- Emoji Skoru
- 4.543
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi akrephanim
Çoook haklisiniz ama insan çare bulamayıp buralara yazdığında ya da çevresine akıl danistiginda çok zararlı diyen bir grup ve zamana bırak diyenler olarak 2 ye ayrılacak hep sanırımŞimdiiii şöyle de bir durum var. Keyfini beklersek ciğerimiz soluyor. Zaten sürmesi çok da mantıklı olmayan bir huyu/alışkanlığı sürdürmesi, bitirmesini bekleyelim derken bizi bitiriyor. Mesela emzirmeyi de ben birden kestim. Ki asla asla yapmam dedim yani karar vermeden 10 gün önce bile asla yapmam diyodum. Şimdi mesela 6 aylıkken ağlıyo direniyo kundaksızlığa atıyorum 8 aylık olunca daha şiddetli ağlayacak. Hem daha uzun süreli alışkanlığı olmuş olacak hem de diş miş gibi ağrılı huzursuz edici şeyler eklenebilir. Vs. Vs. Annelik çok güzel çok eşsiz. Hem her anı çok ince ayar istiyor. Hem de bu ayarı abartmamak akışta kalıp duyguları da yaşamak istiyor.
Ve bu arada sağlıkla gelsin. Siz kimseyi değil kendinizi dinleyin. 10 çocuk da büyütse etraftakiler tecrübeden çok bebeğinizle sizin hayatı beraber öğrenmeniz, kendi doğrularınızı oluşturmanız önemli.