Bebeğim uyumuyor lütfen yardım! !!!

Renas miran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
52
29
3
Kızlar iki buçuk aylık bi bebeğim var ve gündüzleri uyumuyor 2.450 kilo doğdu şimdi 5 olmuş az gibi geliyor bana gündüzleri uyumuyor aç dediler sütun az diye mama da veriyorum yine de aynı gazını da çıkarıyor ama maşallah cin gibi sürekli ilgi istiyor ne yapacağım az önce uyuttum ve dk tuttum on dk uyudu artık sinir oluyorum bu duruma gelişmesi için uyumasi gerekmiyor mu

^^Uyur o zaten uzun süre dayanamaz bebekler^^ dediler hep bana ama benim kızım da uyumuyordu yaşına girmek üzere hala öyle az uyur .
Yani her ihtiyacını karsiliyorsan ve hala uyumuyorsa bu onun yapısı demektir. .

gece nasıl muhım olan o benim kuzuda gunduz çok az uyurdu... hergun rutın olarak duş aldır oyle uyut...

Benim bebegimde yeni dogdunda beş dakika falan uyurdu hic uykusu yok ama ben emzirirdim kucağımda saatlerce uyurdu sende dene bakalım kucağında uyusun en azından çocuk biraz uykusunu aliyor

Şu an aynı konudan müzdaribim.. mecbur sallıyorum.. başım çalıyor uykusuzluktan. Ama bizim derdimiz gaz..

Gaz ilacı veriyorum günde üç dört kez kakasinj da yapıyor kafayı yemek üzereyim uyumayor susmuyor sürekli ilgi istiyor ayaklarım uyuştu artık sallamaktan

2 buçuk ayda doğum kilosunun iki katına çıkmış çocuğa boşuna mama veriyorsun memeyi bırakacak.Ayrıca benekler zaten bu aylarda uyumaz.
Ya bilmiyorum inanin o kadar ağlıyor ki herkes bu çocuk açlıktan ağlıyor diyo en son günde bir kere mama vermeye başladım çok şükür meme de emiyo bide çalışacağım ben okullar açıldığında mecbur yine vericem hala herkes bana bu bebek çok zayıf deyip duruyor inanin kafa kalmadı artık

Gaz ilacı veriyorum günde üç dört kez kakasinj da yapıyor kafayı yemek üzereyim uyumayor susmuyor sürekli ilgi istiyor ayaklarım uyuştu artık sallamaktan

o aylarda bebekler susmaz ama..
acliktan filan degil size baglanma cabasindan aglar cocuk ya da cok gazlidir.
rahatlatici muzikler acin.
surekli sallamayin onun yerine bebek tasiyicilari var ergonomik,yeni doganlar bile kullaniyor onlari,tasiyicinin icine koyun,hem isinizi yaparsiniz hem bebeginiz koynunuzda uyur.
benim oglum ilk 5 ay hep tasiyici da koynumda uyudu,geceleri kalktiginda da hep kucagimda uyurdu.
sabredin,bu gunleri geciyor.

Uyumayan çocuk uyumuyor. Benimki de uyumazdı. Her yolu da denedim. Yapışık ikiz olduk resmen. 3 buçuk yaşında artık uyku vakti diyip yatağına yatırıp masalını okuyup uyurmtum. Şimdi 5 olacak 1 yıldır uyku vakti dememle tuvalete gidiyor dişini fırçalayıp muhakkak bir bardak su içip bida huy oldu çocukta yatıyor ve uyuyor. Şimdi ikinci cocuğu düşündükçe ven korkmayımda kimler korksun

Gece uyuyor çok şükür iki üç kez kalkıyor süt veriyorum uyuyor ama gündüzler çok uzun ve hep uyanık

gece dediginiz ne zmn mesela.
7 de yatip ara ara kalkip sabaha kadar uyuyormu. gun icinde ssabahtan aksama kaar hicmi uyumuyor.
1.5 aylik bissuru seyi olabilir gazi vardir, sizin kokunuzu istiyordur hersey olabilir.
benim yegenimde oyleydi biraz en son battaniyede sallama isine girmislerdi :)
zmnla duzeliyor, ama suan en cok sana ihtiyaci var, belkide kucaginda uyumak istiyordur.
ilk aylarda bebekler aliskanlik edinmiyormus zaten bolca kucaginiza alin bence.

İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtik

Naçizane tavsiyem, sallamaya alıştırmayın, çok pişman olursunuz sonra

benim kizim o zmnlar fena degildi, ama masallah demedim zaar artik uykuyu hic sevmiyor :) ben hicde sallamiyordum. salincak besigi vardi onda yatiriyordum gunduzleri bazen.
o yasta cocouk en az 15 saat falan uykuda gecirir deniyor ama bilemiyorum. zmnla duzelir ins boyle baslayanlar sonra daha iyiye gidiyor sanki :)

İkizlerim var sallamadım hiç anakucağı aldım ev tipi yedirip yatırırdım kendi kendilerine uyurlardı. Uyusunlar diye uğraşmadım hiç. Saatleri var uyku, o saatleri geçirmeden uyut. Sonra aşılır zaten.

Bence de o kadar sallamayın, daha çok küçük, beynine zarar veriyormuş. Benim kızım da ilk 3 ay gündüz hiç uyumazdı ancak kucakta gezdirince uyurdu. Ben de oturup bütün gün kucağımda tutardım bari uykusunu alsın diye. 3 ayı doldurduktan sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı hala çok uzun süreyle uyumuyor ama eskiye göre daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…