Bebek Beslenmesi Bebeğim uyanıkken emmek istemiyor yardım ltfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bilgerdal

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
14
0
6
35
Gaziantep
Arkadaşlar dört aylık oğlum bir haftadır beni emmek istemiyor. uyurken emZiriyorm sadece ama gözünü açar açmaz ne beni ne de biberonu istiyor.kıyametı koparıyor bi yudum bile çekmiyor sütü.neden böyle oldu anlamadım.doktora gittik ama kulagında ya da boğazında herhangi bi sorun yok çok şükür.çok huysuzlandı bir ara emzik verdim ona alıştı biraz bununla ilgisi olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum ltfen.tecrübeli anneler başına böyle bişey gelen var mı???

Arkadaşlar dört aylık oğlum bir haftadır beni emmek istemiyor. uyurken emZiriyorm sadece ama gözünü açar açmaz ne beni ne de biberonu istiyor.kıyametı koparıyor bi yudum bile çekmiyor sütü.neden böyle oldu anlamadım.doktora gittik ama kulagında ya da boğazında herhangi bi sorun yok çok şükür.çok huysuzlandı bir ara emzik verdim ona alıştı biraz bununla ilgisi olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum ltfen.tecrübeli anneler başına böyle bişey gelen var mı???

göğsünün başına biraz pekmez yada şeker sür bide bunu dene

Tecrübeli anneler ltfen cvp yazın yaaa

Tecrübeli anneler ltfen cvp yazın yaaa

tecrübeli değilim ama benim kızımda aynıydı canım yaklaşık 1 aydır bu sorunla boğuşuyorum ne yaptıysam olmadı şekerde sürdüm gezinirkende emzirdim istemedi kıyameti kopardı bende pes ettim çünkü bigecelerimiz vardı o yeter diyordum ama son 1 haftadır onuda bıraktı üzüntüden ne hale geldim ama yapcak bişey yok istemiyor çocuk biçözüm bulabirsem yada duyarsam iletirim hemen bizimki için artık geç inşallah seninki tamamen bırakmaz :(

İnş bırakmaz canım ya bende hala uğraşıyorum sütüm oldukça azaldı mamaya başladık geceleri emziriyorum sadece bikaç kez de gündüz uyurken ama sütüm çok azaldı artık emmeye başlasa da eskisi gibi yine mama vermek zorundayım. Napalım nekadar emse kar diyorm umarım uykudayken reddetmez allah hepimizin yardımcısı olsun

sakın vazgeçme, sağıp vermeye devam et. benim oğlum 5-7 ay arası emmedi uyanıkken, sabrettim sağıp biberonla verdim. 7 aylıkken diş çıkarmaya başladı, iştahı yok oldu, biberonu görünce ağlamaya başladı. şimdi 8 aylık 1 aydır emerek besleniyor, sürekli emmek istiyor, sanırım rahatlatıyor. bişey yememesine ve normalde sütüm az olmasına rağmen kilo alımı fena değil bu ay. 1 aydır biberon istemediği için sağmıyorum, sanırım sütü de arttırmış. eğer vazgeçseydim şimdi aç bir bebeğim olacaktı :(

sakın vazgeçme, sağıp vermeye devam et. benim oğlum 5-7 ay arası emmedi uyanıkken, sabrettim sağıp biberonla verdim. 7 aylıkken diş çıkarmaya başladı, iştahı yok oldu, biberonu görünce ağlamaya başladı. şimdi 8 aylık 1 aydır emerek besleniyor, sürekli emmek istiyor, sanırım rahatlatıyor. bişey yememesine ve normalde sütüm az olmasına rağmen kilo alımı fena değil bu ay. 1 aydır biberon istemediği için sağmıyorum, sanırım sütü de arttırmış. eğer vazgeçseydim şimdi aç bir bebeğim olacaktı :(

Canım beşinci ayıda bitirdik hala bekliyorum dediğin gibi sağıyorum gündüzleri geceleri uykuda emziriyorum sabırla bekliyorum arada deniyorum uyanıkken alırmı diyr cok nadir emiyo inş bizimkide düzelir çok saol yorumun için :42:

Back
X