde yurt dışına tahlil yolladı sonuç bekliyoruz bakalım hayırlı cevap olur inşallah ..

Allah razı olsun. .medicalpark da yaptırdım bnde istanbulda..hem maddi hem manevi çöktü artIk. Allah verecek kolaylığını bakayım nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…