Bebeğim olur mu ?

kezban03

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
10
0
16
Afyon
arkadaşlar mrb 2 yıla yakın evliyim bende bi bebek sahibi olmak istiyorum. Allah nasip ederse tabi ama şimdiye kadar hep korundum nasıl bi yol izlemem gerek çevredeki arkadaşlar hemen olmaz 6 ay 1 sene denemen gerek faaln diyorlar ve korkularım çok fazla hamile kalırsam nasıl doğurcam acaba yapmasammı v.s gibi korkular yardımcı olursanız sevinirim...

bende senin gibiyim aslında bi tarafım yater al yavrunu diyo bi tarafda nasıl doğuracam offff çok çaresizim ya nasıl cesaretlenecem bebegim olsun istiyorum

bı kere 6 ay snra olr 1 sene snra olr dyenlere bakma allah ne zaman nasp ederse ozaman olr bı bakmssn korunmayı bırakr bırakmaz olms bı bakmssn sure bıraz uzamıs ama bana sorarsan bu korkuları hc dusunme bebek sahıbı olmak harıka bır duygu oyuzden endıselerını bı kenara bırak calsmalara basla derım

arkadaşlar mrb 2 yıla yakın evliyim bende bi bebek sahibi olmak istiyorum. Allah nasip ederse tabi ama şimdiye kadar hep korundum nasıl bi yol izlemem gerek çevredeki arkadaşlar hemen olmaz 6 ay 1 sene denemen gerek faaln diyorlar ve korkularım çok fazla hamile kalırsam nasıl doğurcam acaba yapmasammı v.s gibi korkular yardımcı olursanız sevinirim...

şimdiden hayırlı olsun diyim ozaman kararını verdiğin zaman mutlaka bi dr a görün ve bebek istediğinden bahset , hamile kalmadan önce kullanılması gereken vitamin tarzı şeyler var , hamilelik öncesi başladığın zaman bebeğinin gelişimine çok çok faydası oluyo.... dr a gitmesen bile mutlaka eczaneden bi folik asit içeren vitamin al, kullanmaya başla derim... inşallah kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelsin meleğin..

bu hemen olmaz diyenler ne cesaretle söylüyorlar anlamıyorum bende tek kazalık ilişkide ertesi gün hpı alamamıştım bi kereden bişey olmaz dediler ama ben hamileyim nasıl olcak bu iş::):)

cnm mrb bak ben 2.5 yıla yakın sure evlıydım karar verdıgımde.. aynı senın gıbı hem doğumdan hem nasıl olucak gıdıcek dusuncelerınden dolayı hep erteledım hemde bı çocuk gelişimcı oldugum halde ama esım çok ıstedıgı için bende ılk bu forumdan yardım ıstedım ınankı 2.5 yıla yakın sure korunmamıza ragmen ılk denemızde hamıle kaldım ılk baslar ınanamadım ama doktora ılk keseyı görmeye gıttıgımde keske daha önceden karar verseydım dedım helede ılk kalp atışlarını duydunmu kendıne ne aptalmışım bu zamana kadar ıstemıyordum dıyorsun emınım benım gıbı dıceksın 5 yıldan önce bebek ıstemeyen hatta hiç ıstemeyen ben bıle ınankı şuanda ultrason resmı basucumda uyuyorum :)) sana yardımcı olmayı çok ısterım:49:

cnm mrb bak ben 2.5 yıla yakın sure evlıydım karar verdıgımde.. aynı senın gıbı hem doğumdan hem nasıl olucak gıdıcek dusuncelerınden dolayı hep erteledım hemde bı çocuk gelişimcı oldugum halde ama esım çok ıstedıgı için bende ılk bu forumdan yardım ıstedım ınankı 2.5 yıla yakın sure korunmamıza ragmen ılk denemızde hamıle kaldım ılk baslar ınanamadım ama doktora ılk keseyı görmeye gıttıgımde keske daha önceden karar verseydım dedım helede ılk kalp atışlarını duydunmu kendıne ne aptalmışım bu zamana kadar ıstemıyordum dıyorsun emınım benım gıbı dıceksın 5 yıldan önce bebek ıstemeyen hatta hiç ıstemeyen ben bıle ınankı şuanda ultrason resmı basucumda uyuyorum :)) sana yardımcı olmayı çok ısterım:49:

ne güzel bende böyle hissedermiyim acaba istemeden hamile kaldım alışmaya çalışıyorum ama herkes gibi mutlu değilim korkularım endişelerim hepsi bi arada bakalım zaman ne gösterecek.

Son düzenleme:
ne güzel bende böyle hissedermiyim acaba istemeden hamile kaldım alışmaya çalışıyorum ama herkes gibi mutlu değilim korkularım endişelerim hepsi bi arada bakalım zaman ne gösterecek.

kac haftalıksın belkı daha yenı oldugu için böle hıssedıyorsundur gercekten alışınca çok mutlu olucaksın hayata baglayan yenı bişey çocuk ;)

Sormayın kızlar eşimle kavga ettik ve çocuğumuz olmadan boşanalım dedi bebek hayalleri şimdilik yattı yani sebebini yazdım eşi ile ilgili sorunlara

Back
X