- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi ogluma ne olacak
-
Evet aynı süreçlerden geçen insanlara ulaşabilmek çok iyi oluyor benin için.Cok şey öğreniyorum malesef aynı acılardan ders çıkarmasak keşke ama..Neler yapılabileceği noktasında konuştuğum insanlardan çok bilgi ve moral aldımSize aynı şeyleri yaşayan biri gerek.
Biz ne desek boş
Çok zor, çok üzücü.
Allah'ım inşallah iki evladınızi da sağlıkla bağışlasın
Merhaba.Sayilir..Antalya ya 120 km uzaklıkta ilçedeyiz.Aslinda pek çok kişiye ulaştık mr ve video gösterdik ama hepsi beyni yok olmuş annesi diyor.Yasayabilirse beyinde belki bazı bölgeler gelişir zamanla belki birşeyler değişir diyorlar.Belki destekli oturur belki elini oynatır gibi...Ama bilinç asla olmaz dedi konuştuğumuz dr lar. Yatalak olacak yorumların en iyileri bunlarYaşadığınız şehir büyük şehir mi belki başka uzman profesörler gorse farklı bir yorum duysanız ? Eminim araştırmışsınızdir ama belki uzman bir doktor tavsiyesi veren olur forumda.
Allah im bu sınavdan tez vakitte kurtarsın seni. Sifa versin yavruna.
39+5 ti.Hayir hayatına sağlıklı şekilde devam etme ihtimali yok cok aci ki..Beyin hasarina bagli Sereblal palsi ve epilepsi hastası şimdidenÇok kötü oldum. Allah yardımcınız olsun. Güç kuvvet versin hepinize..
Bebeğinize şifa versin. Bu aşamadan sonra hayata sağlıklı bir şekilde devam edebilir mi benim bilgim yok. Allah yardımcısı olsun. Hakkında hayırlısını nasip etsin bir an önce yavrunuzun..
Kaç haftalıktı doğumda?
Allah razı olsun canım. H honey bunch söyledi. Yoksa sen olduğunu bilemezdim. Bugün öğrendim
Evet ben de takip ediyorum benzer durumlu cihazlı çocuklarımız ve annelerini.Dediginiz profile de bakacağım.Hepsi melek hepsi güzeller güzeli yavrular. Eve çıkabilen yavrucuklarin bir ayakları hep hastanede ama aileleri hayat dolu,SavaşıyorlarInstagramda takip ettigim bir kadin var. Ozgefehan adi. Ayni anlattiginiz gibi bir oglu var. Ohtahara sendromlu oglu. Yuzde 98 engelli. Beslenme tupu ve oksijen tupu ile yasiyor. Ama o kadar guzeller ki. Ve o kadar sevgi dolular ki. Belki size umut olurlar. Bir iletisime gecin isterseniz.
Çok teşekkür ederim.Elden birşey gelmiyor keşke olsa ömrümü onlara versemRabbim tez vakitte yavrunuza şifa versin. Size de güç ve sabır versin. Keşke elimden bir şey gelse de yardımcı olabilsem.
Evet canım.17 eylül de gece doğum sancim başladı.Plesanta doğumdan sonra ayrılacağına önce ayrılmış.Bebege oksijeni sağlayan organ olduğu için karnımda boğulmuş.Herşey 2 saatte oldu bitti.Sebebi yok.Hipertansiyon hastaları ve aşırı sigara uyuşturucu kullanımında daha çok görülüyormuş.Sigarayi bırakmıştım.Bildigim bir hastalığım yok.1/200 oranında olan bir komplikasyon.O da beni buldu.Yogun bakımda doğduğundan beri.Allah senden de razı olsunAllah razı olsun canım. H honey bunch söyledi. Yoksa sen olduğunu bilemezdim. Bugün öğrendimacının aynısını hissedemeyebilirim belki ama inan çok üzüldüm. Neden olmuş nasıl olmuş takdiri ilahi. Şu an yoğun bakımda mi? Off valla içim yanıyor her gün dua edeceğim. Annemle de paylaşacağım. O da tanıdıklarını iletsin. Dualarda buluşalım. Rabbim sesimizi duysun insallah
Kıyamam.Merhaba doğar doğmaz hipotermiye girdi.72 saat vücut ve baş soğutma yapıldı.Girmeseydi büyük ihtimal o zaman kaybederdik apgar skoru 10.dk da 3 tü.Ama beyindeki hasar oranını azaltmadı.Ya da azalttiysa da bu kadar oldu...Beyin hücrelerinin tamamına yakını ölmüş.Beyni hucreler gidince küçüldü yerine su ve dokular geldi
İnşallah bir mucize gerçekleşir umduğunuzdan çok daha iyiye gider sağlığıdua ediyorum sizin için
Şuan ne yazacağımı bilemedim canım bende 8 Kasım da 35+1 de eş ayrılması nedeniyle acil sezeryanla doğum yaptım. 15 günlük yoğun bakım sürecini atlatıp sağlıcakla kavuştuk. Darısı size olsun inşallahHerkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim boş çıktım.Bebegim ileri düzeyde oksijensiz kalmıştı ve ölü doğmuştu.Mudahale ile hayata döndürüldü ama 1 ay komada kaldı.Koma halinden biraz çıktı ama durumu hala çok kötü.Komadan bir önceki evrede.Sadece gözlerini açıyor ama kırpmıyor.Hipoksik iskemik enselofapati.3.evre.Beyni ve vücudu felç malesef..Yasayabilirse ağır şekilde sekelli olacak.Su anda hiç kıpırdamıyor emme yutma yok dış dünya ile hicbir bağı yok.Refleksleri yok.Surekli nöbet geçiriyor.Şok evresini atlattım ama kabullenmek hala öyle zor ki...3.5 yasinda bir oglum daha var..O gece cok kotu seyler yaşadığımız icin onu da oyun teraspistine goturuyorum.Kendim de gidiyorum ama psikologum bile ne diyecegini bilemiyor...Her hafta Can im bebegim ayri sorunlarla mucadele ediyor.Hayata tutunmaya calisiyor.Benimle ayni durumu yaşayanlar oldu mu?Desteğinize ihtiyacım var..Gerçekten bir annenin yaşayabileceği en kötü durumlardan biri bu
Evet hatırlıyorum hamile olduğun dönemden. Ben yeni duydum yaşadıklarını gerçekten çok zor, sabır mı dilesem ne desem bilemedim. Ne desem teselli etmez. Bizim de doğum anına kadar hep riskli gitti 37.haftada zorunlu sezeryan oldum o yüzden, bebeğim iyi çok şükür. İnşallah senin bebeğin de daha iyi olur canım
39+5 ti.Hayir hayatına sağlıklı şekilde devam etme ihtimali yok cok aci ki..Beyin hasarina bagli Sereblal palsi ve epilepsi hastası şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?