Bebeğim olsa........

bence çok korumacı olursunuz...ben çok pimpirikli ve endişeli biriyim...bebeğim olduğunda bu kat kat arttı..ona biri zarar verecekmi..büyüdüğünde üzülürmü. ben o büyümeden ölürsem gibi çok vesvese kurdum kuruyorumda...
bu soruyu sormanız siizn hassasiyetinizden kaynaklanıyor...ne cani insanlar anne oluyor olduğunu sanıyor...hepimizin takıntıları var... bebek dünyanın en güzel şeyi.. zorluğuna rağmen insanlar kaç defa çocuk sahibi oluyor...bebek yeni hayatı sizinle öğrendiğinde sizde sakinleşirsiniz belki...inşallah sağlıklı sıhhatli bir yavrunuz olur...bütün skıntılardan uzak büyütürsünüz....önce buna kendinize inanmanız lazım...hep böyle gidecek değil ya...ertelemenizde de vardır bir hayır... demekki zamanı gelmiş ve Allah aklınıza düşürmüş...olumlu düşünün olumlu olsun...söylemesi kadar kolay olsun inşallah...

ah ahh aynen kafamda neler donuyor bıl bılsen. bu soruların sonu yokkı :) zarardan kastım onu mutlu edememekti. maddı yonden hazırım, sadece manevi yönümü oturtmaya calısıyorum. hayırlısı olsun teşekkürler desteğiniz için.

gerçekleri söylüyorum
bence siz gercekten hazır olmazsanız buraya yazmazsınız
korkacak birşey yok ki...
çocuk anneye ilaçtır ruha şifadır

madden ve bedenen hazırım, sağlıklıyım. ruhumu hazırlıyorum :) ee şifayı da yazmıssınız zaten :)

şuan huzurluyum demişsiniz..çocuk daha iyi gelecektir bence size..

arkadaslar, eşim geldi ben çıkıyorum, yıne gelicem. herkese teşekkürler.

tam bir anne gibi konuştunuz işte...her anne takıntılıdır... takmayınca olmuyor.. okadarda boş verilmezki zaten... bence hazırsınız anne olmaya... Allah nasip eder inşallah...

Hic belli olmaz canim.Kimi normal hayatinda sikir sikir olan insan dogumdan sonra kendini birakiyor depresyona giriyor. Kimisi dahada gucleniyor. Zaten cocuga esinle beraber bakicaksin ve buyuteceksin. Ikiniz birlik olursaniz herseyin ustesinden gelirsiniz. Hic korkma allah buyuk gucunude verir sabrinida. Hersey gonlune gore olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…