öncelikle geçmiş olsun.... sizi çok çok iyi anlıyorum.
ben iki çoçuğumuda kreşlerde büyüttüm. çalışmak gerekiyor. izin al diyen arkadaşlara. herkesin iş disiplini ve işyeri politikası farklı öle istediğin gibi izin alamıyorsunuz. en azından ben alamadım. onu belirtmek isterim.
vicdan azabı yaşıyormusun tabiki. fakat bir yandan da çalışmak zorundasınız. bu çok büyük bir ikilem. ama kendini suçlu hissetme. bizde keyfiyetten çalışmıyoruz. onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için koşturuyoruz.
teyzene ve de kuzenine rica et... meyvesini sebzesini, sütünü de götür özellikle bunlarla bu aralar beslemesini rica edin. sırtını da terli tutmasınlar, ilaçlarını da verirlerse inşallah iyileşir.
Merhaba Arkadaslar kısaca özet geçeyim. bebeğime cuma günü Bronşiolite denildi , Dr.önleminizi alın basite alınacak bir hastalık değil dedi . Ben çalışan bir anneyim bebeğime görümcem bakıyor onunda yetişkin 2 çocugu var eşi ameliyat oldu yeri geliyor müsait olamıyor bebeğimi eşimin teyze kızına bırakıyoruz o da müsait olmazsa teyzesine ... Kızlar 4 gündür içim içimi yiyor napmam gerekir çözüm bulamıyorumbabam benim üzerime 15.000 tl.borç yapmıştı onu ödeyebilmek adına çalışıyorum (bankadan kredi çektik)
bebeğim henüz 18 aylık kreş diyorum o da düşündürüyor . Allah 'ım dermansız dert vermesin bunada şükür ama ben o kadar kötü durumdayım ki...
Anne olarak sorumluluğunu yerine getirmen gerek :26:
Bebeğin hasta kreşe veremezsin..İlgilenmezler..
İlgiye şevkate bakıma ihtiyacı varken nasıl hala çalışabiliyorsun şaşırdım :44:
İzin almanı öneririm.
Benim bebeğim hasta olacak ben ona buna bırakacam
Ki görümcen de müsait değilmiş.
Geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda toparlar yavrucak :26:
Bende sizler gibi düşünüyorum düşündükçe işin içinden çıkamıyorum canım acıyor . İzin ve rapor alma olayım öyle bir lüksüm yok keşke olsa , özel bi şirket burası 1 gün izin isteyeyim gözleri kocaman olur . çaresizlik diyelim .
Ayrılsanız oradan bir kaç ay bebeğinizle ilgilenseniz, ve bu sürede de babanız aylık taksitleri ödese yani kısa bir süre idare edemez mi? birazda babanız fedakarlık yapsa?
Madem özel sektör sonra yine özel bir yer bulursunuz, şirketten bol ne var ki :26:
bu tür yazdığınız yorumların insanda ne kadar vicdan azabı yarattığının farkındamısınız.sizin durumunuz iyi olabilir,yakınınızda akrabanız olabilir,hoş bana yapılan eleştiriler daha ağırdı kadın zaten bunalmış destek olunacağına iyice çileden çıkartır yorum geliyor pes yani .konu sahibide bir anne ve oda herşeyin farkında bunu sizin belirtmenize gerek yok mecburum diyor kadın
ama benim babam vefat etti . benden başka fedakarlık yapacak kimsem yokki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?