- Emoji Skoru
- 33.418
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi akrephanim
Şimdi merak ettim yapay zekaya sordum zararlı diyor motor gelişimi için @akrephanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapay zekaya ben de soruyorum hazır değil daha fazla uğraşma kundağa geri sok zararı olmaz yine denersin diyor çiçeğimŞimdi merak ettim yapay zekaya sordum zararlı diyor motor gelişimi için @akrephanim
Ona bakarsakkkkkkk oooooooooooo İşimiz varŞimdi merak ettim yapay zekaya sordum zararlı diyor motor gelişimi için @akrephanim
Of o da doğru . Geçenlerde bir yazım yanlışı yaptım, anlatır mısn diye yazdım. Mesela nar nasıl bir meyvedir değil de har nasıl bir meyvedir yazdım. Anlattı da anlattıOna bakarsakkkkkkk oooooooooooo İşimiz var
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek deseler ona bile yine uydurur bişiler![]()
Ne bileyim yaOna bakarsakkkkkkk oooooooooooo İşimiz var
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek deseler ona bile yine uydurur bişiler![]()
Benı mi kandırıyor namıssız :)Yapay zekaya ben de soruyorum hazır değil daha fazla uğraşma kundağa geri sok zararı olmaz yine denersin diyor çiçeğimof dağlar dağlar ben ne edem
![]()
Uyanıkken kundağa sarmayı kastetmiştir. Uykuda kundak tam tersine verimli deliksiz uyku sağlar. Ben kundaksız uyuyamayan yetişkin görmedim konu sahibi. Dert edilecek bir konu değilbi doktor dinlemiştim 4. Aydan sonra kundak motor gelişimini kısıtlar die kesinlikle tavsiye etmiyorum diyordu
Bunu ben de duydum ama bu tam kundak için geçerli sanırım. Yarım hatta gevşek kundak için geçerli olur mu asıl merak ettiğim bubi doktor dinlemiştim 4. Aydan sonra kundak motor gelişimini kısıtlar die kesinlikle tavsiye etmiyorum diyordu
Teşekkür ederim gerçekten gittikçe içim rahatladıUyanıkken kundağa sarmayı kastetmiştir. Uykuda kundak tam tersine verimli deliksiz uyku sağlar. Ben kundaksız uyuyamayan yetişkin görmedim konu sahibi. Dert edilecek bir konu değil
Gullanmayın şu mereti yaa iyi bişey değilmiş arkadaşlar bir çok ülkede yasaklanacakmış zaten çocukları gençleri yanlış bilgileriyle sömürüyor diye hatta gördünüz mü bilmiyorum bir ülkede onun verdiği cevaplar yüzünden gencecik okul öğrencisi kendini asmışBenı mi kandırıyor namıssız :)
Uykuda hangi motor gelişiyor tam olarakTeşekkür ederim gerçekten gittikçe içim rahatladı![]()
Hiç bişi olmaz gorkma yavBunu ben de duydum ama bu tam kundak için geçerli sanırım. Yarım hatta gevşek kundak için geçerli olur mu asıl merak ettiğim buhatta 4 değil 3 aydan sonra zararlı diyorlar ama tam sıkı kundak için diyorlar bunu.
Allah esirgesin ya Rabbi suan senden duydumGullanmayın şu mereti yaa iyi bişey değilmiş arkadaşlar bir çok ülkede yasaklanacakmış zaten çocukları gençleri yanlış bilgileriyle sömürüyor diye hatta gördünüz mü bilmiyorum bir ülkede onun verdiği cevaplar yüzünden gencecik okul öğrencisi kendini asmış
Verdiği bilgiler doğru değilmiş
Uygulamayı üreten adam bile kullanmıyormuş yaa üstelik korkunç boyutlar bile aşılmış yani
Yapman guzummm![]()
Ben gördüm galiba kocam.Uyanıkken kundağa sarmayı kastetmiştir. Uykuda kundak tam tersine verimli deliksiz uyku sağlar. Ben kundaksız uyuyamayan yetişkin görmedim konu sahibi. Dert edilecek bir konu değil
Öyle işte bil yaniAllah esirgesin ya Rabbi suan senden duydum
Ben kullanmiyorum aşkım beni ele geçiremicek yapay zeka biliyosun.Gullanmayın şu mereti yaa iyi bişey değilmiş arkadaşlar bir çok ülkede yasaklanacakmış zaten çocukları gençleri yanlış bilgileriyle sömürüyor diye hatta gördünüz mü bilmiyorum bir ülkede onun verdiği cevaplar yüzünden gencecik okul öğrencisi kendini asmış
Verdiği bilgiler doğru değilmiş
Uygulamayı üreten adam bile kullanmıyormuş yaa üstelik korkunç boyutlar bile aşılmış yani
Yapman guzummm![]()
Eferimmmm sanaBen kullanmiyorum aşkım beni ele geçiremicek yapay zeka biliyosun.
Benim henüz bebeğim doğmadı deneyimli de değilim fakat merak edip bebekle ilgili konuları okuyorum, birseyler öğrenirim belki diyeKızlar merhaba
Bebeğime 1. Ayından itibaren kundak yapmaya başladım. Yarım kundak şeklinde çok rahat uyuyordu. Bu şekilde de devam ettik. 3 aylık olunca bu torba şeklinde uyku tulumlarından aldım. Üst kısmı kollar dışarda da olabiliyor, kolları içeri alıp çıtçıtları kapatınca kundak gibi oluyor. Markası ergopouch. Her neyse bebeğim 5 aylık oldu. Daha doğrusu 6. Ayın içerisindeyiz. Ne zaman kolları serbest uyutmayı denesem 1,5 saat boyunca uyumuyor, emziğini ağzından çıkarıyor, ağlamıyor ama uyumuyor da. Uykuya dalamıyor. Kolları tulumun içine soktuğum anda ise gözlerini kapatıyor. Yaklaşık 1 hafta boyunca gündüz uykularında en azından tek kol çıkarmayı denedim ama yok olmuyor. Uykusunda dönmüyor sağa sola diye erteledim. Bu sefer iyice alıştı. Kundakla çok güzel uyuyor hem gece hem de gündüz. Deneyimleyen varsa bir el atın ne olur, gelişimi etkilenecek diye endişe ediyorum.
Şimdiiii şöyle de bir durum var. Keyfini beklersek ciğerimiz soluyor. Zaten sürmesi çok da mantıklı olmayan bir huyu/alışkanlığı sürdürmesi, bitirmesini bekleyelim derken bizi bitiriyor. Mesela emzirmeyi de ben birden kestim. Ki asla asla yapmam dedim yani karar vermeden 10 gün önce bile asla yapmam diyodum. Şimdi mesela 6 aylıkken ağlıyo direniyo kundaksızlığa atıyorum 8 aylık olunca daha şiddetli ağlayacak. Hem daha uzun süreli alışkanlığı olmuş olacak hem de diş miş gibi ağrılı huzursuz edici şeyler eklenebilir. Vs. Vs. Annelik çok güzel çok eşsiz. Hem her anı çok ince ayar istiyor. Hem de bu ayarı abartmamak akışta kalıp duyguları da yaşamak istiyor.Benim henüz bebeğim doğmadı deneyimli de değilim fakat merak edip bebekle ilgili konuları okuyorum, birseyler öğrenirim belki diyegenel olarak anladığım şey gelişim dönemleri içerisinde bazı şeyleri ısrarla yapıyorlar ve zaman içinde kendiliğinden bırakıyorlar. Biz ne kadar isteyip uğraşsak da onlar kendilerini hazır hissedince anca o durum çözülüyor
üstüne çok gidince farklı sorunlar oluyormuş bu sefer de. teselli olur mu bilmem ama yazmak istedim
envai çeşit sorun ve genelde buna benzer yorumlar hep dikkatimi çekti çünkü
tecrübeli anneler daha iyi bilir elbet
inşallah en kısa zamanda çözülür sizin de
![]()