- 11 Temmuz 2016
- 52
- 29
- 3
- Konu Sahibi Renas miran
-
Ya bilmiyorum inanin o kadar ağlıyor ki herkes bu çocuk açlıktan ağlıyor diyo en son günde bir kere mama vermeye başladım çok şükür meme de emiyo bide çalışacağım ben okullar açıldığında mecbur yine vericem hala herkes bana bu bebek çok zayıf deyip duruyor inanin kafa kalmadı artık2 buçuk ayda doğum kilosunun iki katına çıkmış çocuğa boşuna mama veriyorsun memeyi bırakacak.Ayrıca benekler zaten bu aylarda uyumaz.
Gaz ilacı veriyorum günde üç dört kez kakasinj da yapıyor kafayı yemek üzereyim uyumayor susmuyor sürekli ilgi istiyor ayaklarım uyuştu artık sallamaktan
Uyumayan çocuk uyumuyor. Benimki de uyumazdı. Her yolu da denedim. Yapışık ikiz olduk resmen. 3 buçuk yaşında artık uyku vakti diyip yatağına yatırıp masalını okuyup uyurmtum. Şimdi 5 olacak 1 yıldır uyku vakti dememle tuvalete gidiyor dişini fırçalayıp muhakkak bir bardak su içip bida huy oldu çocukta yatıyor ve uyuyor. Şimdi ikinci cocuğu düşündükçe ven korkmayımda kimler korksunKızlar iki buçuk aylık bi bebeğim var ve gündüzleri uyumuyor 2.450 kilo doğdu şimdi 5 olmuş az gibi geliyor bana gündüzleri uyumuyor aç dediler sütun az diye mama da veriyorum yine de aynı gazını da çıkarıyor ama maşallah cin gibi sürekli ilgi istiyor ne yapacağım az önce uyuttum ve dk tuttum on dk uyudu artık sinir oluyorum bu duruma gelişmesi için uyumasi gerekmiyor mu
Gece uyuyor çok şükür iki üç kez kalkıyor süt veriyorum uyuyor ama gündüzler çok uzun ve hep uyanıkgece nasıl muhım olan o benim kuzuda gunduz çok az uyurdu... hergun rutın olarak duş aldır oyle uyut...
Gece uyuyor çok şükür iki üç kez kalkıyor süt veriyorum uyuyor ama gündüzler çok uzun ve hep uyanık
İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtikgece dediginiz ne zmn mesela.
7 de yatip ara ara kalkip sabaha kadar uyuyormu. gun icinde ssabahtan aksama kaar hicmi uyumuyor.
1.5 aylik bissuru seyi olabilir gazi vardir, sizin kokunuzu istiyordur hersey olabilir.
benim yegenimde oyleydi biraz en son battaniyede sallama isine girmislerdi :)
zmnla duzeliyor, ama suan en cok sana ihtiyaci var, belkide kucaginda uyumak istiyordur.
ilk aylarda bebekler aliskanlik edinmiyormus zaten bolca kucaginiza alin bence.
İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtik
İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?