Bebegim ölümle savaşıyor

Size aynı şeyleri yaşayan biri gerek.
Biz ne desek boş
Çok zor, çok üzücü.
Allah'ım inşallah iki evladınızi da sağlıkla bağışlasın
Evet aynı süreçlerden geçen insanlara ulaşabilmek çok iyi oluyor benin için.Cok şey öğreniyorum malesef aynı acılardan ders çıkarmasak keşke ama..Neler yapılabileceği noktasında konuştuğum insanlardan çok bilgi ve moral aldım

Yaşadığınız şehir büyük şehir mi belki başka uzman profesörler gorse farklı bir yorum duysanız ? Eminim araştırmışsınızdir ama belki uzman bir doktor tavsiyesi veren olur forumda.
Merhaba.Sayilir..Antalya ya 120 km uzaklıkta ilçedeyiz.Aslinda pek çok kişiye ulaştık mr ve video gösterdik ama hepsi beyni yok olmuş annesi diyor.Yasayabilirse beyinde belki bazı bölgeler gelişir zamanla belki birşeyler değişir diyorlar.Belki destekli oturur belki elini oynatır gibi...Ama bilinç asla olmaz dedi konuştuğumuz dr lar. Yatalak olacak yorumların en iyileri bunlar

39+5 ti.Hayir hayatına sağlıklı şekilde devam etme ihtimali yok cok aci ki..Beyin hasarina bagli Sereblal palsi ve epilepsi hastası şimdiden

Pircici merhaba,oğluna kavuşmuşsun sağlıkla çok sevindim.Beni tanıdın değil mi
Allah razı olsun canım. H honey bunch söyledi. Yoksa sen olduğunu bilemezdim. Bugün öğrendim acının aynısını hissedemeyebilirim belki ama inan çok üzüldüm. Neden olmuş nasıl olmuş takdiri ilahi. Şu an yoğun bakımda mi? Off valla içim yanıyor her gün dua edeceğim. Annemle de paylaşacağım. O da tanıdıklarını iletsin. Dualarda buluşalım. Rabbim sesimizi duysun insallah

Evet ben de takip ediyorum benzer durumlu cihazlı çocuklarımız ve annelerini.Dediginiz profile de bakacağım.Hepsi melek hepsi güzeller güzeli yavrular. Eve çıkabilen yavrucuklarin bir ayakları hep hastanede ama aileleri hayat dolu,Savaşıyorlar

Evet canım.17 eylül de gece doğum sancim başladı.Plesanta doğumdan sonra ayrılacağına önce ayrılmış.Bebege oksijeni sağlayan organ olduğu için karnımda boğulmuş.Herşey 2 saatte oldu bitti.Sebebi yok.Hipertansiyon hastaları ve aşırı sigara uyuşturucu kullanımında daha çok görülüyormuş.Sigarayi bırakmıştım.Bildigim bir hastalığım yok.1/200 oranında olan bir komplikasyon.O da beni buldu.Yogun bakımda doğduğundan beri.Allah senden de razı olsun

Kıyamam.
Daha minicik.
Allah yardım etsin.

Şuan ne yazacağımı bilemedim canım bende 8 Kasım da 35+1 de eş ayrılması nedeniyle acil sezeryanla doğum yaptım. 15 günlük yoğun bakım sürecini atlatıp sağlıcakla kavuştuk. Darısı size olsun inşallah
Antalya da eminim çok iyi doktorlara gitmissindir ama İstanbul Ankara'da falanda sorup sorustursan tıp çok ilerledi belki oralarda bir çare bulursun meleğine

ShinSeGi sizi de hatırlıyorum eylül annelerindeydim ateşböceği idim bebisiniz nasıl,nasılsınız
Evet hatırlıyorum hamile olduğun dönemden. Ben yeni duydum yaşadıklarını gerçekten çok zor, sabır mı dilesem ne desem bilemedim. Ne desem teselli etmez. Bizim de doğum anına kadar hep riskli gitti 37.haftada zorunlu sezeryan oldum o yüzden, bebeğim iyi çok şükür. İnşallah senin bebeğin de daha iyi olur canım

39+5 ti.Hayir hayatına sağlıklı şekilde devam etme ihtimali yok cok aci ki..Beyin hasarina bagli Sereblal palsi ve epilepsi hastası şimdiden

Zamanlama da normalmiş ya kıyamam..

İnsana direk böyle düşündürüyor ama dil varmıyor söylemeye.
Ama bu şekilde arafta olacaksa Allahın cennetine alması daha iyi diye düşünüyor insan..
Allah bir an önce hayırlısını versin..

Eski konunuzu biliyorum, özelden de konuşmuştuk. Aklımdan çıkmıyor. Ara ara girip bakıyordum yeni birşey yazdınız mı diye.
Ne diyebileceğimi bilemiyorum maalesef. Dünyanın en büyük acısı olmalı sanırım. Acınızı dindirecek herhangi bir kelime yok. Sabır diliyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…