hımm.. Başınız sağolsun öncelikle. kardeş abi falan yok mu. sadece bir kaç ay idare ederler. sonuçta siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Çocuğum yok benim ama sağlığıda geri gelmeyecek bişey. Mesela görümcenin işi gücü olmasa tek bebişle ilgilense anlarım ama kaç el değiştiriyor yavrumama benim babam vefat etti . benden başka fedakarlık yapacak kimsem yokki .
canım destegğiniz için teşekkür ederim ... 4 gündür çıkmazdayım o kadar isterdim ki burdan çekip gidip bebeğime sarılıp sürekli kendim bakmayı . eşim 1.500 tl alıyor . evimiz kira 1 bebeğimiz var ben çalışmazsam borcum olmazsa yetiririm kendimizden kısar yine yetiririz , ama benim kredim ayda 635,00 tl.bunu düşününce tıkanıyorum işte...yok olmuyor olmuyor
kayınvalidem % 76 felçli , annemde çalışmak zorunda malesef ... kız kardeşim falan yok tek yakınımız görümcem ve kuzenleri .
kızlar ne zormuş anne olmak , hasta olucak çocuk diyorum ama bu noktada ben annesi olarak ona yeterli güvenliği bakımı sağlayamıyorum , nasıl çalışabiliyorsun ??? sabahtan akşama belirli aralıklarla ağlaya ağlaya çalışıyorum , benim maaşım kredi tutarı ve ev kirasını karşılıyor , malesef ben şanslı değilim ailem konusunda benim bebeğimi düşündüğüm kadar babam beni düşünmedi onun ceremesini ben ve oğlum cekiyor
ama benim babam vefat etti . benden başka fedakarlık yapacak kimsem yokki .
Arkadaşım başınız sağolsun babanız çektigi kredinin hayat sigortasını yaptırmadı mı bir araştırsaydın keşke artık kredi hayat sigortası var Allah korusun ölüm gibi nedenlerle sigorta ödüyor krediyi ve ödediginiz taksitler ailenize geri ödeniyor istersen bir araştır.
canım benim çalışan bir anne olarak seni öyle iyi anlıyorum ki
öncelikle oğluşuna çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin
birçok özel işyeri aynı malesef izin konusunda ben çok ağlaya ağlaya çalıştığımı bilirim.
ama lütfen üzme kendini sen hem çok değerli bir evlat hem de çok değerli bir annesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?