Bebegim ölümle savaşıyor

Çevremdeki herkes,eşim dahil böyle düşünüyor zaten..Dilimiz varmıyor ama insan kıyamıyor da..Ben de çoğu zaman Allah im al artık cennetine çektirme madem kader buydu dedim..Pek çok sorunla boğuşuyor.Doktorlar hayatının ilk yılında %80 ölüm oranı Can gibi bebeklerde diyorlar.Ama o %20 ihtimale tutunan bebekler de görüyorum face de instegram da.Tabi ki durumları kötü.Hemen hemen hepsi konuşamıyor yatalak cogunun gözü bile görmüyor...bilinç zaten yok.Cocuklar ve aileleri acı çekiyor ama mücadeleyi de bırakmıyorlar.Onlardan güç alıyorum açıkçası.Yoksa evde bebeğinizin yatalak olması çekilir acı değil..Insanoğlu her durumu kabulleniyor el mahkum...Kokusu yeter tenine dokunmak yeter diyorsun ama bir taraftan da ee sonu ne olacak yine ölüm diyorsun...Bu çocuklar uzun süre yaşayamıyor.Ya enfeksiyondan ya yutma olmadığı için boğularak vs vs binlerce sebep yüzünden hayatlarını zaten 10 yaşına gelemeden kaybediyorlar.Benim de kafam karışık.Akisina bıraktım

Allah hepiniz için hayırlısı ne ise onu versin demek istiyorum. Yavrucuk iyileşme umudu varsa acil şifalar versin. Ama böyle de uzun süre kalmasın size ailenize bebeğe yazık. Yaşasa da bilinci olmayacak demişsiniz. Aslında o yaşamak olmayacak onun için bile. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Allah yardimcin olsun cok uzgunum..tez zamanda sifa bulsun insallah
E Elwing6 Aynı zaman diliminde genetik test yaptırmıştık.Bebeklerimiz down sendromlu değil genetik hastalıkları yok diye sevinmiştik hatırlarsın konuşmalarımızı...Nerden nereye.Sapasaglamdi kuzucugum annesinin karnında..Genetik test yaptırma zorunluluğum olmadığı halde aklımda ufak ta olsa soru işareti kalmasın diye yaptırmıştım sadece yasim 36 diye..Bambaska bir yerden vurdu keşke down sendromlu olsaydı da böyle olmasaydı

Allahım şifa versin inşallah melek kuzuna. Çok çok çok zor çok mücadeleci,güçlü bir yavru.Insallah tez zamanda şifa bulur kavuşur ailesine.
A azizan Ssvd grubunda konuşmuştuk.Hatta linkini ben verdim size demiştiniz.Simdi mesajlara baktım..Konusmamizi hatirladim.Keşke o günlere geri dönebilsem..Plesantam 37.haftada da ayrilabilirdi ama işte...39+5 te olduğu için keşke beklemeseydim diyorum ama nerden bileceğiz böyle olacağını..Siz ssvd yaptınız mi bebisinizi öpün koklayın benim için

Okudugumdan beri kendimde degilim profiline girdim tek tek msjlarini okudum ve cokcok uzgunum..sana diyebilecgim tek sey kendini suclama..bazen olacaklarin onune gecemiyoruz.ben ozel cocuklarla calisirken karar vermistim sezeryan doguma..37+8 de beklemeden aldi doktor.risk yoktu hicbir sey yoktu ama hep korktum rabbim kimselere vermesin.. o aileleri ve aldiklari sorumluluklari yakinen biliyorum arkadaslarinda dedigi gibi aci crkmesindense soylemek cok zor ama cennete kavusmasi daha hayirlisi belkide..rabbim bilir.bizler ne yasayacagiz bilemiyoruz..dualarim sizinle

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah isterseniz başka konu açın 500 yasin başlayıp okuyalım Rabbimin mucizeleri çok fazla belki okuduğumuz yasinler hürmetine hemen iyileşiverir kuzucuk

Sağ ol canım.Ilk günler çok girdim kk da benim yaşadıklarımı yasayan insanları çok aradım.Ama çok az kişiyle konuşabildim.Insan aynı şeyleri yaşamış bir kişiyle bile konuşsa çok faydası oluyor.Eylul annelerine de girip durumu paylaşmadım hepiniz yeni doğum yapmışsınız herkes mutlu coşkulu keyfinizi kaçırmak istemezdim.Cok acı günler geçirdik geçirmeye de devam ediyoruz.Ilk gün sütlerim aktı gitti ben bir hastanede bebegim başka hastanede..4.gün gidebildim yanına..Annesi bir daha ememeyecek dediler istersen sütünü sağabilirsin sonda ile mama değil süt veririz dediler.Gunlerce sağdım..Sonra kesildi gitti zaten..Mamaya bile ne kadar karşıydım..Herşey o kadar acı ve farklıydı ki...O günlere ait tek bir kare fotoğrafım bile yok.Odasini topladık eşyalarını kaldırdık..Yeni kıyafetler almam demistim abisinin kıyafetlerini giysin.Yepyeni giysiler almıştım son günlerde.Hicbiri kısmet olmadı.3.5 aydır çırılçıplak yatıyor güneş yüzü görmeden...Yoğun bakımdan bebekler gelip geçiyor..Adi bile nasip olmadı yavruma..Deniz olacaktı hayata tekrar döndü diye Can koyduk..Herşey öyle zor ki...Geceleri uyuyamıyorum.Hamilelik fotoğraflarıma bakamıyorum.Can a bile bakamıyorum bazen gözlerimi kaçırıyorum..Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Rabbimden iyisini bilen yok hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah sabır versin....

Acilarda paylastikca azalir hafifler..emin ol hepimiz yaninizdayiz duaciniz rabbim tez zamanda sifa versin.ne desel ne yazsak hafifletmez acini belki ama paylastikca iyi gelecektir..soyleyecek soz bulamiyorum ama acini en derinimde hissediyor ve anliyorum.Allah sabrinin mukafatini versin insallah..

Kaç yaşındalar Oksijensiz kalan bebek yatalak mi birşeyler yapabiliyor mu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…